Šeta čovek parkom malo dete, kad u jednom trenutku, iz čista mira, dete počne da histericno plače i vrišti, a čovek će:
- Smiri se, Pero... Samo polako, Pero... Biće sve u redu, Pero.
Utom jedna žena mu pridje i sva ushićena mu kaze:
- Jao, pa vi ste svakako jedan od najbrižnijih roditelja, koje sam ikad videla, puni ste strpljenja. Svaka vama čast.
A koliko godina ima mali Pera?
A čovek će na to:
-Ja sam Pera.
ha ha ha preo pero brj do 10 

Ovi rakovi su primer stvorenja koja žive na našoj planeti od pre oko 230 miliona godina. Oni se uopšte nisu promenili u međuvremenu. Ove rakove možete prepoznati po svojem neobičnom repu i ljušturi koja dosta liči na vojnu kacigu. Ovi rakovi žive uglavnom u plitkim vodama ...

Dzoni je zeleo da kresne devojku u svojoj kancelariji ali ona je imala decka. Jednog dana Dzoni je bio toliko isfrustriran (iznerviran) da je otisao do nje i rekao: Dacu ti 1000 $ ako mi dopustis da te kresnem. Ali je devojka odgovorila: NEMA SANSE Dzoni je rekao: ...

Glavni faktor u razumevanju gojaznosti kod dece mogao bi da bude odnos tokom prvih godina između roditelja i dece istog pola. Na gojaznost kod dece više utiču loše navike nego genetika, tvrde britanski stručnjaci. Odnosi između roditelja i dece istog pola, tokom prvih godina ...

Kineski samci koji po tradiciji posećuju roditelje za vreme novogodišnjih praznika, a nemaju svoju lepšu polovinu, počeli su da iznajmljuju verenice samo kako ih roditelji ne bi smarali Novogodišnji praznici, koji u Kini počinju 14. februara, prilika su za ...

Brat je počeo da te nervira? Otac te gnjavi zbog ocena? Dosta ti je klavira? Majka smatra da si još uvek mali?... Sve je u redu! Samo ostani miran, to je isto u svim porodicama: pokušavamo da razgovaramo, ali ne uspevamo uvek u tome. Ovde ćeš naći mnogo pametnih ideja, ...

Uputstvo za roditelje: Čupajte lutkama Na tržištu RS u poslednje vreme sve je više igračaka koje, ne samo da nisu kvalitetne, nego su i opasne ze decu. Inspektori Republičke uprave za inspekcijske poslove u toku 2008. godine uništili 1.830 komada neispravnih i opasnih igračaka. ...
Uvrežilo se mišljenje da kada god se radi o detetovom neuspehu, prvo na šta se pomisli je da ono ne radi dovoljno Čim dete popusti u školi ili na nekom drugom polju ne ostvaruje rezultate koji se od njega očekuju, gotovo po pravilu ga i roditelji i nastavnici proglašavaju ...
Kako da se postavimo prema našem detetu jer presavesno ispunjava svoje školske obaveze, iako mi od njega to uopšte ne tražimo. Dobro je što ste prepoznali da i preterivanje u dobrim stvarima može biti problem, baš kao i totalno suprotno ponašanje. Vašem detetu je potrebna ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...