Vase ime naopacke... :)

Vase ime naopacke... :)

Neka svako napise svoje ime naopacke
Primer: Milos - Solim

Moje Ime:
Stefan = Nafets

Marko-Okram

Takodje:

Marko-Okram

RADIVOJE-EJOVIDAR

E ja sam baksuz. :x Moje nije smesno kada se cita unazad Ana=Ana

bestgirl je napisao:E ja sam baksuz. :x Moje nije smesno kada se cita unazad Ana=Ana

to je bas cool :D
avavolimilovana

aniram

aneri

dushan - nahsud

Marija - Ajiram

Bojan - Najob

hahahaha bas interesantno zvuce ova imena izgovorena unazad!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikola - Alokin, cak sam i znao napamet bez prepisivanja unazad :)
Zvuci zanimljivo :)

• Kuće ali naopačke - krov na zemlji a temelj u vazduhu

Kuće ali naopačke - krov na zemlji a temelj u vazduhu

Verujemo da ste do sad videli sve i svašta na internetu, ali ovako nešto? Kada biste čuli od nekoga da ima kuću gde je krov na zemlji šta biste pomislili? Verovatno da je drogiran ili lud? Ne! Takve kuće postoje. Zašto? Jednostavno ljudi vole da se razlikuju i da budu ...

• VASE OCI ZNACE ZIVOT

VASE OCI ZNACE ZIVOT

KOliko vremena provodite, negujuci svoj vid??? Prilicno malo cim dugo sedite za racunarom. ...

• Šta govori boja vaše mokraće

Šta govori boja vaše mokraće

Hrana, lekovi, bakterije, metabolički poremećaji, dehidriranost ili prevelik unos tečnosti, sve to može da utiče na boju urina. Kad je vreme za zabrinutost, a kad je boja nevažna? Promena boje urina može, ali i ne mora da ukaže na zdravstvene probleme. Tako ružičastocrvena ...

• Šokantno: Seksi igračke za vaše mališane!?!

Šokantno: Seksi igračke za vaše mališane!?!

Tange, krznene lisice i pero za golicanje. Ovo je komplet koji roditelji u mestu Palmerton na Novom Zelandu mogu kupiti svojim mališanima. Majkla četvoro dece Rošel Parker ušla je jedan dan u prodavnicu igračaka i među spajdermenima i barbikama ugledala i komplet ...

• Upozorite vaše prijatelje dok ne bude kasno

Upozorite vaše prijatelje dok ne bude kasno

UPOZORENJE: Votka i led će upropastiti vaše bubrege. Rum i led će upropastiti jetru. Viski i led će upropastiti vaše srce. Gin i led upropastit će vam mozak. Coca cola i led će vam upropastiti zube. Očigledno je led smrtonosan. Upozorite prijatelje da led izbace iz upotrebe. ...

• Luda ambalaža za vaše omiljeno piće

Luda ambalaža za vaše omiljeno piće

Originalnosti nikad dosta. Nećete verovati kakvih ovde sve ideja ima. Neka pića odnosno ambalaže od istih biste poželeli da imate, druge biste voleli da uvalite nekome. Ljudska mašta i glupost nemaju granicu, te gluposti treba iskoristiti pametno u marketinške svrhe i uspeh ...

• Opasan pribor i igračke za vaše bebe

Opasan pribor i igračke za vaše bebe

Verujem da su vam se slike svidele. Takođe verujem da je bar polovina muške populacije poželela da ima ovako nešto kada bi bilo moguće da se dete ne povredi. Ali pošto je to ne moguće ostaje ideja za vrlo zanimlijvim ukrasom za kuću (umanjena varijanta) koji će ...

• Ljubavni horoskop: Kakva je perspektiva vaše veze

Ljubavni horoskop: Kakva je perspektiva vaše veze

Spadate u one koji ne preskaču stranice dnevnog horoskopa, uvek novog poznanika pitate kada je rođen, stalno istražujete natalne karte... Setite se datuma kada ste počeli da se zabavljate sa svojim partnerom i odredite u kom horoskopskom znaku je rođena vaša veza. Na osnovu ...