Raznorazne budzevine

Raznorazne budzevine

Izum za okretanje stranica u novinama:

Uz šolju kafe, prelistavanje novina ovako je mnogo zanimljivije

Džozef Heršer je osmislio neobičan patent, lančanu reakciju za prelistavanje novina.

• Neobične budževine od prevoznih sredstava

Neobične budževine od prevoznih sredstava

Više nije toliko zanimljivo videti besna kola, u oči više padaju budževine koje ne mogu a da vas ne zaintirgiraju ...

• Batmobile - Budževine iz "Domaće radionice"

Batmobile - Budževine iz "Domaće radionice"

Mnogi ljudi su opsednuti Batmanovim vozilom toliko da su želeli da priušte sebi jedan primerak tako što će ga sami napraviti. Predstavljamo vam rezultate kako uspešnih tako i ne uspešnih obrada. ...

• Kako je Mujo došao do novog bajsa

Kako je Mujo došao do novog bajsa

Vozi Mujo bicikl i sretne Hasu. Haso: - Otkud ti bicikl? - Od komšinke. Haso: - Kako to, od komšinke? - Idem ja šumom i sretnem komšinku kako vozi bicikl... Odjednom se skine, baci haljinu na jednu, a bicikl na drugu stranu, pa mi reče: - Uzmi, Mujo, što ti srce želi! I ja ti, brate, ...

• Zanimljive i smešne slike - kompilacija 46

Zanimljive i smešne slike - kompilacija 46

Predstavljamo vam kompilaciju zanimljivih i smešnih slika broj 46. Prikazujemo zanimljive i smešne slike koje su danas počele da kruže internetom jer su zaintrigirale hiljade ljudi. Ukoliko želite da podržite neku fotografiju možete je lajkovati. Ovog puta, najviše ...

• Kauboj u kafani

Kauboj u kafani

Sedi kauboj u kafani i prilazi mu lezbejka: Ko si ti? - Lezbejka. - A šta je to lezbejka? Lezbejka mu odgovara: Po čitav dan mislim na žene i kad jedem mislim na žene i kad pijem mislim na žene i kad se odmaram mislim na žene i kad spavam sanjam žene. Samo na njih mislim. Ispije lezbejka ...

• Portugal: Algavre - Najjužniji region Portugala

Portugal: Algavre - Najjužniji region Portugala

Algarve (port. Algarve, Região do Algarve) je najjužniji region u Portugalu. Ima površinu od 4.960 km² i oko 400.000 stanovnika. Najveći i glavni grad je Faro. Južna obala Algarvea je jedna od glavnih turističkih regija Evrope. Ime regije potiče od arapske reči „al ...

• Neobični stanovnici planete Zemlje

Neobični stanovnici planete Zemlje

Neobični stanovnici planete Zemlje: U svakodnevnom životu imamo prilike da viđamo razne ljudi širom planete uz pomoć TV-a ili interneta. Međutim retko imamo prilike da vidimo i onu neobičnu stranu, odnosno neobične ljude koji žive na našoj planeti. Civilizacijska ...

• Zanimljive i smešne slike - kompilacija 248

Zanimljive i smešne slike - kompilacija 248

Dnevna doza zanimljivih i smešnih slika. Pogledajte koje smo to slike i fotografije izdvojili za danas. Ukoliko ste novi u ovom odeljku, ispod slika imate i link ka predhodnim slikama, i tako u nedogled. Svakodnevno objavljujemo najbolje, najzanimljivije i najsmešnije slike koje možete ...

Novi zakon Beograd parking servisa

Novi zakon Beograd parking servisa

Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...

- Šta je to brak? Istina o braku...

- Osvoji 2 avionske karte...

- Osnove kancelarijskog posla...

- Molitva za frustrirane na poslu...

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje

Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...

- Kreativne fotografije za razonodu...

- Ledeno more - Fotografije da se smrzneš...

- Mudre ilustracije by Ben Chen...

- Prelepo uređeni vrtovi...

Najbolji gradovi za život

Najbolji gradovi za život

Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

- Čudovište iz jezera Nes (Loch Ness monster)...

- Rat polova - Marfijev zakon...

- Zablude o spavanju...

- Pričanje sa samima sobom nije znak ludila, već...

Da li pričaš sa samim sobom?

Da li pričaš sa samim sobom?

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...

- Kako zoveš svog dečka/devojku?...

- O čemu razmišljaš dok radiš ono?...

- Čovekov najbolji prijatelj je:...

- Kako piješ kada izađeš s društvom?...