Ova devojčica zaista ima talenta. Pored svojeg preslatkog izgleda ima itekako šta da pokaže i dokaže. Diana je uspela da zasmeje kako žiri tako i publiku a nakon samo nekoliko trenutaka uspela je i da ih rasplače. Tako mala devojčica od samo 6 godina uspela je da uradi nešto što mnogi pokušavaju...
devojčica je predivna...
neverovatno za dete tog uzrasta . ta koncetracija na sceni i ta smirenos jasno gvore o intelegencije te devojcice
odusevila me je ![]()
Blago majci koja je rodila 
Sasava mala ![]()

Prijavljivanje za učešće u novom televizijskom serijalu „Ja imam talenat!“ je Najveći broj potencijalnih učesnika su mladi (od 14 do 20 godina), ima i dece, a počeli su da se prijavljuju čak i penzioneri. Potrebno je samo poslati SMS poruku na broj 4820, za sve mreže ...

Za sve lubitelje trikova ovo bi verovatno bio favoriz za glasanje u američkoj verziji popularnog takmičenja: Ja imam talenat. Pogledajte kako su šokirali žiri sa svojim trikom. Trik je stari ali uvek dobro prolazi. Kako iseći čoveka na dva dela a potom ga spojiti. Male ...

Inženjer telekomunikacija Stiven Hol (53) prijavio se na takmičenje Britanija ima talenat gde je pokazao talenat koji uvežbava u kuhinji - đuskanje kroz epohe. Stiven Hol je igrao tvist, makarenu, ponovio koreografiju pesme Thriller ...

Da li biste vi skočili s visine u dečiji bazen dubine pola metra? E pa ovaj čovek bi, i to je uradio u američkom šou Ja imam talenat . Ostavljamo vam da ocenite, da li je ova čovek zaista talentovan, ili jednostavno ima redak dar da se igra sa životom zarad učešća ...

HIV i AIDS Bitno je naglasiti da HIV i AIDS nisu isto. Osoba koja ima HIV, ne mora da ima i AIDS. Ali zato, osoba koja ima AIDS, tj. sidu, mora da ima i HIV. HIV HIV, humani imunodeficijentni virus ili virus humane imunodeficijencije, je virus koji napada CD4 protein na površini ...

Dečak koji je izgubio obe ruke u detinjstvu i koji savršeno svira klavir nožnim prstima, pobednik je ovogodišnjeg rijaliti šoua Kina ima talenat , pošto je u finalu izveo svoju verziju Džejms Blantove pesme You re beautiful pred prepunom arenom ...

Kada pustim prezentaciju i hocu da podvucem neki deo teksta ,da prebcim strelicu u olovku - ništa se ne promeni ! Koristim office 2007. Guglao sam ali nisam našao rešenje. Dali neko zna rešenje problema ? Menjao sam boju,tip olovke ,probao na starim prezentacijama (ppt) i na novim ...
U današnje vreme, vizit-kartice počinju sve manje da se koriste. Međutim, ukoliko ste vlasnik neke firme jednostavno ne možete a da ih nemate. Mnogo je lakše predati nekom vizit karticu nego čekati da taj neko unese vaš broj telefona u svoj mobilni. Pored broja telefona ...
Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...
Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...
Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...