Podelićemo sa vama snimke na kojem se nalazi petnaestogodišnjak Ben Lupps kojem bi mnogi poznati gitaristi pozavideli na njegovoj neobično fantastičnoj tehnici sviranja gitare. Nadamo se da će nastaviti ovim putem kojim je krenu o i da će od njega natati jedna kvalitetna zvezda kakve odavno nema!
dečko je fantastičan...osećaj da svira više instrumenata....
akusticnu gitaru je mnogo teze svirati , svaka cast 
Agencija NASA objavila je video u kome opovrgava tumačenja majanskog proročanstva o smaku sveta koji bi navodno trebalo da nastupi 21. decembra ove, 2012. godine. Naučnik Don Jiomens iz te agencije ponudio je argumente protiv najčešćih mitova o kraju života na Zemlji. ...

Svirao je koncerte unutar zaleđenih vodopada, na vrhu 3.000 metara visokih glečera, u masivnim ledenim svodovima na temperaturi i do -33 stepeni Celzijusovih. Terje Isungset svira na ledenom rogu Iako možda zvuči čudno, za Terjea Isungseta, prvog i jedinog svetskog ledenog ...

Kako to rade žene: •odvesti se autom u auto radionicu •popiti kaficu •Nakon 15 minuta napisati ček i odvesti se kući sa uredno promijenjenim uljem u autu Troškovi: - Zamena ulja: 50,- € - Kafica: 1,- € UKUPNO: 51,- € Kako to rade muškarci: •Odvezti se do prodavnice ...

Dragi jesi li se umorio?/Jadan ne bio opet si se usafunjo! Dragi hoćeš li i danas s prijateljima poslije posla na piće?/Ho š se opet naroljat k o i juče? Možda da razmisliš jos o tome?/Jel to u tvom selu krave pasu pamet djeci? Draga jesi li se odmorila?/Zmija ...
Kaže Fata Muji: - Slušaj bolan Mujo, mali Mujica je sada doš`o u određene godine i trebalo bi mu objasniti neke stvari... Al` molim te, nemoj onako k`o životinja nego lepo, znaš ono, pčelice, mace, cveće i tako. Razumeš?!? - A jes... hoću, hoću, ne brini. Ode Fata na posao, ...
Jedna žena sedi u avionu pored sveštenika. - Oče , reče ona, mogu li vas zamoliti za uslugu? - Rado, ako ću biti u mogućnosti, kćeri moja. - Znate, kupila sam jedan jako skup i posebno dobar aparat za depilaciju, ali on je još nov i sad se bojim da ću na carini morati mnogo ...

GATANJE PO Gatanje po kukuruzu ili bacanje kukuruza je veoma staro, a postoje i izvesne sličnosti ovoga rituala sa bacanjem kostiju u tradiciji ruske magije. Razlozi gatanja, ili bacanja zrna su raznoliki - bilo da se radi o bolesti, putovanju, budućnosti, urocima. ...

Kako bi to bilo lepo - staviš knjigu ispod jastuka pre spavanja i sutra je sve što treba u glavi! Nešto slično je moguće. Kada imam test u školi, pogledam pre spavanja u knjige i sveske i imam utisak da mi to pomaže , kaže za Dojče vele Florijan koja ima ...

Popularni hip hoper Vladan Aksentijević poznatiji kao Ajs Nigrutin uskoro će obradovati svoje fanove novim albumom na kome je radio ...

Koncept (HDR) High Dynamic Range fotografisanja je dobijanje slike sa proširenim opsegom tonova koji prevazilazi granice onoga što ...
Reklame koje ističu da pivo treba da se pije ledeno, zapravo kriju loš ukus piva. Veliki svetski proizvođači piva odavno ističu ...
Ako je i skupo, ono i ne valja. Boli ga zub pa ramlje. Bolje mrtav pijan, nego mrtav trezan. Valaj si čojek, ako ja i lažem! Vredan ...