Najbolji vicevi!

Najbolji vicevi!

Mujo, Kinez, Rus i Slovenac išli su na natjecanje tko će više držati ruku u mravinjaku. Kinez je izdržao 5 sekundi i natekla mu je ruka. Rus je izdržao 10 sekundi i natekla mu je ruka. Slovenac je izdržao 20 sekundi i njemu je natekla ruka, a Mujo je izdržao 5, 10, 15, 20, 25 i došao je do 10 min i njemu nije natekla ruka. Pitali su ga: - Kako si Mujo mogao toliko izdržati (10min) ? On im je odgovorio: - Ja sam ubio 1 mrava i svi su mu otišli na sahranu...

Dođe Perica iz škole kaže mami:
- Mama šta to znači pička?
Kaže mama:
- Ma to ti je ono vani za brisat noge.
- Mama što je to qr'c?
- To ti je ono za objesit kapute.
- Što je to pička materina?
- To ti je dnevna soba.
Dođu gosti i kaže Perica:
- Obrišite noge o pičku, objesite kapute na qr'c i idite u pičku materinu!!!

Ćerka : Mama idem sa dečkom u sobu
Mama : Ok nemojte da radite nešto glupo
Ćerka i dečko ulaze u sobu - Posle nekog vremena ćerka počinje da vrišti : Baby , Baby , Baby ooohhhh
Mama? utrčava u sobu
Mama : Šta radite to ?
Ćerka : Mama jebemo se izadji napolje !
Mama : O hvala Bogu mislila sam da slušate Justina Bibera !

Zlatna ribica kaze coveku:
-Imas 3 zelje, ali zapamti, sve sto pozelis tvoja zena ce dobiti 10x vise.
-Dobro, nema problema. Hocu da budem bogat.
-Bogat si, ali je sada tvoja zena 10x bogatija.
-Nema veze. Sada hocu da budem lep i privlacan.
-Nije problem. Zena ti je 10x lepsa i privlacnije.
-I za kraj hocu da dobijem mali srcani udar!

Zalile se Madjarica,Makedonka i Srpkinja jedna drugoj na svoje muzeve kako nista ne rade i posle posla samo jedu i spavaju i odlucile da nesto promene.Posle tri meseca se opet nalaze i kaze Madjarica:
"Ja sam mom muzu skrenula paznju i on mi sad pomaze u kucnim poslovima."
Kaze Makedonka:
"Moj muz sada vodi decu u skolu."
A kaze Srpkinja:
"Ja kad sam skrenula muzu paznju prvo nista nisam videla 15 dana a onda sam otvorila levo oko."

Pozdrav svima.
Jedan kratak vic.

Ide crvenkapa pevajuci kroz sumicu do svoje bake....kad posle izvesnog vremena naidje na vuka koji cuci izmedju dva grma i pita ga: Vuce, Vuce, zasto su vam tako velike oci ?
A Vuk na to odgovara: Bezi mala, vidis da serem. :D :P hahahaha Izvinite, morao sam . hahahaha

Odlican!

King_of_Snakes je napisao:Odlican!

:) . Hvala.

• Najbolji vicevi o zagrebačkom Dinamu

Najbolji vicevi o zagrebačkom Dinamu

Humor je najbolji lek u stresnim situacijama, kažu lekari. Navijačima zagrebačkog Dinama trebaće dobra doza humora da sažvaću novu evropsku bruku svog kluba. Posle 2:6 protiv moćnog Reala u Madridu, na Maksimiru je u sredu uveče bilo 1:7 protiv Liona. Francuski ...

• Vicevi o ludacima

Vicevi o ludacima

1. Ide ludak po dvorištu bolnice i vuče konopac. Naiđe na njega psihoterapeut i upita: - Čovece, zasto vučes taj konopac? - Probao sam da ga guram pa nije išlo. 2. Idu tri ludaka prugom. Prvi : Al je dugo ovo stepeniste! Drugi: Da,a i gelendar je nizak. Treci: Ne sekirajte ...

• Računarski vicevi

Računarski vicevi

Čemu služi hardware? On prima udarce kad software ne radi. Kako se krste hakeri? U ime oca, sina i duha svetoga ENTER. Mail s albanskim virusom: Nemamo programera, pa moramo improvizirati - molimo vas da sami izbrišete sve podatke, a virus prosljedite dalje. Poštovana tehnička ...

• Video Vicevi

Video Vicevi

Za sve one koje mrzi da čitaju viceve, otvorili smo novu temu u kojoj ćemo, a nadam se da ćete se i vi priključiti, postavljati video klipove sa youtube-a i ostalih sajtova koje možemo smatrati kao viceve. Mujo i Haso Mujo i Haso Mujo i Haso ...

• Božićni vicevi

Božićni vicevi

Prigodni vicevi o Božiću, poklonima, roditeljima, deci i neizbežnim plavušama Sretnu se dve plavuše. Kaže jedna: Božić ove godine pada na petak! Na to će druga: Znam, samo se nadam da nije 13. Baka unuci: Ove godine od mene možeš dobiti ...

• Zabranjeni vicevi o tašti

Zabranjeni vicevi o tašti

Jedna londonska opština zabranila je pričanje okrutnih viceva. Opštinsko veće Barneta objavilo je da bi viceve o taštama trebalo zabraniti, jer predstavljaju seksizam i uvrede za starije . Humor ostavlja prostor za slobodne interpretacije, ...

• Vicevi o plavušama - Večita inspiracija

Vicevi o plavušama - Večita inspiracija

Koja je oprema potrebna plavuši da trči 100 metara? Karta i kompas. Šta je rekla plavuša kad su joj rekli da ima vakuum u glavi? • Bolje išta nego ništa. Šta je rekla plavuša kada su je pitali da li je skoro menjala vodu u ribljem akvarijumu? • Ne. Još nisu popili ...

• Ko ima najbolji sluh?

Ko ima najbolji sluh?

Takmiče se Ivica, Marica i Perica ko ima bolji sluh. Ivica: -Sedim ti ja neki dan u fotelji i gledam tv kad odjednom nešto tutnji, ronda! Odem na tavan i imam šta videti -pauk plete mrežu! Marica: -Ma nije to ništa! Bla ja u kuhinji, spremala kolače, kad čujem nešto lupa, ...