Slike sa posla: ˝sasvim običan dan˝

Slike sa posla: ˝sasvim običan dan˝

Nekima je ovo sasvim običan dan na njihovom poslu. Koliko ljudi ima na ovoj planeti nije ni čudo da se smišljaju razna radna mesta i razni načini izvođenja radnih mesta. Negde je samo okruženje na poslu neobično, dok je onima koji taj posao obavljaju najobičnija svakodnevnica. Hmmm da li je vaš posao toliko loš kada pogledate ove fotografije?

• sa-posla-01
  • sa-posla-02
  • sa-posla-03
  • sa-posla-04
  • sa-posla-05
  • sa-posla-06
  • sa-posla-07
  • sa-posla-081
  • sa-posla-082
  • sa-posla-083
  • sa-posla-084
  • sa-posla-09
  • sa-posla-10
  • sa-posla-11
  • sa-posla-12
  • sa-posla-13
  • sa-posla-14
  • sa-posla-15
  • sa-posla-16
  • sa-posla-17
  • sa-posla-18

Sasvim obican dan, ali krajnje neobicne situacije :)

• Jedan sasvim (ne)običan vikend u čast grožđa

Jedan sasvim (ne)običan vikend u čast grožđa

Svakog novembra održava se vikend suvog grožđa koji se održava u St Savlador-u. Na ovoj manifestaciji se proslavlja dar grožđa (sada od pene) koji se tradicionalno daju studentima prve godine. Šta se daje našim studentima, nebismo da komentarišemo, ali ovi studenti ...

• Majmunska posla

Majmunska posla

Naslov sve govori, nema potrebe za detaljisanjem Pravi su ludaci ...

• Pobeći ranije sa posla ili ne?

Pobeći ranije sa posla ili ne?

Plavuša, brineta i crvenokosa rade zajedno za šeficu koja uvek ide ranije s posla. Hej, devojke, reče brineta, idemo i mi danas ranije kući, šefica neće saznati! I tako one odu. Brineta ode u grad i završi neke poslove. Crvenokosa ode na piće, a plavuša ...

• Osnove kancelarijskog posla

Osnove kancelarijskog posla

STO: Koristan da na njega podignete svoje noge, pa da u njega spremate svoje sendviče, kolače i slatkiše. RAČUNAR: Koristan za igranje igrica, dopisivanje s prijateljima, čavrljanje i on-line kupovinu. TELEFON: Koristan za duže razgovore sa prijateljima i rodbinom. OSNOVNE ...

• Kako zeznuti kolegu sa posla

Kako zeznuti kolegu sa posla

Hmm, očekujemo ovde dosta komentara, jer mi smo ti koji volimo da pravimo smicalice! Evo jedne vrlo jednostavne i mnogo dobre fore kako da zeznete kolegu sa posla! Samo vam je potrebna providna lepljiva traka. Fazon ćete videti u snimku. Fora je da lepljiva traka bude postavljena ...

• Kako doći do posla u Pošti

Kako doći do posla u Pošti

Čovek u pošti na razgovoru za posao. Službenik: Jeste li već negde radili? Kandidat: Tri godine u vojsci. - Imate li kakve benificije? - Ranjen sam, odneo mi geler genitalije. - Primljeni ste, radno vreme je od 08.00 do 16.00. Dođite sutra u 10,00. - Rekli ste da je radno vreme ...

• Kada vam majmuni pretresaju kola - majmunska posla

Kada vam majmuni pretresaju kola - majmunska posla

Majmuni bi bili najbolji carinici. Kod njih ne može ništa da prođe i promakne neopaženo. Zato dajemo predlog da se od danas pravi majmuni (ne majmunikoliki ljudi) zapošljavaju na carini. Oni bi vredno radili svoj posao i kod njih ne bi moglo ništa da promakne! ...

• Piroćanska posla: Koliko Piroćanac daje za hranu

Piroćanska posla: Koliko Piroćanac daje za hranu

Za doručak pita Piroćanac decu: - Deco, ko hoće da jede, neka jede, a ko neće - ja mu dam dinar. - Hoćemo po dinar. Za ručak ponovo kaže Piroćanac: - Ko hoće, nek jede, ko neće, ja mu dam dinar. - Hoćemo po dinar. Deca sada imaju po dva dinara, ali ništa nisu jeli celog ...

Planina Rtanj

Planina Rtanj

Rtanj je planina koja se nalazi u istočnoj Srbiji, oko 200 km jugoistočno od Beograda, nadomak Boljevca. Pripada Karpatskim planinama, ...

- Samoa - Apija (Apia)...

- Glečer Perito Moreno...

- Nacionalni park Zion i spektakularan kanjon...

- Antananarivo - Madagaskar...

Prelepa vila na Karibima

Prelepa vila na Karibima

Predstavljamo vam jednu predivnu kuću koja ima fantastičan pogled na rađanje sunca. Vila se nalazi na obali karipskog mora. Prelepo ...

- Kreativni šatori...

- Romantične sveće...

- Google kancelarije i poslovni prostori u Cirihu...

- Opušteni skokovi od 10m bajsom u jezero...

Vijetnam: Halong Bay

Vijetnam: Halong Bay

Halong Bai je jedan od prirodnih svetskih čuda i jedan od najlepših turističkih destinacija u Vijetnamu. Halong Bay ima više od ...

- Grad Bagan - Mijamar (Burma)...

- Hotel Four Seasons na Tajlandu...

- Mesta koja treba videti u ovom životu...

- Ostrvo Bora Bora: Hotel Four Seasons...

Snimak crtanja oka

Snimak crtanja oka

Delimo sa vama snimak crtanja oka grafitnom olovkom. Pogledajte kako izgleda crtanje jednog umetničkog rada, u ovom slučaju ljudskog ...

- Pogledajte kako nastaje trodimenzionalni crtež...

- Kako nacrtati geparda...

- Ulična umetnost by Žilda...

- Kako nacrtati kameleona...