Često vam se dešava da ne znate šta ćete nekom pokloniti. Možda su satovi baš pravo rešenje. Mi smo danas pokušali da skupimo jednu zanimljivu kolekciju LED satova. Rešenja ima raznih. Uglavnom su kreativni i veoma jednostavni.

zanimljiva kolekcija . onaj prvi mi se svideo 
Uh, koliko dobrih satova na jednom mestu!
a cene?:D
Mi se ne bavimo prodajom, mi samo demonstriramo originalne ideje i rešenja. Na žalost ne znamo gde može da se kupi niti znamo cene...
Kk...
![]()
Ha ha Infe88 bi samo da kupuje ![]()
hehe..pa za dobru robu nije bitna cena..
Izgleda da je gedžetomanijak 
hahah..mozda..ipak sta ima tu lose..nit vama u dzep niti iz dzepa..
..i one patike hi-tech i njih nemate..:S-.-//:D:P
I ja volim gedžete
ihhh šta sve postoji što bih voleo da kupim....
One patike su strava! A od satova moj favorit je :

Neobican, lep dizajn, jos i da vreme pokazuje bilo bi super
Mada ove cifre zbunjuju ![]()

Svima nama ručni satovi više i nisu neophodni pošto imamo mobilne telefone, ali pošto imamo mobilne telefone. Zato dizajneri ručnih satova imaju dodatni izazov kako bi opstali u trci za postaojanjem. Ne ide im uopšte loše dok ima mašte. ...

Ovaj džepni sat od 14-karatnog zlata u unutrašnjem delu ima erotsku sliku. Datira iz 1890.godine, a predstavljen je u okviru aukcije u Ženevi. Očekuje se da će dostići cenu od 8.000 do 12.000 švajcarskih franaka. Aukcija će biti održana 27. marta, a kolekcija koja će biti ...
Neobični zidni satovi, pored svoje osnovne funkcije, da pokazuju vreme, osvezavaju prostor čine ga zabavnijim. Estetski lepi, interesantni i puni duha, ovi neobični satovi oduševiće svakoga. Zaljubljenici u satove uživajte u ovoj kolekciji. ...

Ovo je švajcarski sat koji je postao poznat brend širom sveta. Predstavljamo vam poslednju kolekciju. Nemamo informaciju kolika je prodajna cena. Verujemo da svaki muškarac žudi za ovako moćnim satovima! ...

Svaki muškarac voli dobra kola. Isto tako voli i dobar sat. Predstavljamo vam ručne satove koji su naprvljeni za poznate brendove iz automobilske industrije. Većina proizvođača automobila imaju ugovore sa poznatim kompanijama koje proizvode satove sa posebnim oznakama. ...

Mnogi ugostiteljski objekti teže da pobegnu od standardnog klišea i da svojim gostima izmame osmeh na licu. Toaleti u ugostiteljskim objektima su odraz koliko domaćin vodi računa o svojim gostima. Neki su imali malo više mašte i dosetili su se na originalan način kako da ...

WC je mesto gde možete raditi šta hoćete dok obavljate najnormalnije fiziološke funkcije. Ima ljudi koji hoće svoj doživljaj iz WCa da podele savama, dok drugi žele da vas impresioniraju. Pogledajte ove primere kako se ljudi snalaze sa ovom problematikom ...

Eto ideje kako da organizujemo naše živote da nam svakodnevnica bude totalno luda. Kada bi se raspisao konkurs za semafori i gradovi bili puni originalnih ideja mnogo više bi se obraćalo pažnje na iste Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas semafor! Prag Berlin ...
Google naočare - pogled Terminatora Oni koji stalno posežu u džep da provere nove informacije preko svog smartfona uskoro će imati ...
Kako kupiti televizor? Pojava digitalnog doba donosi nove uzbudljive televizijske opcije: plazma i LCD ekrane i televizore visoke ...
Kako kupiti mobilni telefon preko računa? Odlučili ste kupiti mobilni telefon preko računa? Znajte da većina ugovora prilikom ...
Pozivni telefonski brojevi za sve zemlje 93 Afghanistan 355 Albania 213 Algeria 684 American Samoa 376 Andorra 244 Angola 809 Anguilla ...