Dobro pogledajte ovaj video jer Nova godina je jako blizu, a sigurno ne želite da vam se dogodi slična situacija.
Dečko, koji izgleda kao tipični štreber iz američkih filmova, sedi na kauču okružen prijateljima. Svi zajedno dočekuju Novu godinu, ali u trenutku kad sat pokaže ponoć, ostatak ekipe se počne ljubiti, samo jadan momak ostane sam.
I tako nekoliko godina zaredom, dok nije imao omanji nervni slom.
U svakom slucaju ne bi valjalo da pocne ovako Nova godina, pogotovo da se ovakvi doceci ponavljaju...
izgleda da to ide po onom sve u svoje vreme
mozda je trebalo da mu dodje iz du..ta u glavu
nista bez piva 

Gde ćete dočekati Novu godinu? Kod kuće, kod prijatelja, u restoranu, u diskoteci/klubu, na ulici/trgu, u inostranstvu, na moru, na planini, na nekom drugom mestu, kod devojke/decka, alkohol ne bira mesto, još uvek ne znam... ...

Neki jedva čekaju zimu i zimske čari kako bi svoju kuću okitili na najbolji mogući način. Ima onih koji su otišli korak dalje, upoznali tehnologiju i pozabavili se da njihovo osvetljenje kuće bude sinhronizovano i da ima neki svoj smisao. Prikazaćemo vam nekoliko snimaka ...

Petogodišnji dečak pita drugaricu: • Šta ćes traziti od Deda Mraza za Novu godinu? • Jednu Barbiku! A ti? • Ja ću tražiti jedan Tampon! • Šta ti je to.. Tampon? • Pa ne znam tačno... ali na TV-u kažu da kad imaš taj tampon onda možeš ići na plažu svaki ...
Futurizam iz prošlosti na čestitkama Svakako je zanimljivo videti kako su nas naši preci zamišljali - ali nije svako Žil Vern. Na čestitkama koje su Nemci pravili 1900. godine na kojima čestitaju 2000. godinu, ljudska rasa se i nije mnogo promenila. Žene i dalje nose ...

Bolje je uciti na tudjim greskama nego na svojim! Predstavljamo vam 50 primera nepravilno parkiranih vozila i vozila koja su parkirana tamo gde im nije mesto, kao i to kako su ta vozila prosla! Pitate se: Da li ovi vozaci i dalje imaju dozvole? Na veliku zalost vecina ...

Kako treba da izgleda savremen butik ...

BMW je najstariji model u ponudi konačno zamenio potpuno novom verzijom. Druga generacija X3 imaće svetsku premijeru na Međunarodnom salonu automobila u Parizu, a proizvodiće se u Spartanbugu u SAD-u. Na prvi pogled nam se čini da novi X3 kombinuje dizajnerske elemente manjeg ...

TV industrija se već uveliko priprema za razvoj i snažan start 3D tehnologije, a Sony je u međuvremenu predstavio kameru sa mono sočivom kako bi pomogao razvoju 3DTV industrije. Većina današnjih 3DTV sistema se bazira na upotrebi sistema sa dve kamere kako bi isporučile ...
Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...
Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...
Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...