Sam naslov: MC Arabia - Kako gazda kaže - dosta govori o ovom smešnom snimku. Možda je naslov malo misteriozan, ali kada budete pogledali snimak sve će vam biti jasno. U nekom dalekom svetu, u Arabiji, gazda ima veliku kontrolu nad svojim ljudima i kada on nešto kaže, to tako mora da bude!
neznam sta da kazem
skim si takav si 

Muškarci se često nađu u čudu kada neke za njih potpuno bezazlene opaske izazovu bujicu gneva kod njihove lepše polovine. Da biste izbegli takve situacije bilo bi dobro da znate nekoliko stvari koje žene zapravo čuju umesto onoga što muškarac izgovori. Muškarac ...

Muškarci imaju repertoar uobičajenih fraza koje koriste kako bi “odvukli ženu u krevet”. Mi smo izdvojili deset najčešćih i rastumačili ih za vas. Iako će vam ove rečenice možda delovati zabavno, problem je u tome što većina žena zamišlja da se iza ovih reči ...

Naravno ovo se odnosi na period kada nije ratno stanje i u mirovnim misijama gde nije previše gusto . Vojnici u toku služenja njihove vojne obaveze što pre shvate da moraju da slušaju nadređene i da ispunjavaju obaveze preće shvatiti da taj period njihovog živote ...

Ko kaže da keksi nisu zdravi, ili dimljene butkice ili kobasice, pitanja su na koja će odgovoriti Mirjana Pavlović direktorka programa Zdrava hrana - Zelena jabuka . Piše: Ljiljana Sinđelić Nikolić U prodavnicama wholle food gledala sam svojim okicama ...

OVAN: Supeer! Idemo još jednom! BIK: Šta ima za meze, draga? BLIZANCI: Sad kad smo to obavili, dušo, morali bismo malo porazgovarati o seksu! RAK: Udaj se za mene, ljubavi! LAV: Fantastično! Zar nije bilo fantastično! (pljeskajte, molim!) DEVICA: Ustani, vidiš da moram ...

Kako to rade žene: •odvesti se autom u auto radionicu •popiti kaficu •Nakon 15 minuta napisati ček i odvesti se kući sa uredno promijenjenim uljem u autu Troškovi: - Zamena ulja: 50,- € - Kafica: 1,- € UKUPNO: 51,- € Kako to rade muškarci: •Odvezti se do prodavnice ...

Dragi jesi li se umorio?/Jadan ne bio opet si se usafunjo! Dragi hoćeš li i danas s prijateljima poslije posla na piće?/Ho š se opet naroljat k o i juče? Možda da razmisliš jos o tome?/Jel to u tvom selu krave pasu pamet djeci? Draga jesi li se odmorila?/Zmija ...
Kaže Fata Muji: - Slušaj bolan Mujo, mali Mujica je sada doš`o u određene godine i trebalo bi mu objasniti neke stvari... Al` molim te, nemoj onako k`o životinja nego lepo, znaš ono, pčelice, mace, cveće i tako. Razumeš?!? - A jes... hoću, hoću, ne brini. Ode Fata na posao, ...
Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...
Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...
Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...