Presladak intervju jedne devojčice na temu šta je to simpatija i šta je to ljubav. Iz dečijih usta to zvuči sasvim drugaćije i dosta iskrenije. Možda bismo svi mi trebali na terapiju kod ove devojčice da se podsetimo šta je to ljubav i kako ona nastaje, odakle potiče. Uživajte u iskrenom razgovoru na ovu popularnu temu: šta je to simpatija
ha ha ha
eto mi starij nesto pametno da nauce od dece
iskreno decije srce 
Slatka devojčica...iskreno rečeno...
Deca su mnogo iskrenija od starijih ljudi, ponekad i previse, pa daju cudne nadimke svojim drugarima koji su ponekad pogrdni ali ostaju ceo zivot.
Mala je stavrno preslatka ![]()

Najžešći i najsmešniji biseri ljudi sa ulice koji su davali intervju. Klipovi koji su postali kultni, snimci koji će vas naterati na smeh do suza. Uživajte u ovim izvalama gikova koji nisu svesni svoje nesvesti! ...

Intervju sa leskovačkim Masonom! Kakve veze imaju : Fukušima, Gadafi, Obama, kenguri, BBC, seks ili terorizam, ko profitira od mitinga, Putin i Pera Detlić, šta vampiri jedu, koji svetski rad je po redu, mina trombonka, šta je kombinovan sok, kako uloviti vepra od 1240 ...

Tesla je uvek bio među posebnim naučnicima, zbog jasnoće i čiste misli, što se ipak ne može reći za neke druge naučnike ni danas, na žalost. Tesla, čuveni građanin sveta, kako je sebe zvao - uvek je bio ispred vremena... Kako je Tesla zasmišljao naše vreme, 2010. ...
Kolika je cena jedne noći sa devojkom? Teško pitanje, još teži odgovor. Ali evo načina kako da se ta zamršena situacija rasplete (ili dodatno zaplete)... Pita momak jednu devojku: Da li bi spavala sa mnom za recimo 100 000 dolara? Devojka: Pa znaš, kad razmislim, ...

URRAAAA, DOBILA SAM VOZAČKU DOZVOLU !! Napokon mogu voziti svoj auto, a da mi instruktor stalno ne ponavlja: Pazi ! Pogrešan smer. Pazi pešak! ... ili nešto slično. Uopšte ne razumem kako sam ga podnosila dve godine, kakvo zanovetalo! 8. april Autoškola je ...

Nadam se da ćete mi pomoći. Pre neki dan sam krenula na posao a muž je ostao kući da gleda TV kao i obično. Prošla sam par stotina metara niz ulicu i motor automobila mi se jednostavno ugasio i stao. Peške sam se vratila kući po pomoć kad tamo... moj muž je obukao moje ...

Ogromni vatromet nastao iz samo jedne rakete: Pogledajte koliki vatromet može nastati iz samo jednog ispaljenog projektila. Uraditi, odnosno napraviti ovakav vatromet je prava umetnost ali i glavobolja za konstruktore. Pogledajte najveći vatromet koji je nastao od samo ...

Koloseum je jedna od najpoznatijih gradjevina u Rimu, u Italiji. Sagradjen je 80. godine nove ere i bio je glavno mesto za održavanje gladijatorskih borbi. Na njemu su se odvijale i druge, uvek brutalne borbe, u doba Rimskog carstva. Postojala je mogućnost da se ova gradjevina ...
Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...
Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...
Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...