Ljubavni roman i serija o Severini?

Ljubavni roman i serija o Severini?

Ovako je krenulo: Severina je Slavka Šainovića (42) ostavila jer se za samo nekoliko sati fatalno, neverovatno, sudbinski... zaljubila u “kralja” Milana Popovića (45), samo nekoliko dana posle objave raskida zgodni a siromašniji Slavko Šainović se šetkao sa drugom devojkom.

Međutim, izgleda da je taj „tok” malo drugačiji. Riječani koji poznaju Slavka tvrde da mu je veza sa Severinom već duže vreme bila u krizi i da su ga često viđali u društvu drugih devojaka dok je „verenica” Sevka pevala po rođendanima, a i šire. E, a onda je Seve ukačila da je Slavko počeo da švrlja(?) pa je brže bolje smislila taktiku da javnosti zamaskira oči: Izlazila je sa Slavkom češće, davala svim mogućim i nemogućim novinama izjave tipa: "Kao prava sam hanuma, ćutim dok moj čovek govori... Udaću se (možda), samo je on taj pravi..." Ovde sve jako podseća na ljubavni roman u kome ona njega mnogo voli, ali neće da se uda, još joj se ne da... a onda kada shvati da je „princ” sjahao sa belog konja i odjurio za drugom, pokušava da uradi sve da bi se osvetila, ali možda i vratila „zabludelog” dragog.

Naši insajderski izvori tvrde da je njena veza s Milanom čista osveta Slavku! Za Slavka se trenutno priča da je navodno u vezi s Riječankom Ivom Trkovnik Lešić (mlađa je od Seve) s kojom su ga videli u jednom šoping centru kako šetaju, bez držanja za ruke... Slavko mudro ćuti i ne daje komentare. Sve što je rekao bilo je da samo dvoje ljudi, i njegovi najbolji prijatelji koje naziva samurajima, znaju šta se između Seve i njega dogodilo!? Naglasio je da posle raskida sa Severinom nije oštećen, pa ne misli da napada novinare zbog njihovih natpisa jer to čine ljudi koji se osećaju krivima... Ma kakva Šeherezada i 1001 noć, ovo je za 1000 epizoda nove srpsko-hrvatske „sapunice”! Ko će da režira, scenario je već gotov ili ipak ne?

1-98.jpg

• Sedmi roman o Hari Poteru

Sedmi roman o Hari Poteru

Sedmi roman o Hariju Poteru izlazi 21. jula Autor: (Beta-AFP) | 29.06.2007 - Džoana Rouling LONDON - Sedmi i poslednji roman o Hariju Poteru iz štampe izlazi 21. jula, ali je po broju narudžbina, već nadmašio prethodnu knjigu o dečaku-čarobnjaku, saopštio je juče britanski izdavač ...

• Ljubavni horoskop: Kakva je perspektiva vaše veze

Ljubavni horoskop: Kakva je perspektiva vaše veze

Spadate u one koji ne preskaču stranice dnevnog horoskopa, uvek novog poznanika pitate kada je rođen, stalno istražujete natalne karte... Setite se datuma kada ste počeli da se zabavljate sa svojim partnerom i odredite u kom horoskopskom znaku je rođena vaša veza. Na osnovu ...

• Razmena serija

Razmena serija

S E R I J E Spisak Strane serije: DIVX format: 2 pints of lager & a pocket of crisps 3 DVD novo avgust 3rd Rock From the Sun 1-6 6 DVD 8 simple rules 1-3 3 DVD novo septembar 10th Kingdom 2 DVD novo avgust 24 1-5 sve srp.10 DVD novo novembar 4400 1-3 sve srp. 3 DVD novo novembar Addams family ...

• Najbolja domaća TV serija?

Najbolja domaća TV serija?

Sto se menie tice najvise cenim nasu seriju Otvorena vrata i voleo bih da je jos mnogo takvih... ...

• TV serija “Ono kao ljubav” startuje na RTS-u

TV serija “Ono kao ljubav” startuje na RTS-u

Nova televizijska serija „Ono kao ljubav”, koju je režirao Gorčin Stojanović, počinje da se prikazuje od 6. septembra na RTS-u, saznaje Blic . Serija, u formi sitkoma, u prvom serijalu će imati dvadeset epizoda, kroz koje će proći više od 70 glumaca, ...

• [serija] Kazneni prostor

[serija] Kazneni prostor

Serija Kazneni prostor. Sad repriziraju ovu seriju. Po mom misljenju ova serija je posle serije otvorena vrata nasa najbolja serija u poslednjih 10-15ak godina... A i svidja mi se glumacka ekipa ...

• Serija: Muski svet @ kosava

Serija: Muski svet @ kosava

Evo malopre sam slucajno zakacio seriju Muski svet i svidelo mi se sto su je sinhronizovali. Mnogo mi je zanimljivo kad cujem primese naseg humora posto sigurno ne prevode sve od reci do reci... To je bilo u 23:00-23:25 veceras, ne znam da li je svakim radnim danom... ...

• Faze bračnog života u Srbiji gledano iz ugla Reality Serija

Faze bračnog života u Srbiji gledano iz ugla Reality Serija

Faze bračnog života u Srbiji gledano iz ugla Reality Serija. Pet faza bračnog života u Srbiji gledano iz ugla Reality Serija kojima nas zasipaju na TV… Prva vas natera da nađete ženu u emisiji Domaćine oženi se RTS vam organizuje svadbu u emisiji 48 ...

Novi zakon Beograd parking servisa

Novi zakon Beograd parking servisa

Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...

- Šta je to brak? Istina o braku...

- Osvoji 2 avionske karte...

- Osnove kancelarijskog posla...

- Molitva za frustrirane na poslu...

Brazilska depilacija za muškarce

Brazilska depilacija za muškarce

Pročitajte zašto je muška brazilska depilacija postala najnoviji trend na Zapadu. Brazilska depilacija je nekim ženama spas za ...

- Šta je ženama važnije od tvog izgleda...

- Teretana za mršave...

- Kako oči otkrivaju da li joj se sviđate?...

- Šta raditi kad žena puno priča...