Kolika je cena jedne noći sa devojkom

Kolika je cena jedne noći sa devojkom

Kolika je cena jedne noći sa devojkom? Teško pitanje, još teži odgovor. Ali evo načina kako da se ta zamršena situacija rasplete (ili dodatno zaplete)...

Pita momak jednu devojku: Da li bi spavala sa mnom za recimo 100 000 dolara?

Devojka: Pa znaš, kad razmislim, bih!

Momak: A za pet dolara?

Cura: Kako se usuđuješ? Šta misliš ko sam ja?

Momak: To smo već utvrdili, sad se samo cenkamo!

dala ce ona i za dzabe kad naidje na kirjanju :mrgreen:

• Bele noći arktičkog leta

Bele noći arktičkog leta

Gore, na krajnjem severu, tokom dugih meseci arktičkog leta sunce nikada potpuno ne zalazi, u fenomenu poznatijem i kao “bele noći” Za vas Island se tokom ovog perioda nalazi u stanju trajnog sutona. Sunce nikada ne zalazi u potpunosti i putuje horizontalno preko horizonta ...

• Intervju jedne devojčice: Šta je to simpatija

Intervju jedne devojčice: Šta je to simpatija

Presladak intervju jedne devojčice na temu šta je to simpatija i šta je to ljubav. Iz dečijih usta to zvuči sasvim drugaćije i dosta iskrenije. Možda bismo svi mi trebali na terapiju kod ove devojčice da se podsetimo šta je to ljubav i kako ona nastaje, odakle potiče. ...

• Znate li zašto se većina cena završava sa ,99?

Znate li zašto se većina cena završava sa ,99?

Dvojica američkih stručnjaka za marketing i menadžment odlučila su da odgonetnu magičnu privlačnost cene koja se završava sa ,99 i koja uvek privuče veći broj kupaca za neki artikl koji je ranije imao okruglu cenu. Ova strategija da se na cenu stavi 99 para, centi ...

• Dnevnik jedne novopečene plavuše za volanom

Dnevnik jedne novopečene plavuše za volanom

URRAAAA, DOBILA SAM VOZAČKU DOZVOLU !! Napokon mogu voziti svoj auto, a da mi instruktor stalno ne ponavlja: Pazi ! Pogrešan smer. Pazi pešak! ... ili nešto slično. Uopšte ne razumem kako sam ga podnosila dve godine, kakvo zanovetalo! 8. april Autoškola je ...

• Kako su jedne novine pomogle svojoj čitateljki

Kako su jedne novine pomogle svojoj čitateljki

Nadam se da ćete mi pomoći. Pre neki dan sam krenula na posao a muž je ostao kući da gleda TV kao i obično. Prošla sam par stotina metara niz ulicu i motor automobila mi se jednostavno ugasio i stao. Peške sam se vratila kući po pomoć kad tamo... moj muž je obukao moje ...

• Koloseum - Slike jedne od najpoznatijih građevina Rima

Koloseum - Slike jedne od najpoznatijih građevina Rima

Koloseum je jedna od najpoznatijih gradjevina u Rimu, u Italiji. Sagradjen je 80. godine nove ere i bio je glavno mesto za održavanje gladijatorskih borbi. Na njemu su se odvijale i druge, uvek brutalne borbe, u doba Rimskog carstva. Postojala je mogućnost da se ova gradjevina ...

• Ogromni vatromet nastao iz samo jedne rakete

Ogromni vatromet nastao iz samo jedne rakete

Ogromni vatromet nastao iz samo jedne rakete: Pogledajte koliki vatromet može nastati iz samo jednog ispaljenog projektila. Uraditi, odnosno napraviti ovakav vatromet je prava umetnost ali i glavobolja za konstruktore. Pogledajte najveći vatromet koji je nastao od samo ...

• Zašto noge otiču - Kako sprečiti oticanje nogu

Zašto noge otiču - Kako sprečiti oticanje nogu

Zašto noge otiču? Kako sprečiti oticanje nogu? Naše noge ne vole letnju vrućinu. Ali, da li su zimi dovoljno zaštićene? Ne baš, jer hladnoća donosi druge faktore rizika! Zimi, noge imaju mnogo Najpre su tu kola u kojima dugo sedimo, zaglavljeni u svakodnevnim gužvama, ...