Devojka sa zanimljivim talentom: Igranje obrvama

Devojka sa zanimljivim talentom: Igranje obrvama

Novi hit na YouTubeu je slatka devojčica koja ima neverovatnu kontrolu nad svojim licem - naročito nad obrvama.

Ona definitivno nije koristila botoks a njeni facijalni mišići su uznemirujuće pokretljivi.

Devojčica iz videa izvija svoje obrve sa neverovatnom lakoćom i pravi razne „zmijice” pomoću njih.

Video je ubacio korisnik Theinternetisaweird i nazvao ga „čudnim talentom jedne devojčice”. Ko je ona i kako je stekla ovu neobičnu veštinu nije poznato.

pa ja neznam dali je to talent , ali mogu i ja :lol:

:lol: kad počne da talasa :lol:

Mogu misliti šta sve može da uradi kad malo popije :chuckel:

A sta ce tek sve znati kad malo poraste i kad malo popije :)

• Majice sa zanimljivim i smešnim natpisima

Majice sa zanimljivim i smešnim natpisima

Smešni ljudi i još smešnije majice, tačnije natpisi na njima. Neki i ne znaju šta to na njima piše što je najveća sprdnja. Ima i onih koji su osmislili baš originalne natpise, tako da ne mogu biti ne primećeni na ulici. Uživajte u ovim ludim ljudima i još luđim natpisima. ...

• Igranje sa hranom

Igranje sa hranom

Najeli ste se i ne znate više šta ćete. Prikazujemo kako su svoju hranu ugnjetavali siti ljudi kojima nije bilo dosadno. Kreativnost je isplivala na internet, a mi vam dajemo neke od ludih ideja šta raditi ukoliko imate isti problem. ...

• 'Microsoft' uvodi igranje igrica na vokalne komande

'Microsoft' uvodi igranje igrica na vokalne komande

Microsoft je objavio da će 4. novembra na američko tržište pustiti svoj novi sistem za igranje video igrica kinect , koji registruje pokrete igrača. Sistem će se, kako je najavljeno, prodavati po ceni od 149,99 dolara (116 evra). Radi se o sistemu ...

• Italijani zabranili miniće, ljubljenje, igranje fudbala...

Italijani zabranili miniće, ljubljenje, igranje fudbala...

Italijani zabranili miniće, ljubljenje, igranje fudbala i psovke na javnim mestima Primorski grad u Italiji, Castellammare di Stabia, planira da zabrani mini-suknje i drugu otkrivajuću odeću, a sve na predlog gradonačelnika koji je pozvao na pridržavanje standarda javne pristojnosti. ...

• Ja sam debela devojka

Ja sam debela devojka

Neki se ljudi hvale svojom debljinom ili u njoj uživaju ...

• Napredna devojka VS čiča

Napredna devojka VS čiča

Čiča 70-tak godina, držeći, onako. Prelepa plavuša sa prelepim grudima prolazi pored njega. - Molim Vas gospođice, trenutak. Da li biste bili ljubazni da mi dozvolite da samo jedan minut držim Vaše grudi, prelepe su. - Marš bre matori perverznjaku. Zvaću policiju! ...

• Devojka ima fobiju od banana

Devojka ima fobiju od banana

Iako su banane treće najpopularnije voće na svetu, neke osobe imaju fobiju od njih. Među njima je i Fren Dando (21) koja se od detinjstva se plaši ovog voća i pati od retke bolesti bananofobije, prenosi Didžital spaj . Ova Britanka se toliko plaši banana da ...

• Devojka za udaju: Razgovor budućih prijatelja

Devojka za udaju: Razgovor budućih prijatelja

Rešili roditelji da udaju ćerku koja je već zagrizla tridesetu. Pošto u selu nije ostao baš neki izbor, odoše kod Lale koji je imao sina za ženidbu. - Znate, naša Svetozarka je imala puno dobrih ponuda, ali, eto, nijedan joj nije bio dovoljno dobar - počeli ...

Novi zakon Beograd parking servisa

Novi zakon Beograd parking servisa

Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...

- Šta je to brak? Istina o braku...

- Osvoji 2 avionske karte...

- Osnove kancelarijskog posla...

- Molitva za frustrirane na poslu...

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...

- Kreativne fotografije za razonodu...

- Ledeno more - Fotografije da se smrzneš...

- Mudre ilustracije by Ben Chen...

- Prelepo uređeni vrtovi...

Najbolji gradovi za život

Najbolji gradovi za život

Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

- Čudovište iz jezera Nes (Loch Ness monster)...

- Rat polova - Marfijev zakon...

- Zablude o spavanju...

- Pričanje sa samima sobom nije znak ludila, već...

Da li pričaš sa samim sobom?

Da li pričaš sa samim sobom?

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...

- Kako zoveš svog dečka/devojku?...

- O čemu razmišljaš dok radiš ono?...

- Čovekov najbolji prijatelj je:...

- Kako piješ kada izađeš s društvom?...