Da li pričaš sa samim sobom?

Da
110
40%
Ne
6
2%
Možda
10
4%
Ponekad
61
22%
Kad mi stignu računi
9
3%
Kad krenem na posao / školu
21
8%
Kad vidim glupe reklame
28
10%
Kad mi u misli dođu političari
7
3%
Samo kad mi je dosadno
26
9%
Ukupno glasova : 278

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade!

Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili s nekim izmišljenim prijateljem, a tek kasnije uče da spreče sebe da govore i da samo razmišljaju u tišini.

Razgovor sa samim sobom može da bude veoma koristan zato što izgovaranje sopstvenih misli može da "razbistri glavu" i doprinese u postupku donošenja odluka, piše "Politikin Zabavnik".

ma ne da pricam sa samim sobom nego sam poceo i da se svadjam sam sa sobom :lol:
kad :neznam nece niko da me slusa :shock:

Dogadja se :)

najbolje se ispricam sama sa sobom...tako mi je najbolje da preslisam samu sebe, pa ako treba i da se isplacem...

• Deca uništavaju sve pred sobom

Deca uništavaju sve pred sobom

Hmmm, dobro razmislite šta može da se desi kada decu ostavite samu kod kuće. Ona nisu rušilački nastrojena, ona samo razvijaju svoju maštu i vole da vide šta to ima unutra. Zato, podalje vredne stvari od domašaja ruku dece. Mada, koliko god se vi trudili da nešto ...

• Da li mobilni tel nosite sa sobom i kada idete u WC?

Da li mobilni tel nosite sa sobom i kada idete u WC?

Da li mobilni tel nosite sa sobom i kada idete u WC? ...

• Mesta koja treba videti u ovom životu

Mesta koja treba videti u ovom životu

Koja to mesta treba videti u ovom životu. Mišljenja i liste su različite ali verujemo da se bi svako od ovih mesta sa naše liste trebalo posetiti. Ovo su turističke destinacije koje preporučuju stručnjaci i iskusni turisti koji su obišli ceo svet. Navodimo listu mesta ...

• Loši izgovori za ne korišćenje konca za zube

Loši izgovori za ne korišćenje konca za zube

Da li koristite konac za zube? Ili, kao mnogi ljudi, uvek nekako pronađete razlog da izbegnete ovu obavezu? Istraživanja pokazuju da polovina ljudi retko koristi konac, a svaki deseti ga nikada u ruke nije uzeo. To je poražavajuće, s obzirom da stomatolozi kažu da je korišćenje ...

• Najblatnjaviji muzički festival - Glastoberi

Najblatnjaviji muzički festival - Glastoberi

Muzički festival Glastonberi pretvorio se u festival blata, obzirom na to da je danima pre festivala padala kiša. Bez obzira na sve ovaj muzički festival je doveo neke od najpoznatihih muzičkih zvezda kao što su: Beyonce, U2, Coldplay. Ove fotografije dokazuju koliko ...

• Marfijevi zakoni o braku

Marfijevi zakoni o braku

KJERKEGOROV ZAKON Ako se ne oženiš, pokajaćeš se Ako se oženiš pokajaćeš se još više. VAJLDOVA POUKA Bigamija znači jedna žena previše. Monogamija takođe. O'HENRIJEV ZAKON Kad bi muškarci znali kako žene provode vreme dok su same, nikad ne bi ni pomišljali ...

• Moderna vila bez stepenica

Moderna vila bez stepenica

Kontrastna fasada luksuzne vile u Poljskoj s jedne strane pruža privatnost, a sa druge uživanje u prelepim vizurama... Arhitekti Przemek Kaczkowski i Ola Targonska su za investitore, sredovečni bračni par, izgradili dom koji će se brinuti o njima, čak i u starosti. Kuća je izgrađena ...

• Badnjak, običaji i verovanja

Badnjak, običaji i verovanja

Badnjak, običaji i verovanja Na Badnji dan u kuću se unosi badnjak. Ime badnjaka povezano je sa rečju bdet, budući da se na taj dan bdelo čekajući Isusovo rođenje. U ruralnim krajevima, domaćin ranom zorom odlazi u šumu po badnjak. Kad pronađe odgovarajuće drvo, stane ...

Molitva za frustrirane na poslu

Molitva za frustrirane na poslu

Daj mi smirenosti da prihvatim stvari koje ne mogu promeniti, Hrabrosti da promenim stvari koje ne mogu prihvatiti I mudrosti da sakrijem ...

- Bračni par posle 10 godina bračnog staža...

- Šta znači reč gorila?...

- Ava i njeni biseri...

- Kako dati mito bez problema...

Izgovori zašto si završio kao klošar

Izgovori zašto si završio kao klošar

Dejča je po ceo dan u kladionici i ispred dragstora. U jednoj ruci zidar, u drugoj cigar, uvek sa rešenjem za sve tvoje životne ...

- Da li u vezi igrate sporednu ulogu?...

- Razlozi zbog kojih varamo partnere, a ipak ostajemo...

- Osnove komunikacije...

- Mitovi o starosti...