Kad su ti masni prsti, a nemaš salvetu, kako ih brišeš?

O pantalone
132
30%
O majicu
11
3%
O potkošulju
9
2%
O stolnjak
147
33%
O zid
17
4%
O nečiju nogavicu/rukav
15
3%
Oližem ih
83
19%
Samo prođem prstima kroz svoju kosu
7
2%
Prođem prstima kroz kosu svog partnera
18
4%
Ukupno glasova : 439

:mrgreen: pa o stolnjak , kad vec gazdarica nije postavila salvete :ok mozda joj je lakse da pere stolnjak kad neda pare za salvete :lol:

Pošteno, ne mogu da se setim neke takve situacije, ali verovatno bih otišao u vc ili tražio krpu ;)

O sta stignem, najcesce stoljnjak :)

• Menjanje ulja na kolima. Kako to rade žene, a kako muškarci

Menjanje ulja na kolima. Kako to rade žene, a kako muškarci

Kako to rade žene: •odvesti se autom u auto radionicu •popiti kaficu •Nakon 15 minuta napisati ček i odvesti se kući sa uredno promijenjenim uljem u autu Troškovi: - Zamena ulja: 50,- € - Kafica: 1,- € UKUPNO: 51,- € Kako to rade muškarci: •Odvezti se do prodavnice ...

• Kako razgovaraju bračni parovi u Engleskoj, a kako u Bosni

Kako razgovaraju bračni parovi u Engleskoj, a kako u Bosni

Dragi jesi li se umorio?/Jadan ne bio opet si se usafunjo! Dragi hoćeš li i danas s prijateljima poslije posla na piće?/Ho š se opet naroljat k o i juče? Možda da razmisliš jos o tome?/Jel to u tvom selu krave pasu pamet djeci? Draga jesi li se odmorila?/Zmija ...

• Kako objasniti detetu kako je došlo na svet

Kako objasniti detetu kako je došlo na svet

Kaže Fata Muji: - Slušaj bolan Mujo, mali Mujica je sada doš`o u određene godine i trebalo bi mu objasniti neke stvari... Al` molim te, nemoj onako k`o životinja nego lepo, znaš ono, pčelice, mace, cveće i tako. Razumeš?!? - A jes... hoću, hoću, ne brini. Ode Fata na posao, ...

• Kako švercovati a ne lagati? Pop zna kako

Kako švercovati a ne lagati? Pop zna kako

Jedna žena sedi u avionu pored sveštenika. - Oče , reče ona, mogu li vas zamoliti za uslugu? - Rado, ako ću biti u mogućnosti, kćeri moja. - Znate, kupila sam jedan jako skup i posebno dobar aparat za depilaciju, ali on je još nov i sad se bojim da ću na carini morati mnogo ...

• Kako da gatam po kukuruzu i kako da gatam po ogledalu

Kako da gatam po kukuruzu i kako da gatam po ogledalu

GATANJE PO Gatanje po kukuruzu ili bacanje kukuruza je veoma staro, a postoje i izvesne sličnosti ovoga rituala sa bacanjem kostiju u tradiciji ruske magije. Razlozi gatanja, ili bacanja zrna su raznoliki - bilo da se radi o bolesti, putovanju, budućnosti, urocima. ...

• Kako se uči u snu

Kako se uči u snu

Kako bi to bilo lepo - staviš knjigu ispod jastuka pre spavanja i sutra je sve što treba u glavi! Nešto slično je moguće. Kada imam test u školi, pogledam pre spavanja u knjige i sveske i imam utisak da mi to pomaže , kaže za Dojče vele Florijan koja ima ...

• Kako biti jak

Kako biti jak

Ako se pitate kako biti jak, znajte da se to može odnositi na mentalno jakog, a i na fizički jakog čoveka. U ovom članku ćemo vam dati neke savete kako postanete jaki na oba polja. 1) Samopouzdanje. Da bi ojačali vašu mentalnu snagu, morate poraditi na vašem samopouzdanju. ...

• Kako je nastao bar-kod?

Kako je nastao bar-kod?

Niz vertikalnih crnih i belih crtica različitih širina, jednostavnog naziva „crtični kod“ rešila je veliki problem potrošačkog društva, i neke druge Početkom tridesetih godina 20. veka, student Volis Flint došao je na genijalnu ideju koja bi mogla drastično da ...

Molitva za frustrirane na poslu

Molitva za frustrirane na poslu

Daj mi smirenosti da prihvatim stvari koje ne mogu promeniti, Hrabrosti da promenim stvari koje ne mogu prihvatiti I mudrosti da sakrijem ...

- Bračni par posle 10 godina bračnog staža...

- Šta znači reč gorila?...

- Ava i njeni biseri...

- Kako dati mito bez problema...

Izgovori zašto si završio kao klošar

Izgovori zašto si završio kao klošar

Dejča je po ceo dan u kladionici i ispred dragstora. U jednoj ruci zidar, u drugoj cigar, uvek sa rešenjem za sve tvoje životne ...

- Da li u vezi igrate sporednu ulogu?...

- Razlozi zbog kojih varamo partnere, a ipak ostajemo...

- Osnove komunikacije...

- Mitovi o starosti...