Želeo bih s vama podeliti jedno zanimljivo iskustvo.
Radi se o alkoholu i vožnji.
Kao što znate neki od nas su u prošlosti znali imati nesporazume s vlastima oko toga...
Pre neko veče sam izašao s prijateljima na večeru.
Bilo je izvrsno i ubili smo se od alkohola.
Znao sam da sam mrtav pijan i učinio sam nešto što nisam učinio već godinama - otišao sam kući autobusom!!!
Da: au-to-bu-som!
Stigao sam kući sigurno i bez nezgoda.
Ovo me stvarno raspoložilo, budući da nikad prije nisam... vozio autobus!
ha ha ha sve bolje od boljeg , kad je bal nek bude i raskos 

Ovo sam skinuo sa drugog foruma: 1981. godina 1. princ Charles se oženio 2. Liverpool postao prvak Evrope 3. umro Papa 2005. godina 1. princ Charles se oženio 2. Liverpool postao prvak Evrope 3. umro Papa Pouka: kada se princ odluci oženiti treći put, a Liverpool zaigra ...

Dosadila vam je klasika i standardno mator izgled vašeg stana? Ukoliko planirate da ga redizajnirate, shvatate da to nije lak posao pogotovu kada se uzme u obzir da je neophodno da se sve stvari u stanu ukomponuju u jednu celinu. Predstavljamo neka od rešenja koja bi mogla da ...
Korintski kanal povezuje Korintski zaliv sa Saronic zalivom u Egejskom moru. Ovaj čuveni kanal skraćuje 700 kilometara plovidbe preko Peloponeza. Kroz ovaj kanal se mogu provući brodovi širine do 16.5 metara i dubine do 7.3 metra. Brodovi saobraćaju po principu jedan po ...

Jednog dana, jedan dobrostojeći otac odveo je svog sina da provede jedan dan i noć s veoma siromašnom porodicom. Drugog dana na povratku kući, otac priupita sina o tome kako je on doživeo taj susret sa siromaštvom i šta misli o svemu tome. Dečak odgovori: Tata, ovo je jedno ...
Sedi deda u autobusu, a pored njega lepa atraktivna devojka. - Gospođice, dao bih 100 evra da vas pljesnem po guzi. – Obrati joj se dekica. A ona će: - Matora drtino, šta ti pada na pamet! Ali kad je malo bolje razmislila, 100 evra je ipak 100 evra, pa kaže dedi: - ‘Ajde dobro. ...

Vlasnik jednog britanskog paba u Kentu koji je zbog svetske ekonomske krize zapao u ozbiljne finansijske probleme, postavio je neobičan oglas na ulaz u svoj lokal: Tražimo nove goste! Godine iskustva u bavljenju ovim poslom nisu bitne. Pun trening za bavljenje ...

Vozite se i smeštajte protivnicima. Niko ne sme da uđe u trag drugom igraču. Dobra razbribriga Podelite ovu igricu sa društvom i objavite veše rekorde kako biste se takmičili sa svojim društvom. Takodje vam preporučujemo da se učlanite u našu facebook grupu: najbolje ...
Kako proslaviti kraj školovanja? Postoji mnogo načina. Izmišljena je nova luda disciplina. Vožnja na šerpi! Grupa ljudi se dosetila da proslavu kraja svojg školovanja proslave tako što su svoje knjige i sveske stavili u šerpu, seli na nju, zakačili šerpu na automobil ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...