O čemu razmišljaš dok radiš ono?

Koliko volim osobu s kojom to radim!
72
16%
Da li nam je oboma podjednako lepo?
72
16%
Šta da uradim da ovo traje što duže!
92
20%
Šta da uradim da ovo traje što kraće!
20
4%
Šta mi ovo sve trebalo!!!
23
5%
Ema, Ela, Eleonora...
32
7%
Janko, Marko... Bred Pit...
13
3%
Uuuuh dobro je! :)
136
30%
Ukupno glasova : 460

O čemu muškarci razmišljaju tokom seksa:

"Ne mogu da verujem da sam s njom"
Bez obzira na to koliko samouvereno delovao tvoj muškarac, velike su šanse da ne može čudu da se načudi da baš tebe ima u krevetu. Toliko se trudio da te osvoji, često mislio da su sve bitke izgubljene, da ćeš pre izabrati nekog drugog... ali ti si ipak s njim i on je tako srećan!

"Da li sam dovoljno dobar"
Dok ti strepiš da li mu smeta tvoj celulit, male grudi, deblje butine... on se boji da ti nije lepo i da se foliraš da uživaš. I bez obzira na to koliko se ti trudiš da ga uveriš da je pravi "pastuv", on će se opustiti tek nakon trećeg, četvrtog puta, kada vidi da ti želiš još.

"Kako je zgodna"
Muškarci kažu da nema ništa lepše od pogleda na zgodnu ženu koja je "gore", ali to ne znači da ne uživaju i sa manje zgodnom devojkom. Zapravo, kada vide da njihova partnerka nije baš kao Venera, oni se lako prebace sa vizuelnog na sve drugo.

"Da li ćemo večeras da pobedimo"
Da, misli i na fudbal, ali i na automobil, kredit, šefa... ali samo ako mu ti kažeš: "Ne još, sačekaj me". On tada mora da pomisli na nešto "zabrinjavajuće" kako bi odložio vrhunac.

"Ema, Ela, Eleonora..."
Misli i na druge žene, htela ti s tim da se pomiriš ili ne. Ali, budi iskrena - i ti si, barem jednom, pomislila na nekog drugog muškarca, zar ne?

"Kad bi samo pristala na..."
Razvrat, perverzija, grubost i ko zna šta još mu se možda vrzma po glavi, dok te nežno ljubi po vratu. I to je normalno, ne očajavaj već ga pitaj, dok leškarite opušteni i zadovoljni, da li postoji nešto što bi voleo da radite sledeći put kada budete vodili ljubav. Ako ti kaže da želi neke "čudne" stvari to ne znači da je perverznjak već da je vaša veza, naročito seks, u fazi rutine i da njemu treba nešto novo, uzbudljivije.

O čemu žene razmišljaju tokom seksa

1. Pitam se koji film se večeras prikazuje na televiziji.
2. Ne mogu ovo da radim dok nas posmatra naš pas.
3. Da, da i da! Upravo tu, samo nastavi!
4. Šta to radiš?! Daj uspori malo!
5. Jako mi je hladno.
6. Šta ću sutra obući za posao?
7. Nije trebalo ovoliko da popijem.
8. Da li može da čuje sve zvukove koje moje telo sad proizvodi?
9. Fuj, mrzim kondome!
10. O, moj Bože, sigurno nas čuju i njegove komšije...!
11. Dragi, to nije klitoris!
12. Molim te, Bože, da me sad čvrsto stisne i pokaže da je muško.
13. Potpuno sam zaboravila, sutra moram da perem veš.
14. Hm, da li ovaj seks znači da smo sad u vezi?
15. Pitam se kako izgledam u ovoj pozi.
16. Možda bi trebalo da uzmem i svoj vibrator. Da li bi ga to uplašilo?
17. U, ovo je bilo odlično. Nadam se da će to ponoviti.
18. O, Bože, ne mogu da se setim kako se on preziva.
19. Hm, pitam se može li orgazam s njim biti i bolji?
20. Dosadno mi je. Zašto već jednom ne završi?!
21. Jesam li uzela danas svoju pilulu? Nikako ne mogu da se setim...
22. Ovaj ekstremno skup grudnjak završio je u dve sekunde na podu.
23. Je li ovo moja G-tačka?
24. O, Bože, mislim da sad proučava moju guzu. Da li mi se vidi celulit?
25. Mogao je i da se obrije. Bocka me!
26. Vau, znam da u ovoj pozi izgledam sjajno! Hajde, dobro me pogledaj!
27. Nadam se da će ovome uskoro doći kraj, moram da se naspavam.
28. Zašto sam u krevetu sa nekim ko nije bio u stanju da plati celu večeru nego samo pola?
29. O, Bože, lice mu sada izgleda totalno smešno. Samo da ne počnem da se smejem!
30. Uuu, ovo dobro radi. Mislim da ću da svršim.

uh zavisi koloko sam popio , koja je dama u pitanju i gde se sve to desava . naravno i dali mi je stalo do sexa sa njom ..
svakako to za moju bakicu nevazi :ok

• Sta da radis kad ti je dosadno...

