Kako plavuša zarađuje u kockarnici

Kako plavuša zarađuje u kockarnici

Stoje dva radnika u kockarnici kraj stola s kocikama. Do njih stiže zgodna plavuša, stavi na sto 20 hiljada dolara i kaže:

- Nadam se da je u redu ako se skinem gola, tako imam puno više sreće.

Radnici se, naravno slože, plavuša se skine gola, baci kockice i vikna:

- Hajde drage kockice, mami treba nova odeća!

Kockice se zaustave i plavuša skoči od sreće, zagrli oba radnika vičući:

- Dobila sam, dobila!!! Hvala!!!

Plavuša pokupi sve pare sa stola, obuče se i ode.

Radnici se gledaju i ne veruju da se to upravo dogodilo. Nakon nekog vremena jedan pita drugoga:

- Koji je broj dobila?

A drugi odgovara:

- Pojma nemam, mislio sam da ti gledaš!

nemogu da verujem da je plavusa pametnija od radnika :shock: a zamisli da je bilo dve plavuse ojadele bi ih :lol:

• Kako plavuša rešava ukrštene reči

Kako plavuša rešava ukrštene reči

Tamni deo dana, 3 slova? LAD Teška bolest, 4 slova? SMRT Doživljaj pri spavanju, 3 slova? SEX Sestrin muž, 3 slova? ACA Veliki pronalazač elektrotehnike, 10 slova? KAKAV ČOVEK Uzvik pri velikom otkriću, 6 slova? JOJ BRE Južno voće, veoma slatko, 3 slova? MED Životinnja sa ...

• Kako zaraditi više ukoliko ste plavuša

Kako zaraditi više ukoliko ste plavuša

Pričaju dve plavuše u firmi koliku koja ima platu... - Ja imam 40 hiljada - kaže prva. - Kako to? - kaže druga. Radimo isti posao, isti nam je šef, istog dana smo počele raditi a ja imam samo 32 hiljade!? - Pa ne znam - kaže prva. Jel spavaš sa šefom? - Spavam, normalno - odgovara ...

• Plavuša VS Banka

Plavuša VS Banka

Uđe plavuša u banku grada New Yorka u potrazi službenika za pozajmice. Kaže mu da ide u Evropu poslovno na dve nedelje, i želi pozajmicu od $5,000. Službenik joj odgovori da za to treba da ostavi nekakvu garanciju, pa plavuša izvadi ključeve svog novog Rolls Roycea parkiranog ...

• Plavuša u cirkusu

Plavuša u cirkusu

U cirkusku arenu uđe famozni ukrotitelj vodeći krokodila na uzici: Danas ćete, dame i gospodo, prisustvovati neviđenoj atrakciji. Staviću penis u usta ovoga krokodila. Krotitelj otkopča pantalone, izvadi penis i stavi ga u otvorena usta krokodila. Cirkusom se ču ogroman aplauz. ...

• Plavuša u poslastičarnici

Plavuša u poslastičarnici

Šta traži plavuša u Poslastičarnici? Pa kolače. Ulazi plavuša u poslastičarnicu i pita: • Kakvih kolača imate? Prodavačica kaže: • Imamo raznih oblika i veličina. Na to će ona: • Ok, dajte mi onda dva oblika i tri veličine. ...

• Plavuša kod sudije za prekršaje

Plavuša kod sudije za prekršaje

Vozila plavuša auto i ubila 4 čoveka. Došao policajac i govori plavuši: - Gospođo, vozili ste 150 km/h a dozvoljeno je 70. Plavuša ponizno gleda u pod. Nastavi policajac: - Gospođo, 2 promila alkohola u krvi a dopušteno je 0.5. Plavuša ponizno gleda u pod. Gospođo, ubili ste 4 osobe. ...

• Plavuša u kvizu znanja

Plavuša u kvizu znanja

Plavuša u kvizu znanja ! Prijavila se plavuša na kviz inteligencije u jednom Life TV Show-u . Pobeda nosi 1.000.000 EUR. TV-voditelj postavio joj je sledeća pitanja: 1. Koliko dugo je trajao “stogodišnji rat? Mogući odgovori: - 116 godina - 99 godina - 100 godina ...

• Drska plavuša u avionu

Drska plavuša u avionu

Plavuša uđe u avion u Njujorku koji ide za Los Anđeles i sedne u prvu klasu, a njena karta je kupljena za drugu klasu. Stjuardesa dođe kod nje i kaže joj da to nije njeno mesto i da se ona mora prebaciti u drugu klasu, a plavuša odgovara: Ja sam plavuša, ja sam lepa i ja sam pametna . ...