Svi smo mi voleli da se igramo sa klikerima kada smo bili mali i da pravimo razne smicalice za klikere. Ima i onih koji su odrasli, ali i danas vole da se igraju.
Ne znam u čemu je fora, ali ovde je gravitacija nekako nasamarena....
ma to nemoze da bude , onda ja nisam nista naucio ovaj matori
a bogami mnogo se uculo i teorecki . o iskustvu automaticara u 36-godisnjoj praksi necu ni da govorim . gravitaciju nemoze niko da zaobidje a pogotovo ne voda
tu mora da radi neko motorce
mada ipak zvaka cast lepo napravljeno 
Ma neka fora jeste, ovo jednostavno nije moguće 
Stvar je u oku posmatrača, to verovatno u stvari ide na dole a ne na gore kako je prikazano iz ovog ugla...
rajko 1 je napisao::-) ma to nemoze da bude , onda ja nisam nista naucio ovaj matoria bogami mnogo se uculo i teorecki . o iskustvu automaticara u 36-godisnjoj praksi necu ni da govorim . gravitaciju nemoze niko da zaobidje a pogotovo ne voda
tu mora da radi neko motorce
mada ipak zvaka cast lepo napravljeno
DzoA je napisao:Ma neka fora jeste, ovo jednostavno nije moguće
Svaka čast! Vidi se da si upoznat sa tematikom 
Bravo, ovo je mnogo dobro...

Više nije toliko zanimljivo videti besna kola, u oči više padaju budževine koje ne mogu a da vas ne zaintirgiraju ...

Mnogi ljudi su opsednuti Batmanovim vozilom toliko da su želeli da priušte sebi jedan primerak tako što će ga sami napraviti. Predstavljamo vam rezultate kako uspešnih tako i ne uspešnih obrada. ...
Ima li smrti posle života? Na V Festivalu nauke organizovana je debata na temu šta je smrt? Kako je definišu medicina, etnologija, arheologija, a kako fizika i astronomija? Kako se poimanje smrti menja kroz vreme, a kako kroz različite discpline? Da li nauka može da utiče ...
On ima već 17 Ginisovih rekorda sa balonima, a 2008. je uspeo da u emisiji Opre Vinfri u jedan balon smesti 100 ljudi. Kanadski umetnik Fan Jang izvodi šou nazvan Gazilion mehurića , i trenutno ga predstavlja u Kini. On je lokalnoj štampi obećao da će u Šangaju oboriti ...

U ovo dabašnje doba kada svetom vladaju zlo i izopačenost malo je onih koji nisu koristili kredite banaka za razne potrebe. Ljudi su danas naterani da uzimaju kredite, jer je to jedan vid ucene i držanja naroda na uzdi od strane vlasti. Samo oni koji za vratom imaju veliki ...
Sastojci: 3 krompira 3 šargarepe 3 praziluka 1 kriška kupusa 2 l vode so 50 g maslaca 200 g kisele pavlake Priprema: Povrće očistite i sitno seckajte. Nalijte vodom, posolite i kuvajte tiho dok povrće ne omekša. Kada je kuvano, ocedite, propasirajte, nalijte vodom u kojoj se kuvalo i pustite ...
Oženio se Mujo i posle 3 meseca dobije sina. Gleda on sumnjivo Fatu pa kaže: -Majku ti tvoju, kako dete posle 3 meseca braka? -Pa je l ima 3 meseca kako sam se udala? -pita Fata. -Ima. -Pa je l ima 3 meseca kako si se oženio? -Ima. -Pa je l ima 3 meseca kako nosim? ...
Pogledajte ovaj fascinantan video koji prikazuje sve morske, vazdušne i kopnene puteve, koje je čovek ikada izgradio. Pogled na Zemlju i sve puteve koje Zemljani koriste Čovek svojim delovanjem menja planetu Zemlju iz dana u dan, a delovanje čoveka na Zemlju u ravni je s promenama ...
Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...
Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...
Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...