Kako zoveš svog dečka/devojku?

Po imenu.
129
17%
Po nadimku.
99
13%
Draga/dragi.
10
1%
Dušo.
63
8%
Ljubavi.
111
15%
Šećeru.
15
2%
Medeni/medena.
13
2%
Maleni/malena.
21
3%
Srce.
41
5%
Bebo.
56
7%
Maco.
25
3%
Bubice.
10
1%
Bubili.
13
2%
Mico.
18
2%
Srećo - srećice.
52
7%
Jao, meni se povraća!
5
1%
Dođi vamo!
26
3%
Sam/a dođe.
22
3%
Alo!
30
4%
Ukupno glasova : 759

Po imenu, Po nadimku, Draga/dragi, Dušo, Ljubavi, Šećeru, Medeni/medena, Maleni/malena, Srce, Bebo, Maco, Bubice, Bubili, Mico, Srećice,
Jao, meni se povraća!
Dođi vamo!
Sam/a dođe.
Alo!

• Otkachi devojku/decka

Otkachi devojku/decka

Devojke evo 10 nacina da se otarasite devojke/decka.... 1.Ti:Jesmo li ti i ja jos zajedno? Ona/On: Jesmo Ti: E pa nismo vise! _________________ 2.Samo se ti nadaj da ce medju nama biti nesto! Nerealne mastarije su sastavni deo ...

• Saveti, kako trenirati svog psa...

Saveti, kako trenirati svog psa...

Ako želite sami trenirati svog psa i razvijati njegove mogućnosti, pročitajte ove kratke i veoma korisne savete. Donosimo vam 13. jednostavnih i kratkih saveta kako sami možete dresirati svog psa. Budite strpljivi s svojim psom - isplati će vam se. Neka trening vašeg psa bude ...

• Kako zaprositi devojku

Kako zaprositi devojku

Svi muškarci na svetu razmišljaju kako da zaprose devojku a da to ne bude na klasičan način - u skupom restoranu ili uz posebno pripremljenu večeru. Svi mi želimo da budemo originalni i da ostavimo trag u sećanju koji će naša lepša polovina sa ponosom pamtiti taj trenutak ...

• Kako startovati devojku...

Kako startovati devojku...

Ajde smekeri da vas vidim! Kakvim se forama sluzite... ...

• Kako da "dresirate" dečka

Kako da "dresirate" dečka

Zašto je vaspitavanje dečka i dresiranje psa slično? Za obe stvari vam treba mnogo strpljenja, što manje reči i naravno nagrada! Nikako vam ne polazi za rukom da svom dečku objasnite da vam se njegovo ponašanje u određenim situacijama ne dopada? Možda ne verujete ali ...

• Koja je "ona prava " - kako prepoznati pravu devojku

Koja je "ona prava " - kako prepoznati pravu devojku

Kako prepoznati pravu devojku? Svi grešimo u vezama. Da nije tako, ne bi postojali raskidi niti razvodi. Uostalom, svaki tip ima drugara koji je bio sa pravom rospijom. Ali obično taj nesrećnik nije ni shvatao njene kandže i očnjake. Da ne biste sebe zatekli u takvoj priči, ...

• Volela sam dečka sa sela

Volela sam dečka sa sela

Volela sam decka sa sela Rodjena sam u oblaku smoga, na petome spratu zute zgrade. Ali zavoleh ja seljaka moga, sto mi kajmak za poljubac dade. Krvavice, slanina, kavurma, Ivanjicki krompir, a i cvarci. Zalud zeza cela Karaburma, zalud su me izbacili starci. Cer sam stakla, asfalta ...

• Da li ste tipičan predstavnik svog znaka? Test

Da li ste tipičan predstavnik svog znaka? Test

Ovaj Test pruza Vam mogucnost, da otkrijete da li ste tipican predstavnik svog znaka ili kod Vas preovladjuju osobine koje karakterisu neki drugi zodijacki znak. Uputstvo i postupak za resavanje Testa: Test rjesavajte utvrdjenim redoslijedom, prvo odgovorite na pitanje: koji ...

Molitva za frustrirane na poslu

Molitva za frustrirane na poslu

Daj mi smirenosti da prihvatim stvari koje ne mogu promeniti, Hrabrosti da promenim stvari koje ne mogu prihvatiti I mudrosti da sakrijem ...

- Bračni par posle 10 godina bračnog staža...

- Šta znači reč gorila?...

- Ava i njeni biseri...

- Kako dati mito bez problema...

Izgovori zašto si završio kao klošar

Izgovori zašto si završio kao klošar

Dejča je po ceo dan u kladionici i ispred dragstora. U jednoj ruci zidar, u drugoj cigar, uvek sa rešenjem za sve tvoje životne ...

- Da li u vezi igrate sporednu ulogu?...

- Razlozi zbog kojih varamo partnere, a ipak ostajemo...

- Osnove komunikacije...

- Mitovi o starosti...