Jedna žena sedi u avionu pored sveštenika.
- Oče", reče ona, mogu li vas zamoliti za uslugu?
- Rado, ako ću biti u mogućnosti, kćeri moja.
- Znate, kupila sam jedan jako skup i posebno dobar aparat za depilaciju, ali on je još nov i sad se bojim da ću na carini morati mnogo platiti. Biste li ga mogli sakriti ispod svoje odore?
- Mogao bih, kćeri, ali problem je: ja ne mogu lagati. Nego, dajte mi taj aparat, nešto ću već smisliti.
- Žena je pomislila: Nekako će se već srediti, i dala mu je aparat.
Na aerodromu upita carinik sveštenika da li ima nešto za prijaviti?
- Od glave do struka nemam ništa za carinjenje, sine moj! uvereno reče sveštenik.
Pomalo zbunjen carinik upita: A od struka nadole?
- Tu dole, reče pop, imam jedan aparat za žene, koji još nikada nije upotrebljen.
Carinik se glasno nasmeja i viknu: Sledeći molim...
ha ha ha koje resenja
to mora da je iz iskustva . ispod mantije moze da stane sta oces 

Kako to rade žene: •odvesti se autom u auto radionicu •popiti kaficu •Nakon 15 minuta napisati ček i odvesti se kući sa uredno promijenjenim uljem u autu Troškovi: - Zamena ulja: 50,- € - Kafica: 1,- € UKUPNO: 51,- € Kako to rade muškarci: •Odvezti se do prodavnice ...

Dragi jesi li se umorio?/Jadan ne bio opet si se usafunjo! Dragi hoćeš li i danas s prijateljima poslije posla na piće?/Ho š se opet naroljat k o i juče? Možda da razmisliš jos o tome?/Jel to u tvom selu krave pasu pamet djeci? Draga jesi li se odmorila?/Zmija ...
Kaže Fata Muji: - Slušaj bolan Mujo, mali Mujica je sada doš`o u određene godine i trebalo bi mu objasniti neke stvari... Al` molim te, nemoj onako k`o životinja nego lepo, znaš ono, pčelice, mace, cveće i tako. Razumeš?!? - A jes... hoću, hoću, ne brini. Ode Fata na posao, ...

GATANJE PO Gatanje po kukuruzu ili bacanje kukuruza je veoma staro, a postoje i izvesne sličnosti ovoga rituala sa bacanjem kostiju u tradiciji ruske magije. Razlozi gatanja, ili bacanja zrna su raznoliki - bilo da se radi o bolesti, putovanju, budućnosti, urocima. ...

Kako bi to bilo lepo - staviš knjigu ispod jastuka pre spavanja i sutra je sve što treba u glavi! Nešto slično je moguće. Kada imam test u školi, pogledam pre spavanja u knjige i sveske i imam utisak da mi to pomaže , kaže za Dojče vele Florijan koja ima ...
Imate probleme sa nesanicom i želite saznati kako zaspati brzo i lako? Ovo je članak za vas. Većina doktora savetuje da je za normalno funkcionisanje ljudskog organizma neophodno bar 6-7 sati sna, a idealno je 8. U nastavku teksta daćemo vam jednostavne savete koji će vam ...

Za neke ljude, izbeći trudnoću je teško; dok za druge začeće deteta može biti nedostižno i frustrirajuće. U mesečnom ciklusu postoji samo šest dana u toku kojih žena može da zatrudni i mnogi faktori koji mogu da utiču na plodnost i začeće. U ovom članku možete pronaći ...

Otišao Srbin kod poslovnog partnera, Grka u goste. Kad tamo ovaj živi u nekoj super luksuznoj vili, ispred dva fenomenalna automobila, akva park, unutra skupi nameštaj... Pita ga Srbin: Keve ti, kaži mi kako si uspeo sve ovo da stekneš? Kaže njemu Grk: Vidiš ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...