Piroćanska posla: Koliko Piroćanac daje za hranu

Piroćanska posla: Koliko Piroćanac daje za hranu

Za doručak pita Piroćanac decu:

- Deco, ko hoće da jede, neka jede, a ko neće - ja mu dam dinar.

- Hoćemo po dinar.

Za ručak ponovo kaže Piroćanac:

- Ko hoće, nek jede, ko neće, ja mu dam dinar.

- Hoćemo po dinar.

Deca sada imaju po dva dinara, ali ništa nisu jeli celog dana i mrtvi su gladni.

Za večeru, opet će Piroćanac:

- Ko hoće da večera, mora da plati dva dinara!

ha ha ha imali su srce mora da je bio dobre volje kad nije trazio 3 dinara za veceru :lol:

• Koliko ko potroši za nedelju dana za hranu

Koliko ko potroši za nedelju dana za hranu

Pozabavili smo se statističkim podacima koliko jedna prosečna porodica potroši novca za nedelju dana. Troškovi se kreću od 375 evra pa sve do mizernih 1.23 evra 1. Nemačka, porodica Melander iz Bargteheidea - Izdaci za hranu za jednu nedelju: 375.39 eura 2. SAD: porodica ...

• Piroćanac i čvarci

Piroćanac i čvarci

Sedi Piroćanac u vozu i ogladneo. Izvuče salvetu stavi na kolena i krene da jede čvarke. Preko puta njega sedi neka atraktivna devojka i on je gleda, merka je i kaže joj: Izvini devojče neme se tiče ali vidi ti se piče. Ona ga gleda i kaže mu: Šta se tebe tiče moje piče? ...

• Piroćanac i test izdržljivosti

Piroćanac i test izdržljivosti

Stopira Piroćanac sa troje dece. Naiđe neki biznismen sa golemim džipom i sažali se da ga poveze. Kada je piroćanac počeo da priča, ovaj mu reče: - Slušaj, ja Vas Piroćance ne volim baš mnogo, nervira me kakvi ste i kako pričate, ali sam te povezao zbog dece. Ako ...

• Kako Piročanac kupuje kola

Kako Piročanac kupuje kola

Piroćanac došao u prodavnicu automobila pa upita prodavca: - Koliko košta ovaj automobil? - 15000 eura ,odgovori prodavac. - A koliko troši? - 10 litara na 100 kilometara. - Mnogo skupo! A koliko je ovaj ovde? - 5000 ...

• Automati za svežu hranu

Automati za svežu hranu

Tako se to radi u Evropi Proizvođači hrane imaju dilemu - da li prodavati svoju robu na veliko supermarketima i dobijati manje para, ili pokušavati pronalaženje direktnih kupaca, što zahteva veliki trud i gubitak vremena. Naravno, ovo se odnosi na farmere i zemljoradnike zemalja ...

• Ukraina: Red Bull daje ti krila - festival

Ukraina: Red Bull daje ti krila - festival

Kompanija Red bull je organizovala jedno veoma zanimljivo i popularno takmičenje. Naime trebalo je napraviti letelice koje će privući što više pažnje. Naravno, malo koja letelica je uopšte uspela da poleti ali ovde je bio cilj da se ima što više originalnosti i humorističkog ...

• Deda Mraz daje loš primer mladima

Deda Mraz daje loš primer mladima

Deda Mraz pruža loš primer pošto ima poveliki stomak i vozi se sankama, a bolje bi mu bilo da drži dijetu i ide peške ili vozi bicikl, navodi se u studiji koju je uradio jedan australijski stručnjak. S epidemiološkog stanovišta, postoji veza između zemalja koje poštuju ...

• Najlepša reklama za srpski turizam i srpsku hranu

Najlepša reklama za srpski turizam i srpsku hranu

Najlepša reklama koju ste ikada videli posvećena Srbiji i hrani koju proizvodi. Mnoge države ulažu velika sredstva za ovakve reklama a mi imamo po prvi put da vidimo jednu ovako kvalitetnu i dobru reklamu. Svima koji su učestvovali u proizvodnji ove visokobudžetne reklame ...