Stoje dva radnika u kockarnici kraj stola s kocikama. Do njih stiže zgodna plavuša, stavi na sto 20 hiljada dolara i kaže:
- Nadam se da je u redu ako se skinem gola, tako imam puno više sreće.
Radnici se, naravno slože, plavuša se skine gola, baci kockice i vikna:
- Hajde drage kockice, mami treba nova odeća!
Kockice se zaustave i plavuša skoči od sreće, zagrli oba radnika vičući:
- Dobila sam, dobila!!! Hvala!!!
Plavuša pokupi sve pare sa stola, obuče se i ode.
Radnici se gledaju i ne veruju da se to upravo dogodilo. Nakon nekog vremena jedan pita drugoga:
- Koji je broj dobila?
A drugi odgovara:
- Pojma nemam, mislio sam da ti gledaš!
nemogu da verujem da je plavusa pametnija od radnika
a zamisli da je bilo dve plavuse ojadele bi ih 

Tamni deo dana, 3 slova? LAD Teška bolest, 4 slova? SMRT Doživljaj pri spavanju, 3 slova? SEX Sestrin muž, 3 slova? ACA Veliki pronalazač elektrotehnike, 10 slova? KAKAV ČOVEK Uzvik pri velikom otkriću, 6 slova? JOJ BRE Južno voće, veoma slatko, 3 slova? MED Životinnja sa ...
Pričaju dve plavuše u firmi koliku koja ima platu... - Ja imam 40 hiljada - kaže prva. - Kako to? - kaže druga. Radimo isti posao, isti nam je šef, istog dana smo počele raditi a ja imam samo 32 hiljade!? - Pa ne znam - kaže prva. Jel spavaš sa šefom? - Spavam, normalno - odgovara ...

Uđe plavuša u banku grada New Yorka u potrazi službenika za pozajmice. Kaže mu da ide u Evropu poslovno na dve nedelje, i želi pozajmicu od $5,000. Službenik joj odgovori da za to treba da ostavi nekakvu garanciju, pa plavuša izvadi ključeve svog novog Rolls Roycea parkiranog ...

U cirkusku arenu uđe famozni ukrotitelj vodeći krokodila na uzici: Danas ćete, dame i gospodo, prisustvovati neviđenoj atrakciji. Staviću penis u usta ovoga krokodila. Krotitelj otkopča pantalone, izvadi penis i stavi ga u otvorena usta krokodila. Cirkusom se ču ogroman aplauz. ...

Šta traži plavuša u Poslastičarnici? Pa kolače. Ulazi plavuša u poslastičarnicu i pita: • Kakvih kolača imate? Prodavačica kaže: • Imamo raznih oblika i veličina. Na to će ona: • Ok, dajte mi onda dva oblika i tri veličine. ...
Vozila plavuša auto i ubila 4 čoveka. Došao policajac i govori plavuši: - Gospođo, vozili ste 150 km/h a dozvoljeno je 70. Plavuša ponizno gleda u pod. Nastavi policajac: - Gospođo, 2 promila alkohola u krvi a dopušteno je 0.5. Plavuša ponizno gleda u pod. Gospođo, ubili ste 4 osobe. ...
Plavuša u kvizu znanja ! Prijavila se plavuša na kviz inteligencije u jednom Life TV Show-u . Pobeda nosi 1.000.000 EUR. TV-voditelj postavio joj je sledeća pitanja: 1. Koliko dugo je trajao “stogodišnji rat? Mogući odgovori: - 116 godina - 99 godina - 100 godina ...

Plavuša uđe u avion u Njujorku koji ide za Los Anđeles i sedne u prvu klasu, a njena karta je kupljena za drugu klasu. Stjuardesa dođe kod nje i kaže joj da to nije njeno mesto i da se ona mora prebaciti u drugu klasu, a plavuša odgovara: Ja sam plavuša, ja sam lepa i ja sam pametna . ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...