On se prepo tebe
Jako je nezgodno pisati uvod za ovaj tekst, jer šta se još može reći o novoj pesmi Indire Radić: "Marija"?
Osim što peva na francuskom, pardon, nazovi francuskom i što joj se smeje cela nacija, polako su počele da se javljaju i parodije na ovaj veliki hit.
Jednu od njih smo vam skoro predstavili, a sada je na red došla još jedna, koja je čak dobila i spot.
U produkciji: "NeoMusic"-a, donosimo vam spot za pesmu pod nazivom: "Avon sam proždrnula" u kojem je sve titlovano, da biste lakše razumeli šta Indira i gospodin Stanko zapravo izgovaraju i koliko to sve, pre svega, ima smisla.
Uživajte:
Koliko sam se ja smejao kad sam cuo ovo!
Pa ovo je za dozivotnu robiju ! ![]()
ja sam se rasplakao
koja tuga do bola od glupsti
ovo joj bas nije trebalo ......
Pesma Indire Radić Proždrnula , privukla je veliku pažnju ljudi. O njenoj pesmi na samo njoj znanom jeziku pričalo se dosta. Taman kada smo pomislili da je ovaj Indirin biser otišao u zaborav, pojavio se još jedan! Radi se o prirodnoj reakciji ljudi pri slušanju ...
Većina vas je verovatno ovde zato što ima ovako nešto za domaći zadatak i pita se kako analizirati pesmu. Lirika kao književni rod je veoma specifična i ponekad teško razumljiva. Jezik lirske pesme je potpuno drugačiji od jezika ostalih književnih rodova. Značenja ...

Green Day - American Idiot ...

Da li ste naisli na pesmu koja je Vas favorit za klubski hit 2008.? ...

Sretan odlazak u vojsku pesmom „Kad bi bio ranjen“ Srećna nova godina deci iz doma za nezbrinutu decu sa pesmom „Nece mama doci“ Mojoj ženi koja se vratila iz ludnice: „Ostala si uvijek ista“ Brat sestri cestita 13. rodjendan uz pesmu „Prvi sam te put ljubio ...

Sandra Sterle, umetnica iz Splita, u sredu je izvela performans tokom kojeg je 40 minuta povraćala u metalnu posudu, dok se u pozadini čula pesma Miše Kovača Dalmatinac , prenosi Glas Dalmacije . U pauzama između povraćanja, umetnica je šetala među ...

Mene je ova pesma potresla, pa sam otvorio ovu temu: Hriste boze raspeti i sveti, srpska zemlja kroz oblake leti. leti preko nebeskih visina, krila su joj Morava i Drina. Zbogom prvi nerodjeni sine, zbogom ruzo zbogom ruzmariine. Zbogom leto jeseni i zimo, odlazimo da se ne vratimo. ...

Dosta se pričalo o duetu Ognjena Amidžića i lepe Grkinje srpskog porekla Natali Thanou koja svoju pevačku karijeru već nekoliko godina gradi u Grčkoj. Natali je rođena u Beogradu 1983. godine, ali se rano preselila u Grčku, gde odlučuje da se bavi muzikom. Prvobitno je želela ...
Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...
Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...
Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...