Čovekov najbolji prijatelj je:

Knjiga
77
12%
Pas
218
35%
Krevet
89
14%
Pivce
68
11%
Novac
169
27%
Ukupno glasova : 621

U školi su nas učili da je knjiga najbolj čovekov prijatelj. Kroz život smo učili da je pas ipak čovekov najbolji prijatelj. Međutim kada smo počeli da radimo sve više je onih koji veruju da je jedino krevet čovekov najbolji prijatelj. Ima i onih koji smatraju da je pivo to koje je čovekov najbolji prijatelj. Materijsalisti smatraju da je novac taj koga bismo mogli da oslovimo kao najboljeg prijatelja a da su sve ostalo zablude.

U šta vi verujete?

• Ko je pravi prijatelj? Čuvajte ih!

Ko je pravi prijatelj? Čuvajte ih!

Prijatelj je onaj koji je tu iako bi radije bio negde drugde. Najbolji način da uništite neprijatelja jeste da se sprijateljite sa njim. Prijateljstvo duplira uživanje, a deli tugu. Prijatelj je onaj koji zna sve o tebi, a i dalje te voli. Svako je prijatelj dok ne dokaže suprotno. ...

• Najbolji vicevi!

Najbolji vicevi!

Sedi Perica ispred jedne zgrade i plače. Prolazi jedna žena i pita ga: Je li dete, što plačeš? Buu, tata se udario čekicem po prstu. A što ti plačeš kad se on udario? Pa u početku sam se smejao... ...

• Ko ima najbolji sluh?

Ko ima najbolji sluh?

Takmiče se Ivica, Marica i Perica ko ima bolji sluh. Ivica: -Sedim ti ja neki dan u fotelji i gledam tv kad odjednom nešto tutnji, ronda! Odem na tavan i imam šta videti -pauk plete mrežu! Marica: -Ma nije to ništa! Bla ja u kuhinji, spremala kolače, kad čujem nešto lupa, ...

• Najbolji MTV momenti

Najbolji MTV momenti

Nedelju dana pre dodele MTV muzičkih nagrada za koju će se takmičiti i domaći Darkwood Dub, podsetimo se nekih izvođača i domaćina koji su nas zabavljali i šokirali u poslednjih 25 godina. Sve je počelo u Njujorku daleke 1984. godine kada je na čelu Sjedinjenih ...

• Najbolji WC Pogledi

Najbolji WC Pogledi

Kada idete na WC bilo u kafiću ili kod kuce, uvek su to manje vise ista okruzenja. Neki ljudi su se bas potrudili da sebi, a i drugima u kaficima i hotelima, olaksaju i ulepsaju okruzenje u kojem se nalaze. Pogledajte zanimljiva resenja wc-a i pogleda koji vam pruzaju. ...

• Najbolji novi hoteli

Najbolji novi hoteli

Pogledajte supermoderne, tek otvorene hotele iz celog sveta... Edition Hotel, Istanbul U luksuznom hotelu Edition Istanbul akvarijum je postavljen u lobiju dužinom celog jednog zida, ali to je samo jedno od nekoliko genijalnih dizajnerskih rešenja u ovom zdanju ...

• Najbolji 988 i 9812 biseri

Najbolji 988 i 9812 biseri

Da li sam vam jutros prvi? Koji je pozivni za Beograd kad se zove od tamo negde? Evo nekoliko najboljih bisera sa info telefona 988 i 9812 koje smo za vas vredno prikupili: Koji je pozivni za Novi Sad - 021 - Ima li još neki? Molim vas pozivni za Hamburger. Molim vas penzijsko ...

• Najbolji ulični grafiti

Najbolji ulični grafiti

Toliko su dobro odrađeni da će neverne tome odmah reagovati i reći da su ovo fotomontaže. Ovo nisu fotomontaže već dela ruku profesionalaca koji svoj posao rade na najbolji mogući način. Svaka im čast i neka što više žvrljotina ostave za sobom. ...

Molitva za frustrirane na poslu

Molitva za frustrirane na poslu

Daj mi smirenosti da prihvatim stvari koje ne mogu promeniti, Hrabrosti da promenim stvari koje ne mogu prihvatiti I mudrosti da sakrijem ...

- Bračni par posle 10 godina bračnog staža...

- Šta znači reč gorila?...

- Ava i njeni biseri...

- Kako dati mito bez problema...

Izgovori zašto si završio kao klošar

Izgovori zašto si završio kao klošar

Dejča je po ceo dan u kladionici i ispred dragstora. U jednoj ruci zidar, u drugoj cigar, uvek sa rešenjem za sve tvoje životne ...

- Da li u vezi igrate sporednu ulogu?...

- Razlozi zbog kojih varamo partnere, a ipak ostajemo...

- Osnove komunikacije...

- Mitovi o starosti...