Parodija na Indirinu pesmu: Avon sam proždrnula

Parodija na Indirinu pesmu: Avon sam proždrnula

On se prepo tebe

Jako je nezgodno pisati uvod za ovaj tekst, jer šta se još može reći o novoj pesmi Indire Radić: "Marija"?

Osim što peva na francuskom, pardon, nazovi francuskom i što joj se smeje cela nacija, polako su počele da se javljaju i parodije na ovaj veliki hit.

Jednu od njih smo vam skoro predstavili, a sada je na red došla još jedna, koja je čak dobila i spot.

U produkciji: "NeoMusic"-a, donosimo vam spot za pesmu pod nazivom: "Avon sam proždrnula" u kojem je sve titlovano, da biste lakše razumeli šta Indira i gospodin Stanko zapravo izgovaraju i koliko to sve, pre svega, ima smisla.

Uživajte:

Koliko sam se ja smejao kad sam cuo ovo!
Pa ovo je za dozivotnu robiju ! :)

ja sam se rasplakao :sad: koja tuga do bola od glupsti :shock: :neznam ovo joj bas nije trebalo ......

• Sasvim prirodna reakcija kada proždrnula Indira zapeva

Sasvim prirodna reakcija kada proždrnula Indira zapeva

Pesma Indire Radić Proždrnula , privukla je veliku pažnju ljudi. O njenoj pesmi na samo njoj znanom jeziku pričalo se dosta. Taman kada smo pomislili da je ovaj Indirin biser otišao u zaborav, pojavio se još jedan! Radi se o prirodnoj reakciji ljudi pri slušanju ...

• Kako analizirati pesmu

Kako analizirati pesmu

Većina vas je verovatno ovde zato što ima ovako nešto za domaći zadatak i pita se kako analizirati pesmu. Lirika kao književni rod je veoma specifična i ponekad teško razumljiva. Jezik lirske pesme je potpuno drugačiji od jezika ostalih književnih rodova. Značenja ...

• Koju pesmu trenutno slušate

Koju pesmu trenutno slušate

Green Day - American Idiot ...

• Da li ste naisli na pesmu koja je Vas favorit za hit 2008?

Da li ste naisli na pesmu koja je Vas favorit za hit 2008?

Da li ste naisli na pesmu koja je Vas favorit za klubski hit 2008.? ...

• Koju pesmu naručiti za posebne prilike

Koju pesmu naručiti za posebne prilike

Sretan odlazak u vojsku pesmom „Kad bi bio ranjen“ Srećna nova godina deci iz doma za nezbrinutu decu sa pesmom „Nece mama doci“ Mojoj ženi koja se vratila iz ludnice: „Ostala si uvijek ista“ Brat sestri cestita 13. rodjendan uz pesmu „Prvi sam te put ljubio ...

• Umetnica 40 minuta povraćala uz pesmu Miše Kovača

Umetnica 40 minuta povraćala uz pesmu Miše Kovača

Sandra Sterle, umetnica iz Splita, u sredu je izvela performans tokom kojeg je 40 minuta povraćala u metalnu posudu, dok se u pozadini čula pesma Miše Kovača Dalmatinac , prenosi Glas Dalmacije . U pauzama između povraćanja, umetnica je šetala među ...

• Koju ste pesmu skoro pročitali (koja vam se sviđa)

Koju ste pesmu skoro pročitali (koja vam se sviđa)

Mene je ova pesma potresla, pa sam otvorio ovu temu: Hriste boze raspeti i sveti, srpska zemlja kroz oblake leti. leti preko nebeskih visina, krila su joj Morava i Drina. Zbogom prvi nerodjeni sine, zbogom ruzo zbogom ruzmariine. Zbogom leto jeseni i zimo, odlazimo da se ne vratimo. ...

• Ami Dži i Natali Thanou- spot za pesmu “Kiša je padala”

Ami Dži i Natali Thanou- spot za pesmu “Kiša je padala”

Dosta se pričalo o duetu Ognjena Amidžića i lepe Grkinje srpskog porekla Natali Thanou koja svoju pevačku karijeru već nekoliko godina gradi u Grčkoj. Natali je rođena u Beogradu 1983. godine, ali se rano preselila u Grčku, gde odlučuje da se bavi muzikom. Prvobitno je želela ...

Novi zakon Beograd parking servisa

Novi zakon Beograd parking servisa

Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...

- Šta je to brak? Istina o braku...

- Osvoji 2 avionske karte...

- Osnove kancelarijskog posla...

- Molitva za frustrirane na poslu...

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...

- Kreativne fotografije za razonodu...

- Ledeno more - Fotografije da se smrzneš...

- Mudre ilustracije by Ben Chen...

- Prelepo uređeni vrtovi...

Najbolji gradovi za život

Najbolji gradovi za život

Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

- Čudovište iz jezera Nes (Loch Ness monster)...

- Rat polova - Marfijev zakon...

- Zablude o spavanju...

- Pričanje sa samima sobom nije znak ludila, već...

Da li pričaš sa samim sobom?

Da li pričaš sa samim sobom?

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...

- Kako zoveš svog dečka/devojku?...

- O čemu razmišljaš dok radiš ono?...

- Čovekov najbolji prijatelj je:...

- Kako piješ kada izađeš s društvom?...