Kako izgleda crni humor iz umetničkog ugla? Vodimo vas u svet crnog humora koji nam je pokazao jeda francuski umetnik. Umetnik je svojim delima želeo da nam prikaže na zabavni način moderan život današnjice i kulture. Galerija slika koju je objavio nosi naziv: Volim svoj svet. Mi delimo njegov svet sa vama:

...
Ulazi klinac u dnevnu sobu i kaže: - Mama, meni treba bicikl. - Ma nema šanse. - Ali maaama, cele godine sam vredno učio, evo ide leto, sva deca imaju bicikl, samo ja idem peške. - Ma ne dolazi u obzir! - Ali mama, to baš nije fer, ja tako želim bicikl. - Slušaj, dve stvari da razjasnimo ...
Kako izgleda jedan zaleđeni trenutak iz umetničkog ugla? Fotograf Marija Netsounski poznatija kao Bulka je kreirala set fotografija koje oslikavaju jedan zaleđeni trenutak, zanimljiv za umetničke duše. Neke od slika prikazuju trenutak uhvaćen u vremenu kada su stvari ...

Crni Gruja je film o našem mentalitetu „Ovo je novi žanr, satirična kritika mentaliteta. Na momente je vulgarno, ali zar i mi sami nismo vulgarni?”, kaže Nenad Jezdić, koji tumači naslovni lik u filmu „Crni Gruja i kamen mudrosti” Koje god uloge se prihvati, Nenad ...

Stručnjaci u Nemačkoj veruju da duhovitost na radnom mestu može da poveća efikasnost zaposlenih pa u tom cilju u Lajpcigu deluje i prvi institut za humor. U Institut za humor koji je osnovan 2005, sve više preduzeća šalje svoje radnike na treninge pod naslovom Humor ...

Priča o vrabcu Sedi vrabac u polju i posmatra kravu kako pase. U zlo doba krava obavi fiziološku potrebu i posere se na vrapca. Vrabac, onako mali, zatrpan gomilom govana, poče da se koprca, pokušavajući da izađe. U tom naiđe mačka, izvadi ga i ... pojede. 1. POUKA: Ne misli ...

Iz M novina (Sr. Mitrovica) • Kad se odlucuje kad treba stupiti u brak? Prvo moraš da nadeš nekog ko voli iste stvari kao i ti. Ako na primer ti voliš fudbal onda i njoj mora da se svida to da ti voliš fudbal i onda da donosi cips i pivo. (Marko, 10 godina) Ti u stvari ...

...
Prikazujemo vam kako izgleda stan jednog poznator dizajnera kože. On je poznat u svetu mode kao kralj kože. Pošto je igrao važnu ...
Zambija je poznata širom sveta po prelepim krdima slonova i izuzetnim prirodnim lepotama. U skladu sa ovim prirodnim lepotama, napravljena ...
Davne 1893 Strand Magazin je objavio članak jednog modnog dizajnera i njegove zamisli i očekivanja kako će se kretati moda tokom ...
Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...