One izgleda još uvek žive u detinjstvu i ne žele da porastu. Njihov stil odevanja je strogo pink i roze, frizure su, naravno plave boje. One imaju velike grudi i njima mame mnoge muškarce. Ovo je stil devojaka koji je prepoznatljiv i zahvatio je dosta mladih devojaka. Jednostavno ugledaju se na lutkicu Barbi i traže svog Kena...

da sam mladji ja se nikad nebi ozeni sa takvom devojkom
iz vize raloga
nejgori je prvi . nikad nece biti samo tvoja zena 
Ih bre Rajko, pa ti si sebičan čovek 
ma nisam cini ti se , ja se samo boim za mene . ko zna da se neko od tolih svalera ne zaleti i na mene 

Idealan spoj za poželeti ...

Jednostavno svet automoto sporta ne može bez atraktivnih devojaka. Jedno bez drugog ne može niti će ikad ići. Predstavljamo vam devojke sa jednog klasičnog GP skupa. ...

Svi mi (muški deo populacije) volimo da gledamo zgodne devojke u raznim situacijama. Ovom prilikom su prikazana zgodne devojke sa fotoaparatima ...
Da, dobro ste pročitali, devojke iz bajki postoje. Neke od njih izgledaju baš onako kako smo iz zamišljali dok smo čitali bajke i gledali slikovnice. Neke od njih izgledaju baš onako kako bismo želeli kada smo malo odrasli i počeli da gledamo devojke drugim očima. Prikazaćemo ...

Harajuku je poznati japanski šoping centar poznat po čudnim kostimiranim tinejdžerima i travestitima. Harajuku devojke su poznate po svojim haljinama i ostalim odevnim karakteristikama koje prate super modne stilove i mogu biti članovi različitih podkultura uključujući ...

Jedan stranac po imenu Vahid Razavi je nase devojke iz Srbije video na jedan zanimljiv nacin: Citiram: Izlazenje na sastanke u Srbiji je izazov za muskarce. Rat i religija imaju tedenciju da grupisu devojke na kurve ili nevinasca. S obzirom da vecina ne izlazi iz zemlje zbog ...

Ne znamo gde je održano ovo takmičenje, ali vidimo da je odaziv bio dobar i kvalitetan. Pozamašne obline su zagolicale maštu mnogih muškaraca koji su imali priliku da uživaju u pogledu prema ovim lepoticama. ...

Prljava mašta svakog muškarca ...
Pročitajte zašto je muška brazilska depilacija postala najnoviji trend na Zapadu. Brazilska depilacija je nekim ženama spas za ...
O tome šta savršen muškarac treba da poseduje raspravlja se već godinama, ali šta je sa savršenim ženama?! 1. Prava doza seksipila ...
Većina nas zna kako vizualno izgleda Lamborghini, skupoceni sportski automobil italijanskog proizvođača kojeg samo retki mogu priuštiti. ...

Mis Srbije Prva pratilja na izboru za Mis Srbije predstavlja Srbiju na najpopularnijem takmičenju lepote Miss Univerzuma. Predstavljamo ...