Mobilni telefon Celsius X VI II LeDix od 300.000 dolara

Mobilni telefon Celsius X VI II LeDix od 300.000 dolara

Kako bi trebao da izgleda mobilni telefon koji vredi 300.000 dolara? Napravljen je od poliranog i brušenog titanijuma. Mobilni telefon pod nazivom Celsius X VI II LeDix se sastoji od 600 mehaničkih delova uključujući 330 koji su tu kako bi časovnik funkcionisao. Predpostavimo da ste veoma bogati i da možete sebi da priuštite ovakav telefon, da li biste ga kupili?

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

:lol:

:D da predpostavimo da sam bogat ja ga nikad nebi kupio . prvo bi gledao dali moze nekako da se dodje do njega na laksi nacin zvizduce , a drugo i od mene bi gledali da ga kupe na isti nacin kao sto sam ga kupio i ja :lol:

Ni ja ga nebi kupio nikad. Ali ima frikova koji će ga kupiti....

• Najbolji mobilni telefon

Najbolji mobilni telefon

Na svetu, pošto ima sve što možete da zamisliste uz samo jednu manu - ne postoji Pomegranate je najbolji mobilni telefon na svetu koji ima mp3, mailove, Internet, kameru, gps, ekran osetljiv na dodir, radi kao projektor, automatski prevodilac, a može i da se koristi kao brijač, ...

• Mobilni telefon broji kalorije na tanjiru

Mobilni telefon broji kalorije na tanjiru

Softver koji je razvila japanska kompanija NTT komjunikejšns omogućava mobilnom telefonu da prebroji kalorije u obroku na osnovu fotografije onoga što je na tanjiru. Dosadašnje aplikacije, namenjene onima koji su tražili pomoć u držanju dijete, su zahtevale ...

• Moj novi telefon je upravo...

Moj novi telefon je upravo...

Moj novi telefon je upravo... Pre nego što pogledate ovaj snimak razmislite šta bi moglo da bude umesto ove tri tačkice? Moj novi telefon je upravo šokirao moju verenicu? Moj novi telefon je upravo pokazao fotke moje ljubavnice? Pogledajte zašto je ova žena šokirana ...

• Ne toliko pametan telefon

Ne toliko pametan telefon

Sada je već svima jasno: savremen telefon mora da ima ekran osetljiv na dodir, a fizička tastatura postaje višak. Pored toga, mora da se povezuje na internet i društvene mreže... Da li je to dovoljno da se za njega kaže da je i smartphone? HTC je već dugo poznat po kvalitetnim ...

• Sony Premier 3 vokmen-telefon

Sony Premier 3 vokmen-telefon

Kompanija Sony Ericsson priredila je audiofilima iznenađenje u vidu novog vokmen-telefona pod nazivom Premier 3. U pitanju je rasklopni uređaj, opremljen Sony Clear Audio tehnologijom, koja poboljšava reprodukciju audio fajlova, omogućava odgovarajuće daljinsko upravljanje ...

• Profesor oduzeo telefon i razlupao ga maljem

Profesor oduzeo telefon i razlupao ga maljem

Dokle su otišli živci jednog profesora koji je bez ikakvih problema oduzeo telefon svojem učeniku i sasvim opušteno ga razlupao mljem. Da je ovo bilo već planirano i da profesor više nije mogao da trpi korišćenje telefona na predavanju svedoči već pripremljen malj ...

• Recikliraj komp, telefon, punjač... i zaradi!

Recikliraj komp, telefon, punjač... i zaradi!

Na sajmu ekologije Ekofair koji se doržava na Beogradskom sajmu od 14. do 16. okotbra, biće organizovana akcija odlaganja elektronskog otpada za reciklažu Green piont . Kako su najavili organizatori, posetioci će na tom štandu moći da odlože telefone, ...

• Svetlosna sablja za 200 dolara

Svetlosna sablja za 200 dolara

Za samo 200 dolara, zajedno s poštarinom, danas se iz 70 zemalja može naručiti ručni laser koji može naneti ozbiljnu štetu na predmetima, ali i po zdravlje. Firma Viked laseri iz Šangaja u Kini prodaje napravu čiji snop plavoga lasera ispaljuje ...

Kako kupiti televizor

Kako kupiti televizor

Kako kupiti televizor? Pojava digitalnog doba donosi nove uzbudljive televizijske opcije: plazma i LCD ekrane i televizore visoke ...

- Kako izabrati LCD HDTV...

- Kako kupiti plazma TV...

- Kako kupiti fotoaparat...

- Prvi komercijalni računar na principu kvantne...

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...

- Kreativne fotografije za razonodu...

- Ledeno more - Fotografije da se smrzneš...

- Mudre ilustracije by Ben Chen...

- Prelepo uređeni vrtovi...