Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade!
Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili s nekim izmišljenim prijateljem, a tek kasnije uče da spreče sebe da govore i da samo razmišljaju u tišini.
Razgovor sa samim sobom može da bude veoma koristan zato što izgovaranje sopstvenih misli može da "razbistri glavu" i doprinese u postupku donošenja odluka, piše "Politikin Zabavnik".
ma ne da pricam sa samim sobom nego sam poceo i da se svadjam sam sa sobom
kad
nece niko da me slusa 
Dogadja se ![]()
najbolje se ispricam sama sa sobom...tako mi je najbolje da preslisam samu sebe, pa ako treba i da se isplacem...

Hmmm, dobro razmislite šta može da se desi kada decu ostavite samu kod kuće. Ona nisu rušilački nastrojena, ona samo razvijaju svoju maštu i vole da vide šta to ima unutra. Zato, podalje vredne stvari od domašaja ruku dece. Mada, koliko god se vi trudili da nešto ...

Da li mobilni tel nosite sa sobom i kada idete u WC? ...
Koja to mesta treba videti u ovom životu. Mišljenja i liste su različite ali verujemo da se bi svako od ovih mesta sa naše liste trebalo posetiti. Ovo su turističke destinacije koje preporučuju stručnjaci i iskusni turisti koji su obišli ceo svet. Navodimo listu mesta ...

Da li koristite konac za zube? Ili, kao mnogi ljudi, uvek nekako pronađete razlog da izbegnete ovu obavezu? Istraživanja pokazuju da polovina ljudi retko koristi konac, a svaki deseti ga nikada u ruke nije uzeo. To je poražavajuće, s obzirom da stomatolozi kažu da je korišćenje ...
Muzički festival Glastonberi pretvorio se u festival blata, obzirom na to da je danima pre festivala padala kiša. Bez obzira na sve ovaj muzički festival je doveo neke od najpoznatihih muzičkih zvezda kao što su: Beyonce, U2, Coldplay. Ove fotografije dokazuju koliko ...
KJERKEGOROV ZAKON Ako se ne oženiš, pokajaćeš se Ako se oženiš pokajaćeš se još više. VAJLDOVA POUKA Bigamija znači jedna žena previše. Monogamija takođe. O'HENRIJEV ZAKON Kad bi muškarci znali kako žene provode vreme dok su same, nikad ne bi ni pomišljali ...

Kontrastna fasada luksuzne vile u Poljskoj s jedne strane pruža privatnost, a sa druge uživanje u prelepim vizurama... Arhitekti Przemek Kaczkowski i Ola Targonska su za investitore, sredovečni bračni par, izgradili dom koji će se brinuti o njima, čak i u starosti. Kuća je izgrađena ...
Badnjak, običaji i verovanja Na Badnji dan u kuću se unosi badnjak. Ime badnjaka povezano je sa rečju bdet, budući da se na taj dan bdelo čekajući Isusovo rođenje. U ruralnim krajevima, domaćin ranom zorom odlazi u šumu po badnjak. Kad pronađe odgovarajuće drvo, stane ...
Daj mi smirenosti da prihvatim stvari koje ne mogu promeniti, Hrabrosti da promenim stvari koje ne mogu prihvatiti I mudrosti da sakrijem ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...
Dejča je po ceo dan u kladionici i ispred dragstora. U jednoj ruci zidar, u drugoj cigar, uvek sa rešenjem za sve tvoje životne ...
Datum rođenja nije dovoljan okvir za određivanje nečijeg karaktera. Tačnost analize karaktera uveliko zavisi o satu vašeg rođenja. ...