Vozi Mujo bicikl i sretne Hasu.
Haso: - Otkud ti bicikl?
- Od komšinke.
Haso: - Kako to, od komšinke?
- Idem ja šumom i sretnem komšinku kako vozi bicikl... Odjednom se skine, baci haljinu na jednu, a bicikl na drugu stranu, pa mi reče:
- Uzmi, Mujo, što ti srce želi!
I ja ti, brate, uzmem bicikl!
Haso: - Pa dobro si napravio... šta će ti haljina!
Dobra fora
haso svaka cast
nju bi mozda mogao samo jednom da uzjasi a biciklu 
biciklu moze da vozi ceo dan a nju ne moze bas toliko.
Na licitaciji za farbanje ratnog broda, posao dobije Mujo & co iz Doboja. Dolazi nadzorni organ da proveri kako je ofarbano, gleda komisija kvalitet boje, koliko slojeva itd, s obale... sve OK. Uđu u brod da vide drugu stranu, kad ona uopste nije ofarbana. - Jel umete ...

Mujo je upravo kupio kradeni laptop od njegovog dobrog druga Sulje. Sav srećan pošto je provalio kako da ode na facebook. Međutim sreća ne ide sama. Začulo se zvono na vratima: Mujo pita: Ko je? Policajac: Policija. Mujo: Šta hoćete? ...
Igrao Mujo Loto pa zove Fatu da pita šta je pogodio... - Fato, jel ima 3? - Ima. - A 7? - Ima i 7. - A, jel ima 14? - Ima i 14! - A, ima li 21? - Ima i 21 - Imal 25? - Ima! - A 32? - Ima! - Fato, de reci mi, matere ti, jel ima i 44? Fata ćuti. - Šta je bona Fato?, dere su Mujo - Ma ima ...

Uđe Mujo u banku i traži da mu isplate 200 eura. Službenik pripremi pare, pruži mu formular: - Potpišite ovde... - Neću ja ništa potpisivati. - ?! ... Ali bez potpisa nema isplate. - Ne mere, jel? Odo onda ja u drugu banku. Pređe ti Mujo preko puta u drugu banku. - Dajte mi 200 e. ...
Razgovaraju Mujo i Haso: - Mujo bolan, čujem da si se oženio? - Mujo: Jesam! - Haso: Pa dobar si ti, u ovo doba baš je teško naći pravu osobu! - Mujo: Otkud to, pa ja sam imao i da biram, između njih tri! - Haso: Ma ne zajebavaj! Pa koju si izabrao? - Mujo: Pa lepo, dugo nisam mogao ...
Oženio se Mujo Japankom i otisao ziveti u Japan. Posle nekog vremena dođe mu Haso u posetu... Sedoše na pivce i Haso pita: - Bolan, Mujo, kako se vas dvoje razumete? - Mimikom, brate - odgovori Mujo. Uto ulazi mlada, vadi dojku i pokazuje je Muji... Mujo skoči, ode u drugu sobu, zaskoči ...
Mujo nikako da natera Fatu da mu ispuni želju pa joj reče: Fato, de mi ispuni želju. Znaš, to ti je dobro za zube! Fata: Stvarno? Ti to ozbiljno? Mujo: Najozbiljnije! I pošto su deca već bila zaspala, učini ona to Muji. Nakon toga ode u kupatilo, pogleda se u ogledalo ...

Pas Mesožder ali u većini slučajeva lebojed. Zaplet u „Beogradskoj hronici“ Kada negde pukne vodovodna cev. -I nećete verovati dragi gledaoci, u Borči je opet pukla vodovodna cev! Sad više neću ni kako ja hoću!! Inat koji je pretrpio sve faze razvoja i došao do terminalnog ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...