Ptičji pogled na svet iz filmske produkcije. Kako izgleda pogled na svet iz ptičje perspektive okom objektiva savremene filmske industrije. Možda ste neke od ovih scena videli u nekom filmu. To su one opuštajuće scene pri početku ili kraju filma ili kada želi da se napravi opuštajuća pauza u radnji filma. Pogledajta kako to rade profesionalci ili oni koji imaju profesionalnu opremu za snimanje takvih kadrova.
zanimljivo i pomalo cudno jer mi gledamo iz zablje perspektive u odnosu na ptice ![]()

Ne znam koliko imam godina. To se stalno menja. Tata je odrastao na selu. On je kravu video uživo! Jako sam se uplašio kad se mama razbolela. Pomislio sam da će nam tata kuvati. Ja se ne svađam s roditeljima. Nisu moj nivo. Kad se mama posvađala s tatom, prvi put sam video ...
Kakav je pogled na svet muških studenata? Slikovito ćemo vam dočarati. Muški pogled na svet (ovo naročito važi za studente) obično nema veze sa higijenom i kuhinjom. Obično se sve svodi na zanemarivanje i guranje po strani. Napravili smo jednakosti iz studentskog ugla ...

Iste stvari deca vide skroz drugačije u odnosu na odrasle. Nisam kršten, ali sam zato vakcinisan. Kad se mama posvađala s tatom, prvi put sam video leteće tanjire. Išli smo u zoološki vrt. Tamo je bio veliki majmun u kavezu. I moj otac je bio tu. Sve ribe nose jaja. Ruske čak ...

I u arhitekturi možete biti podjednako kreativni kao i u svakoj drugoj umetnosti. Ovoga puta vam predstavljamo jednu kreativnu kuću koja asocira na ptičji let. Ovu kuću kreirao je portugalski studio Bernardo Rodrigues Arquitecto. Njihov cilj je bio stvaranje udobnog i veselog ...

Baš kao što imamo običaj da kažemo to ima samo na filmu . Moć transformacije izgleda kroz šminku i grafičku obradu je sve jača i jača. Predstavićemo vam paralelno kako izgledaju glumci u realnom životu i na filmu. Za mnoge nećete naći nikakve sličnosti, ...

Obično gledamo prelepe fotke gradova iz Amerike i Dubai-a ovog puta cemo malo baciti pogled na nepravedno pomalo napušteni Japan što se tiče fotki ...

Uživajte u predivnom pogledu sa Kotelnicheskaya iz Moskve. Fotografije je zabeležio jedan mladi fotograf sa visine od 176 metara. Znamo da ima dosta ljubitelja Moskve za koje smo pripremili ovu poslasticu od pogleda koji puca daleko. ...

Naočare za sunce za leto 2010. su otkačene, šarene, upadljivih okvira i razigrane. Bez obzira na to da li ste vamp žena ili ste u hipi fazonu, naći ćete model za sebe Prevelike ili baš po meri, sa zelenim ili smeđim staklima, zlatnim ili roze okvirima - naočare za sunce ...

Radio-televizija Srbije (RTS) počeće od 25. decembra prikazivanje novog izdanja popularne serije za decu Na slovo na slovo . ...
Hari Poter čini čuda i na blagajnama Poslednji nastavak priče o malom čarobnjaku oborio je rekord u zaradi prvog dana ...
Nakon blagog porasta broja venčanja u glavnom gradu Austrije 2010. godine, u glavnoj matičnoj službi registrovan je blagi pad broja ...

U želji da svojim gledaocima prenese delić atmosfere sa vašara u Šapcu, Ognjen Amidžić snimao je prilog na ovom veselom mestu. ...