head

Mujina zagonetka

• Mujina zagonetka

Sedi Mujo za stolom i pita:

- Fato, što je to: Šest nogu, dve vise, dve glave isto misle?

- Da nije zagonetka!?

- Jest Fato, zagonetka, reci odgovor.

- Odgovor.

- Joj glupe žene, odgovor na pitanje?

- Koje pitanje?

- Šest nogu, dve vise, dve glave isto misle?

- A to… Mujo na magarcu.

• ha ha ha mozda je mujo samo malo tvrdoglaviji od mage :lol:

• Sta reci ?! Fato legendo !

• Rešena ključna zagonetka HIV virusa!

Rešena ključna zagonetka HIV virusa!

Tim britanskih i američkih naučnika tvrdi da je, posle dvadesetogodišnjih istraživanja, rešio ključnu zagonetku virusa side, što bi moglo da dovede do efikasnijih terapija protiv te bolesti. Američki stručnjaci s Univerziteta Harvard, predvođeni Piterom Čerepanovim ...

• Mujina biografija

Mujina biografija

Mujina biografija: Kad sam se rodio ličio sam gore na mater, a dole na oca... Čim sam izašo na ovaj svet, već sam bio dužan, pa zbog toga tužan, a priridno ružan, pa ti sad vidi kakav mi je bio život... Inače potičem iz milionerske porodice, svi imamo po četiri miliona ...

• Mujina reinkarnacija

Mujina reinkarnacija

Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio ugledao je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta, noseći dugu belu haljinu. - Ko si ti? - upita Mujo. - Ja sam Sveti Petar! - Jel' to znači da sam ja mrtav? - Da! - Ali, imam još ...

• Mujina oaza želja

Mujina oaza želja

Ide Mujo žedan kroz pustinju, pada, guši se od vrućine i žeđi. Kad primeti malu ozu sa palmom i jezercetom. Dodje do nje, i taman se sagne da pije, kad ga neko prodrma po ledjima. On se okrene, kad ono ima šta da vidi. Gola, rasna brineta: - Hoćeš da piješ ili da mene ...

• Mujina ispovest u kafani

Mujina ispovest u kafani

Sedi Mujo u kafani i mrmlja nekom mladiću do sebe: Vidiš onaj most napolju? Ja sam ga golim rukama izgradio i puno krvi i znoja prolio, ali me ovo selo nikad nije zvalo Mujo inžinjer ! Pa popije još malo piva i kaže: Vidis ovo naselje? Sve sam te kuće ...

• Mujina šetnja pasa

Mujina šetnja pasa

Ide Mujo ulicom i šeta s dva psa. Ugleda ga Haso te mu priđe i pita ga: - A' majket' lepi' pasa, baš imaju finu dlaku, jel’ ih često češljaš? - Ma češljam samo ovog levog. - A desnog? - I njega isto češljam. - Aha, dobro, a vidim da su i Iepo građeni, sigurno treniraš s njima, aaa? ...

• Umetnost seksualne predigre

Umetnost seksualne predigre

Predigra ima veliku važnost za seks, naročito za ljubiteljke maštovitih uvoda u ekstazu, ali i za muškarce koji ruše sve predrasude o sirovim frajerima kojima je stalo samo do „brzine“, analizira porodični terapeut Ljiljana Filipović. Da bismo zaista uživali u seksu, ...

• Bonton i komšiluk

Bonton i komšiluk

Uvek pozdravite osobe koje sretnete na stepeništu. Nemojte bacati papir ili pikavce na stepenice ili u zajedničkom prostoru zgrade. Ako vam se dok zalivate cveće na balkonu desi da polijete balkon ispod vašeg, potrudite se da se odmah izvinete, a nikada nemojte zalivati ...