Ko zna dali je ovo istina...šta sve ne rade da dođu do slave., pa me ne čudi i da je istina.
Pitam se, pitam se... Zašto me ovo ne čudi...

Ovaj džepni sat od 14-karatnog zlata u unutrašnjem delu ima erotsku sliku. Datira iz 1890.godine, a predstavljen je u okviru aukcije u Ženevi. Očekuje se da će dostići cenu od 8.000 do 12.000 švajcarskih franaka. Aukcija će biti održana 27. marta, a kolekcija koja će biti ...

Koji od horoskopskih znakova će ove godine poželeti da svoje seksualne fantazije ostvari na nekom neobičnom mestu, a ko će doći u iskušenje da prevari partnera i prespusti se divljoj strasti sa neznancem... OVAN Vašim znakom vlada Mars, bog rata i strasti. Za vas je ritam ...

nije mi nista…stvarno… nije mi zao sto nisi tu da mi rukom svojom sklonis kosu sa cela i suzu obrises sa obraza da mi odrecitujes Bodlera i poklonis ruzu… nije mi zao… nije mi zao sto poljubac tvoj cekala sam u zraku sunca podnevnog i mirisala nocu tvoj trag… ma nije ...

Ovo nije mataematička zavrzlama u kojoj se dokazuje da 1 + 1 nije jednako dva. Ove cifre su nastale od predmeta koje ilustruju cifre, ali kada pogledate iz drugog ugla onda ćete videti gomilu stvari koje su poređane da se dobije specijalni efekat kao na prvoj slici. Ovo vam ...
Dobilo odeljenje za domaći da napišu sastav na temu Ima samo jedna mama! Sutradan, u školi učiteljica pita ko će da čita. Javi se Mirjana: • Ja sam pre neki dan vozila bicikl pa sam pala. Onda me je moja mama poljubila i sve je prošlo. Ima samo jedna mama. ...

Zabranjeno je cepati ogrevni materijal u stanovima”, „Nije dozvoljeno sušiti rublje na otvorenim delovima zgrade, prozorima i balkonima”, „Zabranjeno je istresanje tepiha i posteljina sa prozora, balkona, lođa i terasa”, „Korišćenje raznih mašina, muzičkih aparata, ...

U glavnom gradu Francuske i dalje je na snazi stari zakon koji ženama zabranjuje nošenje pantalona. U glavnom gradu Francuske i dalje je na snazi stari zakon koji ženama zabranjuje nošenje pantalona. Zakon je 1800. godine uveo tadašnji šef gradske policije, koji je napisao ...

Italijan pozvao policiju nakon što je video golog provalnika koji mu se mota po stanu ne sluteći da ga njegova supruga vara. Sve je počelo kada je profesor u čiji stan je provaljeno , jednog jutra zaboravio da ponese ključeve od svog kabineta kada ...
Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...
Svi pored sebe žele osobu za koju misle da će je teško dobiti, onu koja tvrdi pazar . Međutim ovakvu osobu ponekad ...
Ukoliko želite da pratite poslednje trendove i da imate frizuru koju nose poznate ličnosti, pogledajte tutorijal kako da napravite ...
Pročitajte zašto je muška brazilska depilacija postala najnoviji trend na Zapadu. Brazilska depilacija je nekim ženama spas za ...