Izum za okretanje stranica u novinama:
Uz šolju kafe, prelistavanje novina ovako je mnogo zanimljivije
Džozef Heršer je osmislio neobičan patent, lančanu reakciju za prelistavanje novina.

Više nije toliko zanimljivo videti besna kola, u oči više padaju budževine koje ne mogu a da vas ne zaintirgiraju ...

Mnogi ljudi su opsednuti Batmanovim vozilom toliko da su želeli da priušte sebi jedan primerak tako što će ga sami napraviti. Predstavljamo vam rezultate kako uspešnih tako i ne uspešnih obrada. ...
Vozi Mujo bicikl i sretne Hasu. Haso: - Otkud ti bicikl? - Od komšinke. Haso: - Kako to, od komšinke? - Idem ja šumom i sretnem komšinku kako vozi bicikl... Odjednom se skine, baci haljinu na jednu, a bicikl na drugu stranu, pa mi reče: - Uzmi, Mujo, što ti srce želi! I ja ti, brate, ...
Predstavljamo vam kompilaciju zanimljivih i smešnih slika broj 46. Prikazujemo zanimljive i smešne slike koje su danas počele da kruže internetom jer su zaintrigirale hiljade ljudi. Ukoliko želite da podržite neku fotografiju možete je lajkovati. Ovog puta, najviše ...

Sedi kauboj u kafani i prilazi mu lezbejka: Ko si ti? - Lezbejka. - A šta je to lezbejka? Lezbejka mu odgovara: Po čitav dan mislim na žene i kad jedem mislim na žene i kad pijem mislim na žene i kad se odmaram mislim na žene i kad spavam sanjam žene. Samo na njih mislim. Ispije lezbejka ...
Algarve (port. Algarve, Região do Algarve) je najjužniji region u Portugalu. Ima površinu od 4.960 km² i oko 400.000 stanovnika. Najveći i glavni grad je Faro. Južna obala Algarvea je jedna od glavnih turističkih regija Evrope. Ime regije potiče od arapske reči „al ...
Neobični stanovnici planete Zemlje: U svakodnevnom životu imamo prilike da viđamo razne ljudi širom planete uz pomoć TV-a ili interneta. Međutim retko imamo prilike da vidimo i onu neobičnu stranu, odnosno neobične ljude koji žive na našoj planeti. Civilizacijska ...
Dnevna doza zanimljivih i smešnih slika. Pogledajte koje smo to slike i fotografije izdvojili za danas. Ukoliko ste novi u ovom odeljku, ispod slika imate i link ka predhodnim slikama, i tako u nedogled. Svakodnevno objavljujemo najbolje, najzanimljivije i najsmešnije slike koje možete ...
Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...
Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...
Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...