Došo Mujo u upravu za zapošljavanje i na razgovoru ga službenica pita:
- Ime i prezime.
- Mujo Mujić.
- Kada ste rođeni:
- 23.6.1965, u Bosni.
- Jeste oženjeni?
- Da, za ženu.
- Pa znam da si za ženu, jeste vidili ikad nekog ko je oženjen za muškarca?
- Pa jesam!
- Pa koga?!
- Pa, evo na primer, moja sestra.
e bolan mujo vala jesi ostrouman svaka cast , kod nas nema ali u holandiji ima 
pa super....dobar je, bas me je nasmejao...

Sad sam nasao jedan zanimljiv razgovor (tj. savete)za razgovor sa policijom: 1. Ako policajac prica s tobom, pretvaraj se da si gluv. 2. Pitaj ga mozes li videti njegov pistolj. 3. Ako neda, nego te pita zasto, reci da hoces videti da li je veci od tvog. 4. Rukuj se s njim ...
Specifičnost govornih tehnologija ogleda se u njihovoj zavisnosti od jezika. Ove tehnologije ne mogu se uvoziti iz inostranstva i primenjivati na ostala govorna područja Predstavnici novosadske kompanije AlfaNum predstavili su u Privrednoj komori Srbije najnovija dostignuća ...
Plavuša je našla novog dečka ali na njenu nesreću nije zapisala broj telefona već se potrudila da zapamti. Na njenu sreću broj telefona nije bio težak pa se oslonila na svoju memoriju. Nazove plavuša te upita: -Oprostite, jesam li dobila 111-555? - S druge strane žice ...

-Alo? -Alo! -Alo? -Alo! -Žiko? -Nije Žika. -Ko je? -A ko je to? -Prvi sam pitao. -Ovo je privatan stan. -Žiko? -Nema Žike. -Je’l to privatan stan? -Jeste. -Da li je tu Žika? -Nije. -Gde je? -Šta ja znam gde je?! -Je’l kod Mice? -Koje Mice? -One Mice? -Koji Žika? ...

Rešili roditelji da udaju ćerku koja je već zagrizla tridesetu. Pošto u selu nije ostao baš neki izbor, odoše kod Lale koji je imao sina za ženidbu. - Znate, naša Svetozarka je imala puno dobrih ponuda, ali, eto, nijedan joj nije bio dovoljno dobar - počeli ...
Vrlo moguća situacija kako bi izgledao razgovor sa ženom ukoliko ostanete bez posla: Dođe žena sa posla saznavši da je njen muž ostao bez svojeg posla: - Ti si nesposoban! - I majka ti je nesposobna! - Čitava porodica ti je nesposobna! - Kada bi bilo takmičenja u nesposobnosti, ...
Dobije čovek poziv iz Poreske Uprave. Zovu ga da se lično pojavi i da izjavu, jer im se čini da je premali iznos zarade prijavio na ime poreza. On prvo ode kod svog knjigovođe te ga upita za savet, kako se obući kada ide u Poresku upravu!... - Obuci svoje najstarije odelo, ...

Uspeli su da iznenade, šokiraju i nasmeju gomilu ljudi. Evo predloga kako možete napraviti odličnu svadbu Odmah da obavestim tradicionalne dušebrižnike, ovom paru je ovo treće venčanje. Prvo su u tradicionalnoj ceremoniji odradili, drugo u pank stilu, i onda je došao red ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...