Koga više voliš, mamu ili tatu?

Koga više voliš, mamu ili tatu?

Pogledajte oca koji "ispituje" svoju ćerkicu uz muziku iz popularne detektivske serije. "Koga više voliš, mamu ili tatu", ne stigne ćale ni da završi, a devojčica već odgovara "mamu". "Ponavljaj za mnom! Tata, tata... Koga više voliš", pokušava on i dalje, ali mala je neumoljiva... Ni obrnuta psihologija ne pali, ovu devojčicu ne bi "slomili" ni detektivi iz "Zakona i reda".

ha ha ha to je uvek bila dilema koga vise voli . kad progovori uglavnom po potrebi :lol:

Ovog puta ova devojčica je imala jak karakter, kao odrasla osoba aplauz:

Kakva je mala lik !
Cale je poludeo!
Ma volim te vise, samo mi se skini sa ... :)

• Koga je sve kopirala Lady Gaga (koga nije)?

Koga je sve kopirala Lady Gaga (koga nije)?

Mega popularna zvezda, idol mnogim mladima, Lady Gaga se ne može pohvaliti originalnošću. Bar ne što se tiče svojeg oblačenja. Ona je poznata po svojem ekscentričnom oblačenju, ali kako je većina mislila, to su bile originalne kreacije Lady Gage. Ipak smo se zavarali. ...

• Ako voliš da nosiš štikle...

Ako voliš da nosiš štikle...

Obuća sa visokom štiklom je ženstvena i seksi, ali i opasna. Naime, žene koje konstantno nose visoke potpetice rizikuju da obole od artritisa, upozoravaju stručnjaci. Britansko udruženje ortopeda ukazalo je da četvrtina žena nosi visoke potpetice svaki dan, često što ...

• Zatrubi ako voliš Isusa

Zatrubi ako voliš Isusa

Nedavno sam prolazio kraj jedne knjizare s knjigama religioznog sadrzaja i zapela mi je za oko auto-naljepnica: Zatrubi, ako volis Isusa!? Bio sam dobro raspolozen i buduci da sam upravo dolazio s uspjesnog nastupa crkvenog zbora, kupio sam naljepnicu i nalijepio je na svoj auto. ...

• Za koga navijate u F1

Za koga navijate u F1

Oduvem me je nervirao Sumaher. Sad sam srecan sto konacno nije na vrhu. Sad navijam za Alonsa. ...

• FILOZOF koga postujem

FILOZOF koga postujem

Ja sam umetnica, mada sam trebala biti filozof. Moj idol je inace Zoran Djindjic, afilozofi ....ima ih puno koje cenim, recimo ...

• Koga ne sme kondukter da izbaci iz voza

Koga ne sme kondukter da izbaci iz voza

Voz klopara kroz Srbiju. Kondukter proverava karte putnika i prilazi klincu koji putuje sam. Dečko, pokaži kartu! - traži kondukter. Mali odgovara:Ja sam Srbin! Kondukter će opet: Ma, imaš li ti kartu, momak? Mali kaže: Ali, ja sam Srbin! Na sledećoj stanici, kondukter ...

• Mapetovci i poznati: Ko na koga liči?

Mapetovci i poznati: Ko na koga liči?

Svima poznati Mapetovci dosta liče na neke poznate ličnosti ili bolje rečeno neke poznate ličnosti dosta liče na Mapetovce. Ova poznata serija sa popularnim lutkicama je mnogima ostala u lepom sećanju. Sada ostaje da ih se sećamo i na humoristički način prikažemo ...

• Pazi koga upoznaješ u kafiću

Pazi koga upoznaješ u kafiću

Upozna lik u kafiću neku zgodnu devojku, zezaju se tu, pričaju, piju, sve super. Na kraju on je predloži da se provozaju njegovim kolima do periferije grada, da gledaju grad sa obliznje planinice i uživaju u romantici. Ona prihvati, odu oni tamo kad će riba mrtva ladna: ...

Novi zakon Beograd parking servisa

Novi zakon Beograd parking servisa

Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...

- Šta je to brak? Istina o braku...

- Osvoji 2 avionske karte...

- Osnove kancelarijskog posla...

- Molitva za frustrirane na poslu...

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...

- Kreativne fotografije za razonodu...

- Ledeno more - Fotografije da se smrzneš...

- Mudre ilustracije by Ben Chen...

- Prelepo uređeni vrtovi...

Najbolji gradovi za život

Najbolji gradovi za život

Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

- Čudovište iz jezera Nes (Loch Ness monster)...

- Rat polova - Marfijev zakon...

- Zablude o spavanju...

- Pričanje sa samima sobom nije znak ludila, već...

Da li pričaš sa samim sobom?

Da li pričaš sa samim sobom?

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...

- Kako zoveš svog dečka/devojku?...

- O čemu razmišljaš dok radiš ono?...

- Čovekov najbolji prijatelj je:...

- Kako piješ kada izađeš s društvom?...