Prigodni vicevi o Božiću, poklonima, roditeljima, deci i neizbežnim plavušama
Sretnu se dve plavuše. Kaže jedna: "Božić ove godine pada na petak!" Na to će druga: "Znam, samo se nadam da nije 13."
Baka unuci: "Ove godine od mene možeš dobiti jednu lepu knjigu." Kaže unuka: "Odlično, želim tvoju štednu knjižicu."
Svi su pokloni otvoreni, a očajna žena se izdere na muža: "Stvarno te ne razumem. Već ti godinama poklanjam karirane kravate i sad ti se odjednom više ne sviđaju?!"
Kaže otac nakon još jednog Božića: "Sada znam zašto sam kao dete više voleo Božić. Nisam morao plaćati poklone."
Razgovaraju dva Božić Bata. "Termosi su stvarno odličan izum. Zimi mi je čaj vruć, a ljeti limunada hladna", kaže jedan, a drugi dodaje: "Imaš pravo. Samo mi nije jasno kako termos kapira koje je godišnje doba."
"Jako sam zabrinut za ženu. Otišla je u grad, a napolju je pravo nevreme, sneg pada kao lud, poverava se jedan prijatelj drugom. "Ma ne brini, ući će u neki dućan i čekati da se vreme smiri", smiruje ga prijatelj. "Pa tog se i bojim", odgovara zabrinuti muž.
Poštanski službenici otvaraju pismo za Božić Batu: "Dragi Đede, imam 10 godina i živim u domu. Druga deca uvek dobjaju lepe poklone, a na mene nitko ne misli. Želim naliv pero, beležnicu i lenjir." Službenici odlučuju skupiti novac i ispuniti želju jadnom detetu, ali uspevaju kupiti samo naliv pero i biležnicu. Nakon tri nedelje u poštu stiže novo pismo dečaka: "Dragi Đede. Hvala ti na poklonima. Jako sam se razveselio. Lenjir na žalost nije stigao. Verojatno su ga ukrale budale iz pošte."
Pošten advokat, marljiv političar i Božić Bata pronalaze novčanicu od 100 eura. Ko će je zadržati? - Božić Bata jer ostali ne postoje.
Božićni vetrepi U pojedinim krajevima Srbije, na Badnji dan sačuvala se narodna tradicija vetrepa, u kojoj dečaci i devojčice školskog uzrasta u povorci obilaze obližnje domove i donose dobre vesti i pevaju božićne pesmice. Reč vetrep javlja se u 13. veku u značenju mesta roženja ...

Sedi Perica ispred jedne zgrade i plače. Prolazi jedna žena i pita ga: Je li dete, što plačeš? Buu, tata se udario čekicem po prstu. A što ti plačeš kad se on udario? Pa u početku sam se smejao... ...

1. Ide ludak po dvorištu bolnice i vuče konopac. Naiđe na njega psihoterapeut i upita: - Čovece, zasto vučes taj konopac? - Probao sam da ga guram pa nije išlo. 2. Idu tri ludaka prugom. Prvi : Al je dugo ovo stepeniste! Drugi: Da,a i gelendar je nizak. Treci: Ne sekirajte ...

Čemu služi hardware? On prima udarce kad software ne radi. Kako se krste hakeri? U ime oca, sina i duha svetoga ENTER. Mail s albanskim virusom: Nemamo programera, pa moramo improvizirati - molimo vas da sami izbrišete sve podatke, a virus prosljedite dalje. Poštovana tehnička ...

Za sve one koje mrzi da čitaju viceve, otvorili smo novu temu u kojoj ćemo, a nadam se da ćete se i vi priključiti, postavljati video klipove sa youtube-a i ostalih sajtova koje možemo smatrati kao viceve. Mujo i Haso Mujo i Haso Mujo i Haso ...

Jedna londonska opština zabranila je pričanje okrutnih viceva. Opštinsko veće Barneta objavilo je da bi viceve o taštama trebalo zabraniti, jer predstavljaju seksizam i uvrede za starije . Humor ostavlja prostor za slobodne interpretacije, ...

Koja je oprema potrebna plavuši da trči 100 metara? Karta i kompas. Šta je rekla plavuša kad su joj rekli da ima vakuum u glavi? • Bolje išta nego ništa. Šta je rekla plavuša kada su je pitali da li je skoro menjala vodu u ribljem akvarijumu? • Ne. Još nisu popili ...

Humor je najbolji lek u stresnim situacijama, kažu lekari. Navijačima zagrebačkog Dinama trebaće dobra doza humora da sažvaću novu evropsku bruku svog kluba. Posle 2:6 protiv moćnog Reala u Madridu, na Maksimiru je u sredu uveče bilo 1:7 protiv Liona. Francuski ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...