Diana Kozakjevič - Ukrajinski Ja imam talenat

Diana Kozakjevič - Ukrajinski Ja imam talenat

Ova devojčica zaista ima talenta. Pored svojeg preslatkog izgleda ima itekako šta da pokaže i dokaže. Diana je uspela da zasmeje kako žiri tako i publiku a nakon samo nekoliko trenutaka uspela je i da ih rasplače. Tako mala devojčica od samo 6 godina uspela je da uradi nešto što mnogi pokušavaju...

devojčica je predivna...

neverovatno za dete tog uzrasta . ta koncetracija na sceni i ta smirenos jasno gvore o intelegencije te devojcice aplauz:
odusevila me je :-)

Blago majci koja je rodila aplauz:

Sasava mala :)

• Ja imam talenat!

Ja imam talenat!

Prijavljivanje za učešće u novom televizijskom serijalu „Ja imam talenat!“ je Najveći broj potencijalnih učesnika su mladi (od 14 do 20 godina), ima i dece, a počeli su da se prijavljuju čak i penzioneri. Potrebno je samo poslati SMS poruku na broj 4820, za sve mreže ...

• Američki trikovi - Ja imam talenat

Američki trikovi - Ja imam talenat

Za sve lubitelje trikova ovo bi verovatno bio favoriz za glasanje u američkoj verziji popularnog takmičenja: Ja imam talenat. Pogledajte kako su šokirali žiri sa svojim trikom. Trik je stari ali uvek dobro prolazi. Kako iseći čoveka na dva dela a potom ga spojiti. Male ...

• On ima talenat...da vas zasmeje do suza

On ima talenat...da vas zasmeje do suza

Inženjer telekomunikacija Stiven Hol (53) prijavio se na takmičenje Britanija ima talenat gde je pokazao talenat koji uvežbava u kuhinji - đuskanje kroz epohe. Stiven Hol je igrao tvist, makarenu, ponovio koreografiju pesme Thriller ...

• On ima talenat da skoči u dečji bazenčić

On ima talenat da skoči u dečji bazenčić

Da li biste vi skočili s visine u dečiji bazen dubine pola metra? E pa ovaj čovek bi, i to je uradio u američkom šou Ja imam talenat . Ostavljamo vam da ocenite, da li je ova čovek zaista talentovan, ili jednostavno ima redak dar da se igra sa životom zarad učešća ...

• Kako da saznam da li imam sidu? Predstavljamo vam simptome

Kako da saznam da li imam sidu? Predstavljamo vam simptome

HIV i AIDS Bitno je naglasiti da HIV i AIDS nisu isto. Osoba koja ima HIV, ne mora da ima i AIDS. Ali zato, osoba koja ima AIDS, tj. sidu, mora da ima i HIV. HIV HIV, humani imunodeficijentni virus ili virus humane imunodeficijencije, je virus koji napada CD4 protein na površini ...

• Klavijaturista bez ruku pobednik šoua 'Kina ima talenat'

Klavijaturista bez ruku pobednik šoua 'Kina ima talenat'

Dečak koji je izgubio obe ruke u detinjstvu i koji savršeno svira klavir nožnim prstima, pobednik je ovogodišnjeg rijaliti šoua Kina ima talenat , pošto je u finalu izveo svoju verziju Džejms Blantove pesme You re beautiful pred prepunom arenom ...

• Imam problem sa powerpoint pointer options - ima li rešenja

Imam problem sa powerpoint pointer options - ima li rešenja

Kada pustim prezentaciju i hocu da podvucem neki deo teksta ,da prebcim strelicu u olovku - ništa se ne promeni ! Koristim office 2007. Guglao sam ali nisam našao rešenje. Dali neko zna rešenje problema ? Menjao sam boju,tip olovke ,probao na starim prezentacijama (ppt) i na novim ...

• Kako da vaša vizit kartica ne završi u kanti

Kako da vaša vizit kartica ne završi u kanti

U današnje vreme, vizit-kartice počinju sve manje da se koriste. Međutim, ukoliko ste vlasnik neke firme jednostavno ne možete a da ih nemate. Mnogo je lakše predati nekom vizit karticu nego čekati da taj neko unese vaš broj telefona u svoj mobilni. Pored broja telefona ...

Novi zakon Beograd parking servisa

Novi zakon Beograd parking servisa

Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...

- Šta je to brak? Istina o braku...

- Osvoji 2 avionske karte...

- Osnove kancelarijskog posla...

- Molitva za frustrirane na poslu...

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...

- Kreativne fotografije za razonodu...

- Ledeno more - Fotografije da se smrzneš...

- Mudre ilustracije by Ben Chen...

- Prelepo uređeni vrtovi...

Najbolji gradovi za život

Najbolji gradovi za život

Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

- Čudovište iz jezera Nes (Loch Ness monster)...

- Rat polova - Marfijev zakon...

- Zablude o spavanju...

- Pričanje sa samima sobom nije znak ludila, već...

Da li pričaš sa samim sobom?

Da li pričaš sa samim sobom?

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...

- Kako zoveš svog dečka/devojku?...

- O čemu razmišljaš dok radiš ono?...

- Čovekov najbolji prijatelj je:...

- Kako piješ kada izađeš s društvom?...