Mujo, Kinez, Rus i Slovenac išli su na natjecanje tko će više držati ruku u mravinjaku. Kinez je izdržao 5 sekundi i natekla mu je ruka. Rus je izdržao 10 sekundi i natekla mu je ruka. Slovenac je izdržao 20 sekundi i njemu je natekla ruka, a Mujo je izdržao 5, 10, 15, 20, 25 i došao je do 10 min i njemu nije natekla ruka. Pitali su ga: - Kako si Mujo mogao toliko izdržati (10min) ? On im je odgovorio: - Ja sam ubio 1 mrava i svi su mu otišli na sahranu...
Dođe Perica iz škole kaže mami:
- Mama šta to znači pička?
Kaže mama:
- Ma to ti je ono vani za brisat noge.
- Mama što je to qr'c?
- To ti je ono za objesit kapute.
- Što je to pička materina?
- To ti je dnevna soba.
Dođu gosti i kaže Perica:
- Obrišite noge o pičku, objesite kapute na qr'c i idite u pičku materinu!!!
Ćerka : Mama idem sa dečkom u sobu
Mama : Ok nemojte da radite nešto glupo
Ćerka i dečko ulaze u sobu - Posle nekog vremena ćerka počinje da vrišti : Baby , Baby , Baby ooohhhh
Mama? utrčava u sobu
Mama : Šta radite to ?
Ćerka : Mama jebemo se izadji napolje !
Mama : O hvala Bogu mislila sam da slušate Justina Bibera !
Zlatna ribica kaze coveku:
-Imas 3 zelje, ali zapamti, sve sto pozelis tvoja zena ce dobiti 10x vise.
-Dobro, nema problema. Hocu da budem bogat.
-Bogat si, ali je sada tvoja zena 10x bogatija.
-Nema veze. Sada hocu da budem lep i privlacan.
-Nije problem. Zena ti je 10x lepsa i privlacnije.
-I za kraj hocu da dobijem mali srcani udar!
Zalile se Madjarica,Makedonka i Srpkinja jedna drugoj na svoje muzeve kako nista ne rade i posle posla samo jedu i spavaju i odlucile da nesto promene.Posle tri meseca se opet nalaze i kaze Madjarica:
"Ja sam mom muzu skrenula paznju i on mi sad pomaze u kucnim poslovima."
Kaze Makedonka:
"Moj muz sada vodi decu u skolu."
A kaze Srpkinja:
"Ja kad sam skrenula muzu paznju prvo nista nisam videla 15 dana a onda sam otvorila levo oko."
Pozdrav svima.
Jedan kratak vic.
Ide crvenkapa pevajuci kroz sumicu do svoje bake....kad posle izvesnog vremena naidje na vuka koji cuci izmedju dva grma i pita ga: Vuce, Vuce, zasto su vam tako velike oci ?
A Vuk na to odgovara: Bezi mala, vidis da serem.
hahahaha Izvinite, morao sam . hahahaha
Odlican!
King_of_Snakes je napisao:Odlican!

Humor je najbolji lek u stresnim situacijama, kažu lekari. Navijačima zagrebačkog Dinama trebaće dobra doza humora da sažvaću novu evropsku bruku svog kluba. Posle 2:6 protiv moćnog Reala u Madridu, na Maksimiru je u sredu uveče bilo 1:7 protiv Liona. Francuski ...

1. Ide ludak po dvorištu bolnice i vuče konopac. Naiđe na njega psihoterapeut i upita: - Čovece, zasto vučes taj konopac? - Probao sam da ga guram pa nije išlo. 2. Idu tri ludaka prugom. Prvi : Al je dugo ovo stepeniste! Drugi: Da,a i gelendar je nizak. Treci: Ne sekirajte ...

Čemu služi hardware? On prima udarce kad software ne radi. Kako se krste hakeri? U ime oca, sina i duha svetoga ENTER. Mail s albanskim virusom: Nemamo programera, pa moramo improvizirati - molimo vas da sami izbrišete sve podatke, a virus prosljedite dalje. Poštovana tehnička ...

Za sve one koje mrzi da čitaju viceve, otvorili smo novu temu u kojoj ćemo, a nadam se da ćete se i vi priključiti, postavljati video klipove sa youtube-a i ostalih sajtova koje možemo smatrati kao viceve. Mujo i Haso Mujo i Haso Mujo i Haso ...
Prigodni vicevi o Božiću, poklonima, roditeljima, deci i neizbežnim plavušama Sretnu se dve plavuše. Kaže jedna: Božić ove godine pada na petak! Na to će druga: Znam, samo se nadam da nije 13. Baka unuci: Ove godine od mene možeš dobiti ...

Jedna londonska opština zabranila je pričanje okrutnih viceva. Opštinsko veće Barneta objavilo je da bi viceve o taštama trebalo zabraniti, jer predstavljaju seksizam i uvrede za starije . Humor ostavlja prostor za slobodne interpretacije, ...

Koja je oprema potrebna plavuši da trči 100 metara? Karta i kompas. Šta je rekla plavuša kad su joj rekli da ima vakuum u glavi? • Bolje išta nego ništa. Šta je rekla plavuša kada su je pitali da li je skoro menjala vodu u ribljem akvarijumu? • Ne. Još nisu popili ...

Takmiče se Ivica, Marica i Perica ko ima bolji sluh. Ivica: -Sedim ti ja neki dan u fotelji i gledam tv kad odjednom nešto tutnji, ronda! Odem na tavan i imam šta videti -pauk plete mrežu! Marica: -Ma nije to ništa! Bla ja u kuhinji, spremala kolače, kad čujem nešto lupa, ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...