Dokle su otišli živci jednog profesora koji je bez ikakvih problema oduzeo telefon svojem učeniku i sasvim opušteno ga razlupao mljem. Da je ovo bilo već planirano i da profesor više nije mogao da trpi korišćenje telefona na predavanju svedoči već pripremljen malj kojim je telefon otišao u večna lovišta.
Postavljaju se sasvim logična pitanja za razmišljanje: Dokle dosežu granice bezobrazluka studenata ili učenika? Ko sve predaje po školama? Ko sve to kontroliše?
Ovo se nije desilo kod nas, ali po svemu sudeći, kakvo je stanje u našoj kulturi i našem školstvu, ovo bi mogla da nam bude svakodnevnica...
ha ha ha zamisli da je zaranio saputanje
pa on bi nekog ubio sa tim maljem 
u pravu je profesor...kako da ne isključuju mobilni telefon za vreme časa...

Sada je već svima jasno: savremen telefon mora da ima ekran osetljiv na dodir, a fizička tastatura postaje višak. Pored toga, mora da se povezuje na internet i društvene mreže... Da li je to dovoljno da se za njega kaže da je i smartphone? HTC je već dugo poznat po kvalitetnim ...

Na svetu, pošto ima sve što možete da zamisliste uz samo jednu manu - ne postoji Pomegranate je najbolji mobilni telefon na svetu koji ima mp3, mailove, Internet, kameru, gps, ekran osetljiv na dodir, radi kao projektor, automatski prevodilac, a može i da se koristi kao brijač, ...

Moj novi telefon je upravo... Pre nego što pogledate ovaj snimak razmislite šta bi moglo da bude umesto ove tri tačkice? Moj novi telefon je upravo šokirao moju verenicu? Moj novi telefon je upravo pokazao fotke moje ljubavnice? Pogledajte zašto je ova žena šokirana ...

Kompanija Sony Ericsson priredila je audiofilima iznenađenje u vidu novog vokmen-telefona pod nazivom Premier 3. U pitanju je rasklopni uređaj, opremljen Sony Clear Audio tehnologijom, koja poboljšava reprodukciju audio fajlova, omogućava odgovarajuće daljinsko upravljanje ...

Kako bi trebao da izgleda mobilni telefon koji vredi 300.000 dolara? Napravljen je od poliranog i brušenog titanijuma. Mobilni telefon pod nazivom Celsius X VI II LeDix se sastoji od 600 mehaničkih delova uključujući 330 koji su tu kako bi časovnik funkcionisao. Predpostavimo ...

Softver koji je razvila japanska kompanija NTT komjunikejšns omogućava mobilnom telefonu da prebroji kalorije u obroku na osnovu fotografije onoga što je na tanjiru. Dosadašnje aplikacije, namenjene onima koji su tražili pomoć u držanju dijete, su zahtevale ...

Na sajmu ekologije Ekofair koji se doržava na Beogradskom sajmu od 14. do 16. okotbra, biće organizovana akcija odlaganja elektronskog otpada za reciklažu Green piont . Kako su najavili organizatori, posetioci će na tom štandu moći da odlože telefone, ...

Android platforma je vrlo brza i jednostavna za korišćenje, a ovaj Samsungov model takođe poseduje podršku za sve Google servise... Redakcija „24 sata” je među prvima dobila priliku da testira novi Samsung Galaxy i7500 sa Android platformom, zahvaljujući kompaniji ...
Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...
Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...
Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...