Doktor, ciga i nezgodna pitanja

Doktor, ciga i nezgodna pitanja

Zaboleo Cigu stomak pa ode kod lekara.

Opipava mu lekar stomak i pita:

- Kakva ti je velika nužda?

- Velika, brate, velika, da nije ne bih ni došao...

- Ne pitam te to - veli lekar - nego kakva ti je stolica?

- Drvena, a i stara vala, propala skroz...

- Ama, čoveče, razumeš li ti mene, koliko puta ideš napolje?!

- Od kako svane, pravo da ti kažem, ja i ne ulazim u kuću...

- Govno, Cigo, kako ti je govno ?!

- E, to još, gosin" doktore, nisam probao..

ha ha ha pa probaj :neznam mozda je stolica malo ukusnija :lol:

hahahahaha....

• Doktor i ciga "idealan komšiluk"

Doktor i ciga "idealan komšiluk"

Odluči doktor da se preseli iz stana,i da sagradi kuću. Kupi plac, krene da gradi. Posle nedelju dana, plac do njega kupi ciga. Nastavi doktor da gradi, međutim, kako on napravi nešto na kući, ciga tako isto. Ovaj sagradi prizemlje, posle par dana kod cige sve ko preslikano. ...

• Kako ciga zavodi plavuše

Kako ciga zavodi plavuše

Bari Ciga plavušu da mu da malo... • A daj malo, što si takva... • Ma beži bre budalo! Pogledaj se kakav si! • Aaajde daj malo. Evo daću ti mobilni! - i drži u ruci najnoviju Nokiu. Plavuša se premišlja... Mobilni telefon... Bar 300 eura vredi... Ma što da ne! Da ...

• Ciga i lekarska komisija na regrutaciji

Ciga i lekarska komisija na regrutaciji

Na regrutaciji goli mladići stoje ispred lekarske komisije koja ih pregleda i procenjuje njihovu sposobnost. Došao red na Cigu, doktor ga gleda i reče: - Sposoban! - Al’ gos’n doktor, nisam sposoban majke mi, ja sam dvopolan! – očajno će Ciga. - Kako dvopolan, vidi koliki ...

• Pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori

Koja je razlika izmedju supruge i devojke? - 20kg. Koja je razlika izmedju muža i momka? 45min. Kako se zove kada muškarac govori ženi grozno i raskalašno? Seksualno uznemiravanje. Kako se zove kada žena govori muškarcu grozno i raskalašno? 21,86 din/min. Kako znate ako vam ...

• Dan glupih pitanja

Dan glupih pitanja

Britanski nastavnici 28. septembra moraju svojim učenicima da odgovaraju na sva postavljena pitanja...koliko god bila glupa. Dan glupih pitanja stigao je u britanske škole. Tradicija postavljanja besmislenih pitanja profesorima, nastavnicima i učiteljima datira ...

• Šaljiva pitanja i odgovori

Šaljiva pitanja i odgovori

Šta je to: kad ti uđe - boli te, a kad ti izađe - svrbi te, prvo slovo je K , a poslednje C ? Komarac. Šta je to: diže se, prvo slovo K , poslednje C ? Kvasac. Ti ga ližeš, dok se diže. Šta je to? Sladoled u liftu. Šta je to: ...

• Pokušajte da odgovorite na ova pitanja

Pokušajte da odgovorite na ova pitanja

Među deset glavnih pitanja na koja niko na svetu nema odgovor su pitanja Šta je smisao života , Da li Bog postoji i Šta se zaista desilo sa TV gangsterom Tonijem Sopranom? Istraživanje koje je sproveo Internet sajt Ask Jeeves imalo ...

• Najnezgodnija dečija pitanja

Najnezgodnija dečija pitanja

Deca svakodnevno bombarduju svoje roditelje pitanjima o svim mogućim temama i jedno istraživanje izdvojilo je 10 pitanja kojih se odrasli najviše plaše. Četvrtina britanskih roditelja često je zbunjena dečjim pitanjima na temu nauke i matematike. Njih 26 odsto misli da ...