Posle desetogodišnjeg braka počele su sve češće svađe između jednog savremenog bračnog para. Žena je htela da privuče pažnju svojeg muža, programera i odvoji ga od računara...
MUŽ : Draga jesi li ti možda promenila lozinku na računaru?
ŽENA: Jesam!
MUŽ : Možeš li mi reći koja je?
ŽENA : Da, datum kada smo se upoznali.
MUŽ : ..... kuja !
he he he to je vec poznato da muskarci retko pamte bitne datume
to nam je valjda u krvi 
zaboravljaju i drgi....samo se foliraju da znaju...

Vuk maltretirao zeku godinama i zeki dojadilo. Tako jednog dana zeka odluči da pozove medu i da oni zajedno prebiju vuka. Samo bilo im je glupo da ga biju bez razloga te ga upitaše kad su ga videli: -Vuče gde ti je kapa??? On naravno nije imao kapu te oni ubise Boga u njemu. ...

Vojnik primio pismo od svoje devojke u kome piše: Dragi Radojice! Ja ne mogu ovako i dalje. Ova daljina koja je između nas je prevelika. Ja moram takođe priznati da sam te četiri puta prevarila, od kako si ti otišao. I sve to nije u redu za nas oboje. Izvini! Molim te, ...

Predstavljamo vam jedno zanimljivo arhitektonsko i dizajnersko rešenje vikendice koja se nalazi na planini Val De Mont, Kvebek, Kanada. Namenjena je za porodično odmaranje u prirodi. Predivna šuma na obali reke je dovoljno lep prizor za odabir vikendice u prirodi. Priroda ...

Vraća se čovek od doktora i sretne prijatelja: • Šta ima novo? • Evo, ništa, bio sam kod doktora. • I, šta ti je rekao? • 200 evra! • Ma, ne pitam te to, nego šta imaš? • 50 evra. • Aman bre, pitam te šta ti fali? • 150 evra. ...

Ova vila površine od 650 kvadrata je smeštena u Istočnom Hampton-u, Njujork. Boravak se koristi za celu porodicu, koja povremeno dolazi iz Engleske. Klijent je želeo da se ovde opusti uz uživanje u prirodi kroz udaljenost od gradskog života. Osnovni zahtev je bio da se ...

Kulu moći je projektovao tajvanski arhitekta. Prilikom projektovanja odlučeno je da se kombinuju prednosti objekta kao lokalnu turističku atrakciju uz proizvodnju električne energije. 300 metara visoka vetrenjača u stanju je da proizvede 6 megavata na sat. Pored toga, ...
Ruska arhitektonska firma Atrium je dizajnirala ovu lepu i savremenu kuću u blizini Moskve. Kuća je okružena palma, iz nje se pruža veličanstven pogled. Ova kuća možda nema zaobljene ivice, što je trenutno trend u svim segmentima arhitekture i dizajna, ali bez obzira na ...
Kao i do sad, predstavljamo vam savremena rešenja moderne arhitekture u sprezi sa zanimljivim dizajnerskim rešenjima. Ovoga puta smo odabrali jednu modernu vilu koja se nalazi u Denveru, Kolorado, Amerika. Vila se sastoji iz dve etaže u kojima se nalaze četiri spavaće sobe, ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...