Kupio sam u antikvarnici vrlo staru knjigu i u njoj našao recept za isterivanje đavola.
Potom sam nabavio žabe, dlake, životinjske oči, olovo, suvo korenje dvozuba i još nekoliko neophodnih sastojaka, zamešao ih i skuvao kako treba, namazao se pod pazuhom, po bedrima i pošpricao zidove stana.
Zbog toga je nastala žestoka svađa sa ženom koja je na kraju besno napustila stan.
Tako da stvar u načelu deluje!
ha ha ha kako nebi pobegla ko zna sta je jadna pomislila 
Član 1 Gledanje serijskog programa dozvoljeno je samo u repriznom terminu i to pod uslovom da je taj termin između 2:00 i 5:00 časova po srednjeevropskom vremenu. Ton nije dozvoljen. Član 2 Gledanje rijaliti šou programa nije dozvoljeno ni u glavnom ni u repriznom terminu jer kontaminira ...

Stari arapin zivi vec vise od 40 godina u Cikagu. Rado bi zasadio krompir u svom vrtu, no star je vec i nema vise snage za takav posao. Ima sina koji studira u Parizu tako da mu je poslao e-mail. Dragi Ahmede, jako sam žalostan što ne mogu zasaditi krompir u mom vrtu. Siguran ...

Prikazujemo vam jedan prelep stari grad koji se nalazi u Ukraini. Ovaj stari grad svoju lepotu dobija uveče, pred zalazak sunca. Imali smo sreće što je fotograf zabeležio ovu lepotu kada je nebo bilo magično crveno. Uživajte u lepoti koja se nije promenila od kako je ...
Došlo je vreme za kupovinu novog automobila. Sada ste verovatno sretni. Nakon dugog razmišljanja, diskusije sa vašim prijateljima, nesanih noći došlo je vrijeme da parkirate novog miljenika u garažu. Ali u garaži je još uvek vaš odani pratilac koji vas je već dugo ...
Stari običaji i verovanja za Božić: Ako na Božić padne kiša, veruje se da će uroditi sve što se okopa motikom. U nekim krajevima veruju da će biti dosta meda u narednoj godini ako badnjak baca varnice sam od sebe Ko se tokom godine sa nekim zavadio, na Badnji dan sa ...

Rumunski arheolozi pronašli su najstarije pećinske crteže u centralnoj Evropi koji bi mogli biti stari i do 35.000 godina, kažu rumunski i francuski naučnici. Crteži prikazuju životinje kao što su bizon, konj pa čak i nosorog. Ovo je prvi put da su u centralnoj Evropi ...

Vatreni sam borac protiv muškog šovinizma. Zastupnik sam ženskih interesa i veliki pristalica ravnopravnosti polova. Odnos prema ženama pokazujem pre svega u svojoj kući i prema svojoj ženi. Uspevamo da sve rešimo sporazumevanjem: · Ako je bolesna, mogu da se okupam i sam ...

Jedan 20-godišnji Kinez uspeo je u Hong Kongu da se ukrca na let za Kanadu, ostavivši osoblje aviona i graničnu kontrolu pod uverenjem da je u stvari starac bele rase. Neimanovani mladić je sa maskom starca uspeo u Hong Kongu da prođe niz provera, kao što je pasoška kontrola ...
Ukoliko ste među onima koji smatraju za sebe da nemaju prljavu maštu, razmislite još jednom. Mi ćemo vam dokazati da je ipak imate. ...
Kamp nou (katal. Camp Nou) je fudbalski stadion u Kataloniji, Španija i smešten je u Barseloni. Domaćin stadiona je španski i ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...
Kathrine Switzer: zahvaljujući njoj žene mogu trčati maraton Nije to ni bilo tako davno – 1967. godine. Ženama je bilo zabranjeno ...