Najbolji simboli i smajlići na jednom mestu.
Zanimljivim i originalnim simbolima odnosno smajlićima ulepšajte svoj status na Facebooku. Predstavljamo vam obilnu kolekciju kako simbola tako i smajlića kako bismo vam olakšali originalnost vašeg novog statusa. Ovi simboli, odnosno smajlići su kao i najobičnije slovo. Sa ovim smajlićima i simbolima bez muke možete osvežiti status, jednostavnim kopiranjem baš kao što biste kopirali neku reč ili neko slovo.
Standardni zanimljivi simboli:
☮ ✈ ♋ 웃 유 ☠ ☯ ♥ ✌ ✖ ☢ ☣ ☤ ⚜ ♪ ♫ ♬ Σ
♤ ♧ ♡ ♢ ♚ ♛ ★ ✪ ✯ ✰ ☻ ☺ ☄ ☾ ☼ ☁ ☂ ☃
℃ ℉ ° ϟ ۞ ∞ ♂ ♀
❤ ❥ ❦ ❧ ✔ ✘ ▲ ▼ ◆ ◎ ☚ Δ ◕ ◔ Ω ʊ ღ Ⓐ
☭ ♒ 卐 ☪ ™ © ® ¿ ¡ ½ ⅓ ⅔ ¼ № ⇨ ❝ ❞ ❖
Smajlići:
☹ ☺ ☻ ت ヅ ツ ッ シ Ü ϡ ﭢ
Ljubavni simboli
♥ ♂ ♀ 웃 유 ღ ۵
Muzički simboli:
♪ ♫ ♩ ♬ ♭ ♮ ♯ ° ø
Tekstualne poruke, pisanje
✐ ✎ ✏ ✑ ✒ ✍ ✉ ⌨
Politički simboli
Ⓐ ☭ ✯ ☪ ☫ ✡ ☮ 卐 ✌
Znak pitanja, uzvika
❢ ❣ ⁇ ‼ ‽ ⁈ ¿ ¡ ⁉
Šahovski simboli
♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♙ ♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟
Pahulje i zvezde
⋆ ✢ ✣ ✤ ✥ ❋ ✦ ✧ ✩ ✪ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ✰ ✡ ★ ✱ ✲ ✳ ✴ ❂ ✵ ✶ ✷ ✸ ✹ ✺ ✻ ✼ ❄ ❅ ❆ ❇ ❈ ❉ ❊
Simboli novca
€ £ Ұ ₴ $ ₰ ¢ ₤ ¥ ₳ ₲ ₪ ₵ 元 ₣ ₱ ฿ ₡ ₮ ₭ ₩ ރ 円 ₢ ₥ ₫ ₦ z ﷼ ₠ ₧ ₯ ₨ Kč र
Simboli čekiranja, štiklirano
☑ ✓ ✔ √
Simboli vremena i vremenske prognoze
☼ ☀ ☁ ☂ ☃ ☄ ☾ ☽ ❄ ☇ ☈ ⊙ ☉ ℃ ℉ ° ❅ ✺ ϟ
Simboli trouglova
▲◣◢ ◥▼△▽ ⊿◤◥ △ ▴ ▵ ▶ ▷ ▸ ▹ ► ▻ ▼ ▽ ▾ ▿ ◀ ◁ ◂ ◃ ◄ ◅
Matematika, Brojevi, polovina, trećina
⅟½⅓¾⅔⅕⅖⅗⅘⅙⅚⅛⅜⅝⅞
Znakovi poređenja
≂ ≃ ≄ ≅ ≆ ≇ ≈ ≉ ≊ ≋ ≌ ≍ ≎ ≏ ≐ ≑ ≒ ≓ ≔ ≕ ≖ ≗ ≘ ≙ ≚ ≛ ≜ ≝ ≞ ≟ ≠ ≡ ≢ ≣ ≤ ≥ ≦ ≧ ≨ ≩ ⊰ ⊱ ⋛ ⋚
Integrali
∫ ∬ ∭ ∮ ∯ ∰ ∱ ∲ ∳
Simboli: horoskop i horoskopski znaci
♈ – Ovan
♉ – Bik
♊ – Blizanci
♋ – Rak
♌ – Lav
♍ – Devica
♏ – Škorpija
♐ – Strelac
♑ – Jarac
♒ – Vodolija
♓ – Ribe

Smajlići su nam ulepšali život na netu i dočarali emocije u tekstu, smajlići uživo, to je već nešto posebno. Uz dokone trenutke nastali su predinvi smajlići koji dočaravaju nešto više. Znaju da nas razneže ali i nasmeju. Ova fotografije su odlične za jedan MMS koji ...
Rad donosi pregled matematičkih pristupa postavljanju modela uma od 1950ih godina. Teškoće sa kojima se susreću ovi pristupi odnose se na fundamentalnu nepotpunost logike koju je otkrio K. Godel. Jedno od novijih dostignuća u matematici, dinamička logika (DL) prevazišlo ...

Britanski hipnotizer planira masovnu onlajn seansu koja će celu naciju baciti u trans. Kris Hjuz (34) najavio je da će baciti čini na korisnike Interneta koji su spremni da učestvuju u neobičnom eksperimentu - hipnozi preko sajtova Facebook i Twitter. Hjuzov plan ...

Vec dugo lajkujem jednu malu..Ima dugacke statuse,kratku pamet,caroban profil i zgodnu sliku.Primetio sam da ni ona nije ravnodusna.Vrlo cesto mi kaze kako voli moj dugacki.. spisak prijatelja, ili kako mi je dobar najnoviji link… I izasli smo par puta..Na Chat..Znate,to ...

Šerifov ured u Tampa Bayu objavljuje fotografije svih pritvorenih osoba. Ukoliko vas interesira tko je sve pritvoren u posljednja 24 sata na području Pinellasa, Hillsborougha, Manateea i Pasca, kliknite mugshots.tampabay.com/ ...

Sigurno imate nekog prijatelja na Facebook-u koji je član svih tih smešnih i ludih grupa. Ako nemate, onda ste vi taj koji obožava ove grupe, i od koga ostali prepisuju ! Alcohol - Because no good story started with someone eating a salad. Svi mi koji smo neodlučni, ...

1. Facebook je 2004. godine napravio student Harvarda Mark Zuckerberg kada je imao samo 19 godina. Posle prvog meseca svi šmekeri sa Harvarda bili su registrovani,a posle par meseci i veliki broj studenata drugih fakulteta. Posle toga je krenula histerija, pa danas svoj ...

Želiš da upoznaš osobu koja izgleda isto kao ti, ili barem liči? Nova aplikacija na sajtu Facebook - Facial Profiler omogućava korisnicima da pronađu svoje dvojnike. Aplikacija koju je postavila kompanija Koka-kola kao reklamu za svoj napitak ziro , ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...