Zanimljiva igrica - mozgalica: Odmrsi ptičice. Cilj igre je da se ni jedna nit ne preseca kako bismo oslobodili ove neobične ptičice. Zanimljiva vžba za mozak uz dokolicu. Prve šeme su veoma jednostaven, međutim kako napredujete iz nivo-a u nivo igra postaje sve teža i teža samim tim i zaniljivija. Sačekajte da se igrica učita i uživajte uz vežbanje mozga kroz zabavu.
pa ovde treba da se razmilja 
Jednostavna a zanimljiva igrica : )
salio sam se samo malo da uhvatim vremena eto mene do igrice ![]()

Zanimljiva mozgalica. Omogućite pužu da dođe do svojeg cilja. Uživajte Podelite ovu igricu sa društvom i objavite veše rekorde kako biste se takmičili sa svojim društvom. Takodje vam preporučujemo da se učlanite u našu facebook grupu: najbolje falsh igrice kako biste ...
Predstavljamo vam zanimljivu mozgalicu koju smo nazvali: Okreni, obrni. Cilj igre je da se ispali projektil koji se obično nalazi na sredini šeme a da pri tom ne udari u neku od prepreka. Na prvi pogled jednostavna igrica, ali imajte živaca i probajte da dođete do neke naprednije ...
Igrica Isoball X je zanimljiva mozgalica sa klikerom. Cilj igre je da kliker sprovedete do rupe a da se ne razbije. Za sve ljubitelje mozgalica ova igrica će biti prava poslastica. Sačekajte da se igrica učita i krenite sa zabavom. Mšem odabirate koju slagalicu ćete postaviti ...

Do sad ste rešili mnogo slagalica. Ali ne verujemo da ste do sad igrali slagalicu na kojoj se slika pomera dok je slažete? Podelite ovu igricu sa društvom i objavite veše rekorde kako biste se takmičili sa svojim društvom. Takodje vam preporučujemo da se učlanite ...

Za sve one koji vole mozgalice. Okretanjem oko svoje ose, cilj je sakupiti sve novčiće. Podelite ovu igricu sa društvom i objavite veše rekorde kako biste se takmičili sa svojim društvom. Takodje vam preporučujemo da se učlanite u našu facebook grupu: najbolje falsh ...

Iako na slici izgleda da ovo nije mozgalica, ona zapravo baš to jeste. Uživajte Podelite ovu igricu sa društvom i objavite veše rekorde kako biste se takmičili sa svojim društvom. Takodje vam preporučujemo da se učlanite u našu facebook grupu: najbolje falsh igrice ...

Vežbajte svoj mozak, zabavite se i trenirajte. Klikere treba do cilja uz pomoć raznih stvarčica. Videćete već i sami. Podelite ovu igricu sa društvom i objavite veše rekorde kako biste se takmičili sa svojim društvom. Takodje vam preporučujemo da se učlanite u našu ...

Odlična mozgalica za sve one koji vole mešavinu lavirinta, igre sa kuglicama i pri tome da malo namuče mozak. Kuglice pstavljati iznad šeme u nazivu PHOTON ZONE ...
Daj mi smirenosti da prihvatim stvari koje ne mogu promeniti, Hrabrosti da promenim stvari koje ne mogu prihvatiti I mudrosti da sakrijem ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...