Sta da radis kad ti je dosadno...

Sta da radis kad ti je dosadno: *Nazovi 041 broj i svadjaj se na qrvom *Citaj homera na starogrckom *Nauci siptarski *Promeni misljenje o necemu *Opet promeni misljenje o tome *Pokusaj da vidis da li se sunce zaista pomera *Recituj bodlera frizideru *Okreci prozore *Pokazi kitu ...

• Šta radiš kada te neko izbriše sa Fejsa?

Šta radiš kada te neko izbriše sa Fejsa?

Besnim! Očajnički ponovo šaljem request. Ništa, njihov gubitak... Mene niko nije, niti bi izbrisao. Pamti pa vrati... ...

• Šta radiš ako nađeš 10 Eura na podu u punoj prodavnici?

Šta radiš ako nađeš 10 Eura na podu u punoj prodavnici?

Jednostavno ih zgrabim i potučem se ako je još neko krenuo na nju! Sagnem se kao da zavežem pertlu i uzmem ih neprimetno. Stanem na nju i strpljivo sačekam da se svi raziđu i pokupim je s poda. Podignem je, pitam čija je, i dam onome ko se prvi javi, verujući u ljudsku iskrenost ...

• U čemu obično spavate?

U čemu obično spavate?

Anketa: U čemu obično spavate? ...

• O čemu muškarci najčešće lažu?

O čemu muškarci najčešće lažu?

Muškarcima iskrenost nije na prvom mestu. Nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji otkrilo je da čak trećina muškaraca često pribegava lažima i to najčešće na prvom sastanku. Otkrivamo vam šta tada najradije izbegavaju da kažu. Laži na prvom izlasku ne iznenađuju, ...

• Po čemu se razlikuju klase u avionu

Po čemu se razlikuju klase u avionu

Za koju ćete klasu u avionu kupiti kartu nije svejedno. Sama cena jasno ukazuje da postoje razlike. First Class Prva klasa je najbolja. Putnici ove klase su smešteni na samom početku aviona, imaju veća i udobnija sedišta, bolji kvalitet usluge (hrane, pića). Pre poletanja ...

• Porše i žena - U čemu je razlika?

Porše i žena - U čemu je razlika?

Nakon smrti, pronalazač poznatog automobila Ferdinand Porše dospe u raj. Tamo ga dočeka Sveti Petar rečima: Gospodine Porše, zbog Vaših zasluga u kreiranju čuvenog automobila kao i doprinosu autmobilskoj industriji možete poželeti šta god hoćete i ja ću Vam to ...

• U čemu je razlika između kahve i kave

U čemu je razlika između kahve i kave

Ukoliko niste znali u čemu je razlika između kahve i kave, valjalo bi da pročitate redove ispod: Dodje Mujo u kafić i kaže konobaru: Donesi mi kahvu! Konobar: Kavu? Mujo će: Ne, kahvu!! Konobar će: Pa to vam je sve isto! Na to će Mujo: Kako može bit’ isto, a je l’ isto ...

Molitva za frustrirane na poslu

Molitva za frustrirane na poslu

Daj mi smirenosti da prihvatim stvari koje ne mogu promeniti, Hrabrosti da promenim stvari koje ne mogu prihvatiti I mudrosti da sakrijem ...

- Bračni par posle 10 godina bračnog staža...

- Šta znači reč gorila?...

- Ava i njeni biseri...

- Kako dati mito bez problema...

Izgovori zašto si završio kao klošar

Izgovori zašto si završio kao klošar

Dejča je po ceo dan u kladionici i ispred dragstora. U jednoj ruci zidar, u drugoj cigar, uvek sa rešenjem za sve tvoje životne ...

- Da li u vezi igrate sporednu ulogu?...

- Razlozi zbog kojih varamo partnere, a ipak ostajemo...

- Osnove komunikacije...

- Mitovi o starosti...