Sherlock Holmes i Dr Watson su na kampovanju. Nakon obilne večere i boce dobrog vina, zavlače se u vreće za spavanje u svom šatoru i tonu u san. Nakon nekoliko sati, Holmes se budi i isti čas protrese svog kolegu.
Sherlock Holmes: "Watson, pogledajte gore i recite mi šta vidite".
Watson: "Vidim milione i milione zvezda.
Sherlock Holmes: "Šta iz toga zaključujete?"
Watson: "Astronomski, to mi kaže da postoje milioni galaksija, moguće i milijarde planeta. Astrološki, primjećujem da je Saturn u Lavu. Vremenski, zaključujem da je otprilike 3 ujutro. Teološki, vidim da je Bog svemoćan, a mi smo mali i beznačajni. Meteorološki, mislim da ćemo sutra imati divan dan.. A vi, Holmes, šta Vi zaključujete?"
Sherlock Holmes ne odgovara jedan minut i zatim izjavljuje: "Watsone, Vi ste kreten - maznuli su nam šator!".
gledanjem u zvezda sigurno je moguce puno saznati . recima da cete postati otac za 9 meseci 
Hehe, zanimljiv način zavođenja. Bravo Rajko 

Morske zvezde su pelaški organizmi koji obuhvataju oko 1700 vrsta. Ružičaste boje, morske zvezde su najčešće petokrake, ali ima i onih sa čak 40 krakova. Veličina im varira od 1 cm do 1 m. Sa donje strane imaju nožice kojima se kreću. Hrane se svim vrstama školjki ...

U laboratoriji “National Ignition Facility” (NIF) u Livermoru u Kaliforniji američki naučnici ostvarili su značajan proboj u nastojanju da problem bezbedne proizvodnje energije iz obnovljivih izvora u budućnosti reše tako što će izgraditi prvi funkcionalni fuzioni nuklearni ...
ko razmišljate o promeni karijere ili se pitate šta biste mogli da radite, zašto se ne biste oslonili na ono što je u skladu sa Zodijakom? Suprotno opšteprihvaćenom mišljenju, posao može biti više nego zarađivanje novca − to je ujedno i način da izrazite ili razvijete ...

Rezultati najnovijih istraživanja mogli bi da pruže nadu nekim od pacijenata koji se nalaze u takozvanom vegetativnom stanju iako ona pokreću etička i pravna pitanja u vezi sa kvalitetom njihovog života. Zvuči, zapravo, skoro kao naučna fantastika: da li su ...

Iz nepresušan izvor mašte, dosta rada i iskustva od drveta možete napraviti gotovo sve. Ovde se počinje od klasičnog debla ka pravoj umetnosti. Svaka čast majstore! ...
Šta se sve moze videti na putu? Navikli smo da vidjamo razne stvari dok putujemo. Različita čudna vozila, čudne i nemoguće situacije i još mnogo što šta. Ovom prilikom predstavljamo vam neke zanimljive i smesne situacije na putevima širom sveta. Očigledno da se ovi ...

Za početak jedna dobra vest: ulazak u klimakterijum danas više ne mora nužno da podrazumeva depresiju, poremećaj sna, napade vrućine, ali ni prestanak seksualnog života. Menopauza više nije nešto na šta ne možete da utičete. Uz pomoć lekova, biljaka i soje, kao ...

Još jedan razlog da pažlivije birate sa kim ćete se ljubiti - stomatolozi upozoravaju da karijes može da se prenese francuskim poljupcem. Uzrok karijesa je bakterija steptococcus mutans koja oštećuje zube i koja se dalje prenosi putem pljuvačke. Istraživači pojavu ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...