Pesma Indire Radić "Proždrnula", privukla je veliku pažnju ljudi. O njenoj pesmi na samo njoj znanom jeziku pričalo se dosta. Taman kada smo pomislili da je ovaj Indirin biser otišao u zaborav, pojavio se još jedan! Radi se o prirodnoj reakciji ljudi pri slušanju njenog novog hita!
Ziva istina!
Genijalno!
Kad Indira prozdrne, prevrcu se creva!
joj kako odvratna pesma... a ova montaža je legla uz pesmu...
PROŽDRNUO SAM 
he he ja nesmem da pustim da nebi i ja PROŽDRNUO 

On se prepo tebe Jako je nezgodno pisati uvod za ovaj tekst, jer šta se još može reći o novoj pesmi Indire Radić: Marija ? Osim što peva na francuskom, pardon, nazovi francuskom i što joj se smeje cela nacija, polako su počele da se javljaju i parodije na ovaj ...

Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: “Hajde, spremi se, idemo na nedelju dana na službeni put u inostranstvo…” Sekretarica po povratku kući obaveštava muža: “Dragi, moram sa šefom na službeni put na nedelju dana, moraćeš sam da se brineš o sebi…” ...

Paradajz je izuzetno zdravo povrće i trebalo bi ga jesti u što većim količinama, savetuju stručnjaci sa Univerziteta u Kaliforniji. Dodavanje maslinovog ulja pri pripremi paradajza povećava apsorpciju likopena iz ovog povrća Kora paradajza je bogata bioflavonoidima, koji ...

Uspeli su da iznenade, šokiraju i nasmeju gomilu ljudi. Evo predloga kako možete napraviti odličnu svadbu Odmah da obavestim tradicionalne dušebrižnike, ovom paru je ovo treće venčanje. Prvo su u tradicionalnoj ceremoniji odradili, drugo u pank stilu, i onda je došao red ...

Nekima je ovo sasvim običan dan na njihovom poslu. Koliko ljudi ima na ovoj planeti nije ni čudo da se smišljaju razna radna mesta i razni načini izvođenja radnih mesta. Negde je samo okruženje na poslu neobično, dok je onima koji taj posao obavljaju najobičnija svakodnevnica. ...

- Grčki novac se zove drakula. - Izraelci su napravili zlatno tele jer nisu imali zlata da naprave kravu. - Stanovnik Atene se zove Ateist - Francuska nacionalna himna je Majoneza. - Reka Rajna teče vodoravno od Basela, a onda uspravno... - Livingstone je nazvao Viktorijine slapove ...

Upada maskiran lik u banku sperme: Ajmo pare ili život, ovo je pljačka banke... Službenica: Ali gospodine ovo nije obična banka, ovo je banka sperme... Pljačkaš: Šta ti meni ovo nije banka, ajmo otvaraj sef.. Službenica posle silnog objašnjavanja otvara sef, a pljačkaš ...
Došo Mujo u upravu za zapošljavanje i na razgovoru ga službenica pita: - Ime i prezime. - Mujo Mujić. - Kada ste rođeni: - 23.6.1965, u Bosni. - Jeste oženjeni? - Da, za ženu. - Pa znam da si za ženu, jeste vidili ikad nekog ko je oženjen za muškarca? - Pa jesam! - Pa koga?! - Pa, evo na ...
Uvodi se i osma zona parkiranja, a to je izvan Beograda. Svi sa BG registracijom a koji nisu trenutno u Beogradu, moraće plaćati ...
Delimo sa vama najbolje i najpopularnije poze za fotografisanje. Iako zvuči glupo, mnogo ljudi ne zna kako da stane pred fotoaparat ...
Lakši i lepši život, visok privredni rast i niski troškovi života samo su neke od odlika gradova u kojima je najpovoljnije ...

Ako pričaš sa samim sobom nisi lud - istraživanje je pokazalo da mnogi to rade! Mala deca često razgovaraju sama sa sobom ili ...