Kako švercovati a ne lagati? Pop zna kako

Kako švercovati a ne lagati? Pop zna kako

Jedna žena sedi u avionu pored sveštenika.

- Oče", reče ona, mogu li vas zamoliti za uslugu?

- Rado, ako ću biti u mogućnosti, kćeri moja.

- Znate, kupila sam jedan jako skup i posebno dobar aparat za depilaciju, ali on je još nov i sad se bojim da ću na carini morati mnogo platiti. Biste li ga mogli sakriti ispod svoje odore?

- Mogao bih, kćeri, ali problem je: ja ne mogu lagati. Nego, dajte mi taj aparat, nešto ću već smisliti.

- Žena je pomislila: Nekako će se već srediti, i dala mu je aparat.

Na aerodromu upita carinik sveštenika da li ima nešto za prijaviti?

- Od glave do struka nemam ništa za carinjenje, sine moj! uvereno reče sveštenik.

Pomalo zbunjen carinik upita: A od struka nadole?

- Tu dole, reče pop, imam jedan aparat za žene, koji još nikada nije upotrebljen.

Carinik se glasno nasmeja i viknu: Sledeći molim...

ha ha ha koje resenja :neznam to mora da je iz iskustva . ispod mantije moze da stane sta oces :mrgreen:

• Menjanje ulja na kolima. Kako to rade žene, a kako muškarci

Menjanje ulja na kolima. Kako to rade žene, a kako muškarci

Kako to rade žene: •odvesti se autom u auto radionicu •popiti kaficu •Nakon 15 minuta napisati ček i odvesti se kući sa uredno promijenjenim uljem u autu Troškovi: - Zamena ulja: 50,- € - Kafica: 1,- € UKUPNO: 51,- € Kako to rade muškarci: •Odvezti se do prodavnice ...

• Kako razgovaraju bračni parovi u Engleskoj, a kako u Bosni

Kako razgovaraju bračni parovi u Engleskoj, a kako u Bosni

Dragi jesi li se umorio?/Jadan ne bio opet si se usafunjo! Dragi hoćeš li i danas s prijateljima poslije posla na piće?/Ho š se opet naroljat k o i juče? Možda da razmisliš jos o tome?/Jel to u tvom selu krave pasu pamet djeci? Draga jesi li se odmorila?/Zmija ...

• Kako objasniti detetu kako je došlo na svet

Kako objasniti detetu kako je došlo na svet

Kaže Fata Muji: - Slušaj bolan Mujo, mali Mujica je sada doš`o u određene godine i trebalo bi mu objasniti neke stvari... Al` molim te, nemoj onako k`o životinja nego lepo, znaš ono, pčelice, mace, cveće i tako. Razumeš?!? - A jes... hoću, hoću, ne brini. Ode Fata na posao, ...

• Kako da gatam po kukuruzu i kako da gatam po ogledalu

Kako da gatam po kukuruzu i kako da gatam po ogledalu

GATANJE PO Gatanje po kukuruzu ili bacanje kukuruza je veoma staro, a postoje i izvesne sličnosti ovoga rituala sa bacanjem kostiju u tradiciji ruske magije. Razlozi gatanja, ili bacanja zrna su raznoliki - bilo da se radi o bolesti, putovanju, budućnosti, urocima. ...

• Kako se uči u snu

Kako se uči u snu

Kako bi to bilo lepo - staviš knjigu ispod jastuka pre spavanja i sutra je sve što treba u glavi! Nešto slično je moguće. Kada imam test u školi, pogledam pre spavanja u knjige i sveske i imam utisak da mi to pomaže , kaže za Dojče vele Florijan koja ima ...

• Kako zaspati

Kako zaspati

Imate probleme sa nesanicom i želite saznati kako zaspati brzo i lako? Ovo je članak za vas. Većina doktora savetuje da je za normalno funkcionisanje ljudskog organizma neophodno bar 6-7 sati sna, a idealno je 8. U nastavku teksta daćemo vam jednostavne savete koji će vam ...

• Kako zatrudneti

Kako zatrudneti

Za neke ljude, izbeći trudnoću je teško; dok za druge začeće deteta može biti nedostižno i frustrirajuće. U mesečnom ciklusu postoji samo šest dana u toku kojih žena može da zatrudni i mnogi faktori koji mogu da utiču na plodnost i začeće. U ovom članku možete pronaći ...

• Kako se obogatiti

Kako se obogatiti

Otišao Srbin kod poslovnog partnera, Grka u goste. Kad tamo ovaj živi u nekoj super luksuznoj vili, ispred dva fenomenalna automobila, akva park, unutra skupi nameštaj... Pita ga Srbin: Keve ti, kaži mi kako si uspeo sve ovo da stekneš? Kaže njemu Grk: Vidiš ...