Ne. Ne koristim
Ne, ali mi drugi kažu da ih koristim.
Ne znam, možda.
Da, ali vrlo retko.
Koristim.
Koristim i više nego što bi trebalo.
Brate, šta je to uzrečica?
Trudim se da ne koristim uzrecice, ali nekad mi nesvesno izlete!
Moje uzrecice su:
Znaci, ovaj, brate, jbg, nemam pojma, OPUSTENO, retko kad aaaaa i ...
Jedine dve uzrečice su mi opušteno i brate... Ovu drugu baš retko koristim. Ima ih još ali ih nisam svestan ![]()
Trudim se da ih ne koristim, lose mi ide. Najcesce koristim "brate", "znaci" dosta manje ali se nadje i u poslednje vreme od kako sam promenio zemlju sve vise mi se otima "razbiras" a ostalih verovatno ima ali to ostavljam drugima da primete.
Obično kad pričam nešto što volim, ide mi sama uzrečica ... i tako to...
iskreno receno neznam , verovatno da ali neprimecujem jer sam navikao
kao recimo - cekaj ,stani pazi ovako cuj vidi da ti nesto kazem 

...

KOje operativne sisteme koristite? Koje ste nekad koristili? Kakvi su vasi utisci za svakog od njih? ...

Probao sam mnoge Kolynos,Colgate,nekada davno i dečije sa mirisima jagode i ostale mmmm,njam. Onda sam na preporuku mog stomatologa počeo da koristim i od tada je ne menjam. Uklanja dobro plak i kamenac i održava zube čistima,jer je blago abrazivna, zahvaljujući tim mikro granulama. ...
Top 15 nosioca američkog javnog duga - Top kreditori. Od koga SAD pozajmljuje novac kako bi finansirala svoje programe i usluge: 1. The Federal Reserve 2. China 3. Other Investors/ Savings bonds 4. Japan 5. Pension Funds 6. Mutual Funds 7. State and Local Governments 8. United ...
Ovde nije reč o čuvenom umeću gledanja u soc od kafe već radije o privremenom pretvaranju crnog napitka u rudimentarni barometar. Za razliku od tehnika koje koriste osobe koje proriču budućnost zureći u kafom umrljano dno šoljice, analiza ovde prati pokret mehurića ...
Živeo u kanalizaciji mali crv, živeo i pojma nije imao da neki žive i drugačije. Jednog dana, nađe on neke stare raskiseljene novine, počne da čita, čita, pa zaprepašćeno zapita tatu: - ”Tata, je li tačno da ima crva koji žive u jabukama?” - “Tačno je, sine”, odgovara ...
Delimo sa vama još jednu galeriju fotografija u HDR formatu. Ovaj format postaje sve popularniji kod ambicioznih amatera i profesionalaca zbog kvaliteta koji se može očekivati. Prosečnom čoveku HDR fotografija predstavlja fotografiju sa dosta boja i realnosti. U nekim fotografijama ...

Svakako da dame trebaju da imaju prednost. U nekim slučajevima ova rečenica ne važi za sve. Neke žene imaju prednost u odnosu na svoje muževe ali u onom lošijem delu. Pogleajmo neke situacije uz napomenu da lepša polovina to ne zaslužuje i da umesto ovih situacija zaslužuju ...
Daj mi smirenosti da prihvatim stvari koje ne mogu promeniti, Hrabrosti da promenim stvari koje ne mogu prihvatiti I mudrosti da sakrijem ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...
Dejča je po ceo dan u kladionici i ispred dragstora. U jednoj ruci zidar, u drugoj cigar, uvek sa rešenjem za sve tvoje životne ...
Datum rođenja nije dovoljan okvir za određivanje nečijeg karaktera. Tačnost analize karaktera uveliko zavisi o satu vašeg rođenja. ...