Rus u Moskvi gleda vremensku prognozu na TV-u, čuje da je u Sibiru temperatura -55 Celzijusa.
Reši da proveri da li je stvarno tako, i pozove telefonom brata koji živi u Sibiru:
Koliko je kod tebe stepeni trenutno ?
- 37 Celzijusa
Tačno sam znao.... zamisli šta kažu ovi lažovi na TV-u, da je -55
Aaaa...pa moguće, mozda je toliko napolju...
Kako li je kod njih na -55 kad je ovako ledeno kod nas na - 20 ![]()
ja mislim da samo oni znaju kako im je
i nezavidim im uopste ...
pa napolju je ludo...a ovi u snegu,pa vole ljudi sneg... ja volim da ga gledam iskljucivo kroz prozor, i tako mu se divim...

Topli dani napokon stižu. Spremite se na vreme, naučite kako se priprema hladna kafa ili iced coffee . U šejker ili plastičnu flašu za vodu od pola litre, stavite kašičicu (ili više) instant kafe i šećera po ukusu. Dodajte “dva prsta” hladne vode i dve ...

1kg paprika - 2 jajeta - brašna - ulja - Premaz: 0,5 kg belog sira - 400 g kisele pavlake - 200 g šunke - 3 kisela krastavca - 5 jaja - 150 g majoneza - so - biber Paprike isecite uzduž, prepolovite i očistite od semena. Odvojte 2 žumanca, od belanaca ulupajte sneg. Polako zamešajte žumanca i sneg. Svaku ...

Ruska mobilna sauna - šta drugo reći osim ˝ludi Rusi˝. Njima nije problem oko hladnoće, čak ni kupanje u reci po najoštrijoj zimi. Neki su se dosetili da osmisle mobilnu saunu u domaćoj radinosti. Svaka njima čast, ali meni je ovako kući lepo i toplo! ...

Prikazujemo vam fotografije jedne od najvećh luka u Rusiji. Život u tom gradu nije ni malo lak i jednostavan. Oštre zime otežavaju život ljudima koji žive i rade u Murmansk-u. Luka se sastoji od tri dela: ribe, trgovine i putnika. Trgovinski deo se širi brzo zbog povećanja ...

Kad se metan i ledeno hladna voda spoje pod ekstremno visokim pritiskom, nastaje supstanca paradoksalna u samom svom nazivu – gorući led. Reč je o kristalima metan-hidrata, dokazanom izvoru čiste energije oko kog već vo de bitku Kina, Amerika, Japan i Južna Kor eja. Četiri ...

Ruska umetnica Viktoria iz Sankt Peterburga, čije prezime nije objavljeno, razvila je novu tehniku slikanja - umesto četkice koristi svoje grudi kako bi se umetnički izrazila. Viktorija na delu Viktorija kaže da je ideju za ovakav način slikanja dobila u snu pre godinu ...

Sada sve to izgleda smešno u odnosu na današnje reklame i standarde, baš onoliko smešno koliko će današnje reklame izgledati za dvadesetak godina. Prikazujemo vam slike reklama starih vozila koji su označavali statusni simbol u društvu. Za nas mlađe ove slike služe ...

Savremena kuća koja je dizajnirana za mladi par sa detetom, nalazi se nedaleko od Moskve, na vrhu brda u borovoj šumi... Zemljište se pruža u tri pravca, sa prelepim vizurama, izuzev pogleda ka severu, što je uslovilo arhitekte da ga zaklone. Ovo je isprovociralo ideju ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...