Besnim!
Očajnički ponovo šaljem request.
Ništa, njihov gubitak...
Mene niko nije, niti bi izbrisao.
Pamti pa vrati...
Oteram ga u PM!
Iskreno, retko kad i primetim da me je neko obrisao 
Postoji jedna aplikacija koja vam ukazuje kada god vas neko izbaci sa liste prijatelja, problem je samo što ptijavljuje i kada se neko odjavi sa facebooka kao da vas je ukinuo...
I onako ih imam mnogo, ne znam ni koi su, a oće da budemo prijatelji, pa mi dobro dođe.
ma nemam poima ni ko ode ni ko dodje
ja sam se uclanio u fezbuk da bu nasao sestru u americi
ko da gleda ono kao da sam na jutjubu samo pustaju neke spotove ![]()

Sta da radis kad ti je dosadno: *Nazovi 041 broj i svadjaj se na qrvom *Citaj homera na starogrckom *Nauci siptarski *Promeni misljenje o necemu *Opet promeni misljenje o tome *Pokusaj da vidis da li se sunce zaista pomera *Recituj bodlera frizideru *Okreci prozore *Pokazi kitu ...
O čemu muškarci razmišljaju tokom Ne mogu da verujem da sam s njom Bez obzira na to koliko samouvereno delovao tvoj muškarac, velike su šanse da ne može čudu da se načudi da baš tebe ima u krevetu. Toliko se trudio da te osvoji, često mislio da su sve bitke ...

Jednostavno ih zgrabim i potučem se ako je još neko krenuo na nju! Sagnem se kao da zavežem pertlu i uzmem ih neprimetno. Stanem na nju i strpljivo sačekam da se svi raziđu i pokupim je s poda. Podignem je, pitam čija je, i dam onome ko se prvi javi, verujući u ljudsku iskrenost ...

...

Glasan smeh koji dolazio iz šume u blizini nemačkog grada Elmštajna primorao je policiju da proglasi uzbunu i da u tom pravcu pošalje interventnu jedinicu uz podršku helikoptera, jer se pretpostavljalo da se radi o zločinu. Policiju je alarmirala jedna penzionerka koja je ...

Ima li neko spotove od Jelene Mrkić? Video sam negde spot od pesme dovece pa sam cuo da ona ima jos takvih spotova... Ako zna neko gde ima da se skine to ili ako vec ima da mi posalje sve spotove na mail: Ne bih zeleo da se na ovoj temi pokrene rasprava o njoj ...

...

Neke metode borbe protiv nazeba, koje su koristile još naše bake, nauka je ipak dovela u sumnju. Koje su najčešće zablude vezane za lečenje kijavice? U slučaju visoke temperature treba se dobro utopliti i preznojiti. Netačno! Ako se pokrijete debelim ćebetom, na veštački ...
Daj mi smirenosti da prihvatim stvari koje ne mogu promeniti, Hrabrosti da promenim stvari koje ne mogu prihvatiti I mudrosti da sakrijem ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...
Dejča je po ceo dan u kladionici i ispred dragstora. U jednoj ruci zidar, u drugoj cigar, uvek sa rešenjem za sve tvoje životne ...
Datum rođenja nije dovoljan okvir za određivanje nečijeg karaktera. Tačnost analize karaktera uveliko zavisi o satu vašeg rođenja. ...