Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš?
pa o stolnjak , kad vec gazdarica nije postavila salvete
mozda joj je lakse da pere stolnjak kad neda pare za salvete 
Pošteno, ne mogu da se setim neke takve situacije, ali verovatno bih otišao u vc ili tražio krpu ![]()
O sta stignem, najcesce stoljnjak ![]()

Kako to rade žene: •odvesti se autom u auto radionicu •popiti kaficu •Nakon 15 minuta napisati ček i odvesti se kući sa uredno promijenjenim uljem u autu Troškovi: - Zamena ulja: 50,- € - Kafica: 1,- € UKUPNO: 51,- € Kako to rade muškarci: •Odvezti se do prodavnice ...

Dragi jesi li se umorio?/Jadan ne bio opet si se usafunjo! Dragi hoćeš li i danas s prijateljima poslije posla na piće?/Ho š se opet naroljat k o i juče? Možda da razmisliš jos o tome?/Jel to u tvom selu krave pasu pamet djeci? Draga jesi li se odmorila?/Zmija ...
Kaže Fata Muji: - Slušaj bolan Mujo, mali Mujica je sada doš`o u određene godine i trebalo bi mu objasniti neke stvari... Al` molim te, nemoj onako k`o životinja nego lepo, znaš ono, pčelice, mace, cveće i tako. Razumeš?!? - A jes... hoću, hoću, ne brini. Ode Fata na posao, ...
Jedna žena sedi u avionu pored sveštenika. - Oče , reče ona, mogu li vas zamoliti za uslugu? - Rado, ako ću biti u mogućnosti, kćeri moja. - Znate, kupila sam jedan jako skup i posebno dobar aparat za depilaciju, ali on je još nov i sad se bojim da ću na carini morati mnogo ...

GATANJE PO Gatanje po kukuruzu ili bacanje kukuruza je veoma staro, a postoje i izvesne sličnosti ovoga rituala sa bacanjem kostiju u tradiciji ruske magije. Razlozi gatanja, ili bacanja zrna su raznoliki - bilo da se radi o bolesti, putovanju, budućnosti, urocima. ...

Kako bi to bilo lepo - staviš knjigu ispod jastuka pre spavanja i sutra je sve što treba u glavi! Nešto slično je moguće. Kada imam test u školi, pogledam pre spavanja u knjige i sveske i imam utisak da mi to pomaže , kaže za Dojče vele Florijan koja ima ...
Ako se pitate kako biti jak, znajte da se to može odnositi na mentalno jakog, a i na fizički jakog čoveka. U ovom članku ćemo vam dati neke savete kako postanete jaki na oba polja. 1) Samopouzdanje. Da bi ojačali vašu mentalnu snagu, morate poraditi na vašem samopouzdanju. ...
Niz vertikalnih crnih i belih crtica različitih širina, jednostavnog naziva „crtični kod“ rešila je veliki problem potrošačkog društva, i neke druge Početkom tridesetih godina 20. veka, student Volis Flint došao je na genijalnu ideju koja bi mogla drastično da ...
Daj mi smirenosti da prihvatim stvari koje ne mogu promeniti, Hrabrosti da promenim stvari koje ne mogu prihvatiti I mudrosti da sakrijem ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...
Dejča je po ceo dan u kladionici i ispred dragstora. U jednoj ruci zidar, u drugoj cigar, uvek sa rešenjem za sve tvoje životne ...
Datum rođenja nije dovoljan okvir za određivanje nečijeg karaktera. Tačnost analize karaktera uveliko zavisi o satu vašeg rođenja. ...