10.000 Origami cvetova na jednoj izložbi

10.000 Origami cvetova na jednoj izložbi

Da li mislite da imate dovoljno strpljenja da napravite hiljadu origami cvetova? Verujemo da nemate ni strpljenja ni vremena za to. Umetnik James Roper je odlučio da dokaže da je to moguće. Napraviti, ne hiljadu, već deset hiljada origami cvetova koje je uklopio i od njih napravio mozaik sa još većim svećem. Predstavljamo vam njegovu izložbu u kojoj je predstavljen njegov rad:

• izlozba-origami-0
  • izlozba-origami-1
  • izlozba-origami-2
  • izlozba-origami-3
  • izlozba-origami-4
  • izlozba-origami-5
  • izlozba-origami-6

Svaka mu cast :neznam ja stvarno ne bi ni pokusao tako nesto jer ne bi izdrzao do kraja :-)

Sta reci ?

• Pismo čitaoca jednoj redakciji

Pismo čitaoca jednoj redakciji

Stize pismo zabrinutog (i nesrecnog) citaoca u redakciju casopisa o gitarama: Pisem vam prvi put i nadam se da cete moje pismo objaviti u vasoj rublici problemi citaoca bla bla, najbolji ste, ovo ono... Moj problem je u tome sto sam pre nekog vremena primetio da ...

• Origami insekti

Origami insekti

Predstavljamo vam origami insekte. Insekti su veoma teški za izradu origamija zbog svoje minijaturnosti ali i veoma komplikovanom obliku. Te dve teške prepreke je uspeo da brebrodi tridesetjednogodišnji Brian Chan koji je uspeo da kreira ove neverovatne origamije od papira. ...

• Neverovatni origami radovi

Neverovatni origami radovi

Za ovakve radove stvarno treba biti majstor nad majstorima. Prikazaćemo vam dosta radova, za mnoge ćete pomisliti da su urađeni od rezbarenog drveta ili livene plastike koliko su verno odrađeni. Za ovo vam je neophodno: papir, nešto boje ako hoćete da obojite svoj ...

• Zanimljivi origami od novčanica

Zanimljivi origami od novčanica

Origami je sam po sebi uvek bio zanimljiv kreativnim ljudima. Novu dimenziju zanimljivog otvaraju ove novčanice savijene tako da glava na novčanici dobije treću dimenziju. Veoma kreativno i originalno. Sve pohvale za autore ovih radova. ...

• Kad je dete perfekcionista

Kad je dete perfekcionista

Kako da se postavimo prema našem detetu jer presavesno ispunjava svoje školske obaveze, iako mi od njega to uopšte ne tražimo. Dobro je što ste prepoznali da i preterivanje u dobrim stvarima može biti problem, baš kao i totalno suprotno ponašanje. Vašem detetu je potrebna ...

• Zanimljive i smešne slike - kompilacija 70

Zanimljive i smešne slike - kompilacija 70

Predstavljamo vam kompilaciju zanimljivih i smešnih slika broj 70. Prikazujemo zanimljive i smešne slike koje su danas počele da kruže internetom jer su zaintrigirale hiljade ljudi. Ukoliko želite da podržite neku fotografiju možete je lajkovati. Ovog puta, najviše ...

• Andora: Andorra la Vella

Andora: Andorra la Vella

Andora la Velja je glavni grad Andore. Prema popisu iz 1990. u gradu je živelo 20.437 stanovnika. Prostire se na 59 kilometara kvadratnih. Stanovništvo je raznoliko. U gradu je 43% Španaca, 33% Andorana, 11% Portugalaca, 7% Francuza i 6% ostalih. Zvanični jezik je katalonski. ...

• Recept: Pancerote

Recept: Pancerote

Pancerote su jako ukusan obrok uz društvo i recimo pivo... Sastojci za 4 porcije 500 g brašna 3 jajeta 250 g šunke 300 g kačkavalja šećer 1 svež kvasac 2 dl mleka 100 ml ulja, ulje za prženje Priprema Mleko stavimo da se zagreje. U dubok sud stavimo kvasac, dodamo 2 jajeta, kašiku ...

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...

- Kreativne fotografije za razonodu...

- Ledeno more - Fotografije da se smrzneš...

- Mudre ilustracije by Ben Chen...

- Prelepo uređeni vrtovi...