Mujo, Haso i njihovi osmomartovski pokloni

Mujo, Haso i njihovi osmomartovski pokloni

Pričaju Mujo i haso šta su kupili ženama za 8. mart.

Mujo kaže:

- Ja sam kupio Mercedes i haljinu.

Haso kaže:

- Dobro haljina, a šta će joj Mercedes?

- Ako joj se ne svidi haljina, neka se odveze Mercedesom pa neka je zameni. A šta si ti kupio Fati?

- Četku i vibrator.

- Dobro četku, a šta će joj vibrator?!?

- Ako joj se ne sviđa četka, neka se j*be!

dobra ideja . ako joj se nesvidja cetka :neznam sto bi se on mucio :lol:

• Mujo i Haso kao trgovci

Mujo i Haso kao trgovci

Mujo i Haso hoće da otvore mesaru. Kad su sredili mesaru, Mujo je rekao Hasu - Ajde da ja budem prodavac , a ti kupac. Haso ulazi u mesaru i kaže: - Dobar dan. Da li imate pivo?? -Da li si lud? Ovo je mesara a ne pivara!! - Dobro, dobro razumem. ..... Dobar dan. Trebaju mi dva piva. - Pa ...

• Mujo i Haso u Njujorku

Mujo i Haso u Njujorku

Mujo i Haso dobili na nagradnoj igri besplatan vikend u Njujorku. Šetaju tako oni gradom gledaju visoke zgrade... Haso se poče čudno ponašati, krije nešto u sebi ali ne mogadne da izdrži pa upita Muju: - Je li Mujo jel` ti osćaš da nešto smrdi? - Ma Haso to ti je smog. - Pa, ...

• Mujo i Haso kao perači prozora

Mujo i Haso kao perači prozora

Radili Mujo i Haso u Americi kao perači prozora na neboderu. Došli oni do stotog sprata, a Mujo će: - Haso jebo te, promašili smo 99ti sprat, ne oprasmo ga! - I šta sad? Upita Haso. Mujo će na to: - Aj pošto ti imaš tregere na pantalonama, ...

• Mujo i Haso kao prodavci jakni na pijaci

Mujo i Haso kao prodavci jakni na pijaci

Mujo i Haso doneli gomilu kožnih jakni na vašar u Sarajevu da ih prodaju... Taman ih ostave na štandu onako neraspakirane, odlazi Mujo u wc. Haso se za trenutak okrene, naleti Cigo sto na sat i sve im jakne pokupi. Zaleti se Haso ali Cigo brz ko zec nestade iza ugla. Vraća ...

• Manekenke i njihovi padovi!

Manekenke i njihovi padovi!

Često se desi sa manekenke na modnim pistama zbog neudobne, visoke i vrlo često čudne obuće dožive pad. Uuuu, to baš može biti neprijatno. Ali većina njih nabaci hrabro lice i osmeh, podigne se i završi svoj đir po pisti. E sad, da li sa nezgodnim visokim štiklama na ...

• Poznati i njihovi čudni obožavaoci

Poznati i njihovi čudni obožavaoci

Poznati ne bi bili poznati da nemaju svoje verne obozavaoce. Koncerti, premijere filmova, predstave, sportski mecevi su prilike da vidite uzivo svoje idole. Mnogi fanovi iskoriste priliku za slikanje sa svojim idolima, ali ne bas svi! Neki se i veselo ismejavaju. ...

• S.A.R.S. Budjav lebac i ostali njihovi biseri

S.A.R.S. Budjav lebac i ostali njihovi biseri

Ovo je apsoluni hit! Primetio sam da svi po gradu pevuše ovu pesmu, jer je totalno zarazna. Kad sam je čuo po prvi put i ja jednostavno nisam mogao da prestanem da ponavljam “buđav lebac buđav lebac”… Premijeru spota i pesme široj javnosti bend S.A.R.S. je imao u fenomenalnoj ...

• Seksi devojke i njihovi zaglavljeni automobili

Seksi devojke i njihovi zaglavljeni automobili

Znamo da bi ste im vi rado, kao pravi džentlmen, pripomogli u ovim situacijama, ali na žalost fotograf je verovatno bio žensko, ili neko ko voli da gleda devojke koje se muče... Ali pošto vi sada ne možete da pomognete, jedino vam preostaje da gledate ...