Savremena osveta zapostavljene žene

Savremena osveta zapostavljene žene

Posle desetogodišnjeg braka počele su sve češće svađe između jednog savremenog bračnog para. Žena je htela da privuče pažnju svojeg muža, programera i odvoji ga od računara...

MUŽ : Draga jesi li ti možda promenila lozinku na računaru?

ŽENA: Jesam!

MUŽ : Možeš li mi reći koja je?

ŽENA : Da, datum kada smo se upoznali.

MUŽ : ..... kuja !

he he he to je vec poznato da muskarci retko pamte bitne datume :neznam to nam je valjda u krvi :mrgreen:

zaboravljaju i drgi....samo se foliraju da znaju...

• Zekina osveta vuku

Zekina osveta vuku

Vuk maltretirao zeku godinama i zeki dojadilo. Tako jednog dana zeka odluči da pozove medu i da oni zajedno prebiju vuka. Samo bilo im je glupo da ga biju bez razloga te ga upitaše kad su ga videli: -Vuče gde ti je kapa??? On naravno nije imao kapu te oni ubise Boga u njemu. ...

• Lukava osveta prevarenog vojnika

Lukava osveta prevarenog vojnika

Vojnik primio pismo od svoje devojke u kome piše: Dragi Radojice! Ja ne mogu ovako i dalje. Ova daljina koja je između nas je prevelika. Ja moram takođe priznati da sam te četiri puta prevarila, od kako si ti otišao. I sve to nije u redu za nas oboje. Izvini! Molim te, ...

• Savremena vikendica iz Kanade

Savremena vikendica iz Kanade

Predstavljamo vam jedno zanimljivo arhitektonsko i dizajnersko rešenje vikendice koja se nalazi na planini Val De Mont, Kvebek, Kanada. Namenjena je za porodično odmaranje u prirodi. Predivna šuma na obali reke je dovoljno lep prizor za odabir vikendice u prirodi. Priroda ...

• Današnja savremena dijagnoza lekara

Današnja savremena dijagnoza lekara

Vraća se čovek od doktora i sretne prijatelja: • Šta ima novo? • Evo, ništa, bio sam kod doktora. • I, šta ti je rekao? • 200 evra! • Ma, ne pitam te to, nego šta imaš? • 50 evra. • Aman bre, pitam te šta ti fali? • 150 evra. ...

• Jedna savremena američka farma

Jedna savremena američka farma

Ova vila površine od 650 kvadrata je smeštena u Istočnom Hampton-u, Njujork. Boravak se koristi za celu porodicu, koja povremeno dolazi iz Engleske. Klijent je želeo da se ovde opusti uz uživanje u prirodi kroz udaljenost od gradskog života. Osnovni zahtev je bio da se ...

• Kula moći - savremena vetrenjača

Kula moći - savremena vetrenjača

Kulu moći je projektovao tajvanski arhitekta. Prilikom projektovanja odlučeno je da se kombinuju prednosti objekta kao lokalnu turističku atrakciju uz proizvodnju električne energije. 300 metara visoka vetrenjača u stanju je da proizvede 6 megavata na sat. Pored toga, ...

• Savremena kuća u blizini Moskve

Savremena kuća u blizini Moskve

Ruska arhitektonska firma Atrium je dizajnirala ovu lepu i savremenu kuću u blizini Moskve. Kuća je okružena palma, iz nje se pruža veličanstven pogled. Ova kuća možda nema zaobljene ivice, što je trenutno trend u svim segmentima arhitekture i dizajna, ali bez obzira na ...

• Savremena arhitektura: Moderna vila u Denveru

Savremena arhitektura: Moderna vila u Denveru

Kao i do sad, predstavljamo vam savremena rešenja moderne arhitekture u sprezi sa zanimljivim dizajnerskim rešenjima. Ovoga puta smo odabrali jednu modernu vilu koja se nalazi u Denveru, Kolorado, Amerika. Vila se sastoji iz dve etaže u kojima se nalaze četiri spavaće sobe, ...